- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yetroh
csendes tag
Aki azt állítja SG ÉS SG2 között csupán annyi változtatás volt mint iphone 4 és 4s között az valamit nagyon nem jól lát.Nekem van SG SG2 IPHONE 4S tehát tudom miről beszélek.SG2 nagy ugrás SG-hez képest.IPHONE 4 illetve 4S között nem látok közel sem annyi újítást.Ha lett volna sima iphone 4-em tuti nem lenne 4S-em,samunál egész más volt a helyzet.
Én mindkét vonalat szeretem.Igyekszem pártatlan maradni,de a tények tények.Android sokkal gyorsabban hozza be a lemaradásokat mint amennyire az IOS fejlődik.Szép lassan elmosódnak a határvonalak és nem biztos hogy szoftver stabilitása,rendezettsége stb. miatt érdemes lesz váltani.Tény és való hogy az Androidos csúcs vasak erősebb HW-rel rendelkeznek.Ez tagadhatatlan.Az hogy szoftverek nincsenek megfelelően optimalizálva szerintem csak idő kérdése.Én így látom.
Üdv
Yetroh
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...