Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hmm én se féltem, ezután se fogok : )
Furcsa módon, egy Spybot s&d-n kívül nincsen se vírusirtóm, se se tűzfalam, se semmi. Még a win bizt központot is első dolgom letiltani... Ja és a poén, hogy vírusom sincs. És ez már így megy évek óta...
Én sose értettem ezt a nagy vírus mizériát. Értelmes netezéssel és odafigyeléssel a legtöbb dolgot el lehet kerülni.
Egyszer szándékosan rákattintottam egy crack.exe-re. Tudtam, h vírusos, de mondom nézzük meg milyen az. Össze is omlott a rendszer. Kb fél órámba került, amíg kipucoltam a gépet. Mondanám azt h jó móka volt, de nem volt az. Viszont 100%-ig az én hibám.Szal nem értem, sok ismerősöm van, akiknek komplett 'vírusvédelmi rendszer' van telepítve. Term. Nod32-vel, meg egy plusz irtó tartalékba, 2 féle spyware kereső, realtime keresők, meg valami spéci tűzfal. Aztán persze csodálkozik, hogy megebédel mire betölt az Xp / Vista.
Szal én abszolúte nem félek. Ha netán még is beszopnék valahogyan egyet, akkor is legrosszabb esetben formázni kéne a vinyót, főként az op-rendszer vinyóját azt kész.
-
ArchElf
addikt
Update...
-
ArchElf
addikt
Ja, és úgy tűnik, nem csak a Flash, hanem az Adobe termékek általában (Acrobat is). Bár, ha csak Flash, meg Acrobat, akkor lehet, hogy csak ActiveX sebezhetőség... Azt hiszem hivatalos forrásból ez nem nagyon fog kiderülni.
AE
-
7
addikt
Amúgy is herótom van a flash-től, mert zabálja a procit, Linuxon méginkább, aztán még ez is... mondjuk engem hála az égnek nemigen érint, nem jelenik meg nalam flash-tartalom.

-
ArchElf
addikt
Minden napra jár valami jó hír (és ahogy nézem ez nem is mai)... Megint félhetünk netezni.
AE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)