Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonozoom
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy Apple music-ból, hogy lehet zenét letölteni??? Mármint úgy hogy ki lehessen írni CD-re. -
42861
senior tag
Sziasztok. Előfizettem az Apple Music-ra. Illetve a 3 hónapos free ketyeg, aztán majd meglátjuk. Több albumnál észrevettem, hogy nem játszható le minden szám, néhány ki van szürkítve. Ez miért van? Ez a free tagság nem 100%-os elérhetőség, és csak akkor érhetek el mindent ha már csengető ügyfél leszek? Vagy valami más oka van?
-
Én apple musicot és google play musicot használok, de csak azért van mind a kettő, mert a páromé az egyik, csak az én felhasználónevemen fut.
Volt egy tidal próbahónapom, ha azt látom előbb, akkor az apple musicot nem fizetem elő, de most már marad a jelenlegi felállás. A hifi változat tényleg megérné.
Az apple music-kel az a bajom, hogy telefonon bosszantó hibái vannak a kliensnek, pont úgy nem érdemes használni, ahogy szerintem kellene - azaz úgy, hogy nem töltök le egy albumot offline használatra, hanem csak streamelem. Ha így használom, akkor sajnos a hallgatás után nem törli a cache-ből a zenéket, és fél nap alatt megeszi a telefonon az összes üres helyet, amitől úgy tudok megszabadulni, hogy kijelentkezek az id-ből és vissza. Ez gáz. Ha letöltöm offline-ba, akkor könnyen kézzel el tudom távolítani, de így meg fapados. -
Simi87
senior tag
Apple Music.
-
Dr. Oid
aktív tag
Először Deezer, majd bejött a Spotify hozzánk is és váltottam, majd Apple Music, mióta az elindult. Semelyiket sem nevezném rossznak, hogy miért váltottam? Egyszerű: a Spotify olcsóbb volt és volt hozzá PC app, az Apple Music pedig nem egy zárt tárolóba rejti a telefonon a zenéket, mint a Spotify, így egyszerűen iTunes-szal menedzselhető, és ami a legfontosabb, az autóhifibe téve is egy forrásból vezérelhetem a lejátszást, nem kell a Spotify appban matatni.
-
vm93hun
aktív tag
Ingyenes Spotify tagsággal végighallgatok 1-1 albumot, hogy utána (ha tetszik) megvásároljam CD-n.
-
Google-t használtam, meg egy ideig Spotify-t is, G-nél jobb volt a hangminőség, de valamivel kevésbé volt bő a felhozatal abból, ami érdekelt.
Aztán azóta inkább itthon megy a Plex media server, amibe azt rakok be, amit hallgatok is, elérem bárhol, bár nyilván rendelkezésre állásba nem versenyezhet az itthoni UPC+tákolt szerver a nagyokkal -
total90
veterán
Alma muzsika, mert ott mindent megtaláltam, amit kerestem.
-
HoaryFox
őstag
Én Spotify-párti vagyok, gyakran telefonon vagy céges gépről, ritkán otthoni gépen hallgatom. Jó a hangminőség, nem egy FLAC, de élvezhető, havidíja kb. semmi, és a 99%-át megtaláltam azokat, amit kerestem.
Apple Music - semmi tapasztalat
Google Play Music - egy albumot vettem onnan, azóta még a telefonomról is töröltem. -
Syl
nagyúr
Egyiket sem.
Régebben volt Spotify-m (telekomos), de szinte soha nem hallgattam, ezért lemondtam. Apple devices-eim meg most nincsenek.
Nekem bőven elég, amit a netes rádiók nyújtanak. -
Blasius0704
tag
Használtam gmusicot, spotifyt most apple musicot. Eddig ez jön be a legjobban. Mindent megtaláltam. Tényleg mindent. Annyi a problem vele hogy a telefonom berry, szóval azon nincs zene, az ipadről elég macera..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Quadro FX 570 eladó
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest