Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NathanCullen
senior tag
mi a droidosok éppenség csak apk. fájlokat szoktunk küldözgetni
Nem tudtam, hogy a Market-ről interneten keresztül nem is lehet letölteni őket. Bár az is igaz, hogy adott esetben a fizetős alkalmazásokat ingyen nem lehet letölteni Market-ről, csak torrentről, abban az esetben eltudom képzelni a BT-s program cserélgetést...
llaszlo
Megelőztél...
[ Szerkesztve ]
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
FET-MEN
veterán
válasz NathanCullen #751 üzenetére
ja, bocs hogy válaszoltam bármire is , ha ez annak minősül akkor bocsánat.
Iphone 7
-
Arthuro_Adam
őstag
Nevetséges ez a sok reakció az FM rádióra. Egyeseknek nehéz megérteni, hogy valakinek kell a telefonjába (mert nincs kocsija, mert reggelente azt akar hallgatni, bármiért), valaki meg 15 éve nem hallgatott rádiót, ezért nem is kell neki. Ezek szubjektív dolgok, úgy se lehet meggyőzni a másikat, nem is kell, ehhez képest megy az adok-kapok a témában.
ui: de legalább erdoke írja a véleményét a telóról
-
David199102
csendes tag
A T-mobilnál lehet mèg kapni?
-
Xero
nagyúr
válasz David199102 #755 üzenetére
Nem!
3 nap után megszüntették a forgalmazását.Persze, hogy lehet, csak maximum várni kell rá.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Nálam így bírta a 4S a már leírt beállításokkal és használat alatt kellően gyilkolva.
Most, hogy nullára merítettem hálózatról tökig töltöm és meglátjuk utána változik-e valamit. Én ugyan nem hiszem, de ártani nem fog ártani.
[ Szerkesztve ]
-
David199102
csendes tag
A kérdésem lényege hogy nem fogyott e el a hétvégén.
-
Xero
nagyúr
válasz David199102 #758 üzenetére
Szerdán bemész és megkérdezed. Ez üzletfüggő. Miskolcon például tudom, hogy csak előrendelést vettek föl pénteken.
-
David199102
csendes tag
Igen az lesz
-
Jadro
veterán
Miért ne lehetne ingyenes appokat küldözgetni? Ha nincs 3G net az illetőnek wifi meg nincs a közelben, akkor bizony bőven jó megoldás hogy átdobom neki az adott programot. Egyáltalán nem életszerűtlen a helyzet. Nem kell rögtön célozgatni hogy az illető lop.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
NathanCullen
senior tag
Egy olcsóbb telefonnál persze, hogy sokszor nincs mobilinternetje az illetőnek, így megértem ha küldenek át programot bluetoothon. De most konkrétan arról volt szó, hogy az iPhone-nal nem lehet. Az pedig 180ezres kategória. Képtelen vagyok elhinni, hogy ha valakinek ennyi rengeteg pénze van telefonra, akkor nincs mobilinternetje és bluetoothon akarja küldözgetni a programokat...
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
Jadro
veterán
válasz NathanCullen #763 üzenetére
Oké, mondjuk ebben van igazság, de mégis Magyarországról beszélünk. Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni.
-
NathanCullen
senior tag
Ezért is írtam, hogy olcsóbb kategóriában meg is értem, mivel itt nem mindenki teheti meg, hogy mobilinternetre fizet elő... Viszont egy iPhone-hoz, SGS2-höz vagy hasonló telefonhoz előfizetésesen is alapból jár az internet, szinte minden díjcsomagban. Ha meg valaki megtudja venni függetlenül, akkor meg tényleg van pénze...
-
Jadro
veterán
válasz NathanCullen #765 üzenetére
Egyébként még mindig ott van az a lehetőség, hogy olcsóbb készülékre kell küldeni, mert azon nincs mobilnet. Neked van, felkúszol appstore-ba/market-be, leszeded a free programot és áttolod a barátodnak mondjuk akinek nincs net. (Jó, ez iphone és iphone között valószínűtlenebb mint androidos telefonok közt, mert utóbbinál nagyobb a készülékek közti szórás az árat tekintve.) Problem solved és ez sem egy elrugaszkodott példa. Persze van aki ezzel nem találkozik egyszer sem, van aki meg olyan körökben mozog ahol ez jól jöhet.
Lehet ragozni a végtelenségig, de ez kicsit olyan mint az FM rádió probléma. Van akinek érvágás, van aki meg magasról tesz rá.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz NathanCullen #763 üzenetére
pedig pont ezt emlegettem evermannak pár napja, hogy csomó hipsternek, kisiskolásnak, egyetemistának ott virít a 4 / 4S, domino feltöltőkártyásként, oszt' nem hív fel, hanem küldi a visszahívóst....mert előfizetésre már nem futja
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
whitezo88
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #767 üzenetére
iPhone feltöltőkártyával =FAIL. Visszahíváskérés mert nincs pénz rajta = double fail. olyan, mintha vennél egy Ferrarit, de benzinre már nincs pénzed
kártyával szórakozni egy 3G/HSDPA telefonnál.. áhh[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Nem tudom mit erősködtök itt? Nem kötelező megvenni, én elfogadtam a kompromisszumokat, és van egy tökéletesen működő telefonom. Lehet menni az androidhoz, pont ma b*sztam földhöz a defyt, nincs egy normális zenelejátszó a marketen, felháborító
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #767 üzenetére
pedig egy mobilnet előfizetéssel ki tudná váltani a havi számláját majdnem: what'aupp + viber+facebook
I humbly and respectfully decline™
-
Jadro
veterán
Azt hiszem amíg te nem csatlakoztál, normális hangnemben beszélgettünk. Egyedül te erősködsz itt. Mellesleg a Defy-t sem kötelező megvenni ha már itt tartunk. Ettől még lehet tapasztalatot szerezni és eszmét cserélni ugye? Köszönöm a megértést.
Saint_: Bezony, ezek okos dolgok. Más kérdés hogy az emberek olyanok amilyenek
[ Szerkesztve ]
-
-
Dyingsoul
veterán
b*sztad volna inkább hozzám!
Egyébként a cikk kamerás részéhez kommentelném: Én az omnia 2-mel még mindig jobb képeket csinálok, pedig az már több, mint két éves tella. Nem kell a rizsa a kamerás részhez: az apple még mindig sz*rik a kamerába (az így készült képet a vásárlónak kell néznie).
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Jadro
veterán
Te akarod megmondani mindenáron a tuti, de nem igazán fog meg az erőlködésed. Támadsz rögtön ha valaki hoz az életből ellenpéldákat valamire. Kisebbségi komplexus vagy üldözési mánia? Nekem mindegy, ettől nekem nem lesz rosszabb. Ha érvelnél normálisan, nem csak hőbörögnél még számítana is amit írsz. Ez viszont nem visz előre. Győzz meg, nyitott vagyok!
Addig viszont holnap kénytelen vagyok unokaöcsémnek azt mondani hogy sajna cseszheti a telefonját. (Csak egy újabb, az életből vett példát vázolok fel.) Szifont vett ugyanis, Németországban él és évente többször jön hozzánk. Van szép kis dominós kártyája amit nálunk használ. Holnap viszont nem fogja tudni beleerőszakolni a telefonjába. Pedig szerette volna használni benne. No majd ollóval nekiesünk és lesz ami lesz. Vagy vesz eldobhatós telefont Persze a cinket megkapja, mert mi csak így szoktuk...
Saint_.: Ne nekem mondd, nem épp alsókategóriás a telefonom és van szép mobilnet is hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz Dyingsoul #775 üzenetére
Én az omnia 2-mel még mindig jobb képeket csinálok
Volt o2-őm, vicc annak a kamerája, az egyik legrosszabb kamerás mobil az 5mpx mezőnyben.
777: Téged nem foglak meggyőzni semmiről, hisz nálad a Samsung az isten, nálam nem. Vitát befejeztem!
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Jadro
veterán
Dehogy az az Isten. Most éppen az van. Másfél évvel ezelőttig a közelükbe sem mentem. Kinőttem abból a korból hogy egy márka mellé álljak és ajnározzam napestig. A pénzemért a nekem legjobbat nyújtót akarom, akármi is van a telefon tetejére/hátuljára írva. Nem akarlak én sem meggyőzni, te se tedd! Nem ez a cél,
Egyébként pont egy O2 volt a legelső samu telefonom, ha már szóbajött. Remek kis kamerája van, nem értem hogy sikerül anynira béna képeket összehozni vele. Lehet hogy nem volt százas ott valami a hardverben. A mostani Szifonok képei nekem bejönnek, teljesen jók. Van pár év a készülékek közt, nem érdemes túlságosan komolyan hasonlítani őket.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Szerintem te valami utánzatot vehettél, vagy összekeverted a JET-tel... Bár ha a defy véleményezésedet is nézzük, akkor sztem user error...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
GALARDO
addikt
válasz Dyingsoul #782 üzenetére
Előkapartam, a régi képeket.
Szerintem te valami utánzatot vehettél, vagy összekeverted a JET-tel...
1. T-be vettem.
2. Sajnos nem kevertem össze. Még most is emlékszem, az a borzalmas WM 6.5 volt rajta, (ezért is adtam el) soha nem felejtem el. Olyan borzalmas volt, mint most a defy, csak most megvan kötve a kezem.
defy véleményezésedet is nézzük, akkor sztem user error...
Az hát, hogy a marketen nincs egy normális zenelejátszó.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerintetek t-nél lehet még kapni 4S-t?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Jojo5
őstag
válasz Dyingsoul #775 üzenetére
Ha ezek neked "sz@rok" akkor nem tudom mi lenne az elvárás...
GALARDO: Huhh, amiket linkeltél azok tényleg nem, hogy nem szépek, de egyenesen rondák és még szépen fogalmaztam...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Dyingsoul
veterán
-
Istwan
tag
"...gyakorlatilag ennek az eszköznek a hatására léteznek a szó mai értelmében vett okostelefonok."
Kis kiigazitás: Az okostelefonok NEM az iphone hatására keletkeztek, hanem a PDA-bol alakultak. A mobil gyártók észrevették hogy egyre többen használnak telefonos PDA-t igy kezdtek nagyobb képernyös mobilokat gyártani. Pl. Nokia 9000 Communicator.
És a PDA-k elöbb jelentek meg mint az iphone. -
bigand77
tag
Újra, annak aki kételkedik a kamerában.
Egyébként sztem a sima 4-nek sem rossz a kamerája, elég sok vállalható kép van plö Flickr-ön.
-
Mr. Byu
aktív tag
Nem szorosan a topikhoz kapcsolódik, de azért érdekességképp linkelem, aki még nem olvasta volna:
Tökéletesen működik a Siri iPhone 4-en!
Természetesen jailbreak kell hozzá, és ez még nem minden (maga a JB ugye nem illegális), mert olyan fájlokba kellett a hackereknek belenyúlniuk, amikből viszont már jogi problémáik lehetnek (maga a Siri már eddig is engedélyezhető volt JB-vel i4-en, csak nem működött, mert az Apple szerverei visszautasították a nem 4S-től érkező kéréseket). Még nem tették közzé a megoldást, tehát mások nem próbálhatják ki, de folyamatosan dolgoznak rajta. De nem is ez a lényeg.
Hanem az, hogy alaptalan volt az az állítás, hogy az A5 proci ereje szükséges a Sirihez. Az már eddig is biztos volt, hogy a számítás a felhőben zajlik, de sokan úgy gondolták, hogy talán valamilyen hangkonvertálás magán a telefonon fut, és ehhez kellhet az A5. Hát, a jelek szerint az Apple füllentett, simán működhetne iPhone 4-en is, ugyanolyan sebességgel, mint a 4S-en.
Akkor mégis miért nem engedélyezték egyből iPhone 4-re? Egyrészt nyilván üzleti stratégia is áll a dolog mögött (valamivel exkluzívvá kellett tenni a 4S-t a sima 4 mellett). Van viszont másik indok is: ha a sok 4S mellett még többmillió iPhone 4 is rászabadult volna a szerverekre, valószínűleg nem bírták volna a terhelést.
Mindezt csak azért írom le, hogy a jelek szerint 3 forgatókönyv képzelhető el:
1. idővel az iPhone 4-re is elérhetővé teszik a Sirit ingyen
2. idővel az iPhone 4-en is engedélyezhető lesz a Siri pénzért
3. soha nem engedélyezik, és marad a JBMindenesetre az már tisztán látszik, hogy hardveres korlátja (legalábbis nem szerver-, hanem iPhone-oldalon) nincs a dolognak, így reménykedni lehet.
[ Szerkesztve ]
-
NathanCullen
senior tag
"...gyakorlatilag ennek az eszköznek a hatására léteznek a szó mai értelmében vett okostelefonok."
Kis kiigazitás: Az okostelefonok NEM az iphone hatására keletkeztek, hanem a PDA-bol alakultak.
Az általad idézett mondatban az áll, hogy a szó mai értelmében vett okostelefonok léteznek az iPhone miatt. Tehát nem azt írja, hogy az okostelefonok az iPhone miatt vannak, hanem az iPhone miatt lettek ilyenek manapság. Szóval valamit elnéztél és így nincs ok a "kiigazításodra".
-
GALARDO
addikt
1000 forint egy sz** zenelejátszóért? Te most viccelsz velem? Amúgy meg nem akarok pénzt beleölni, amint kijön egy WP7-es, vagy valami más alternatíva, a vízállóságra, akkor azonnal megválok tőle, és soha többet android.
[ Szerkesztve ]
-
csabi2008
tag
http://techline.hu/image.aspx?id=a7b374be-0057-4720-8527-1f1bd2937b7e&view=d51db973-3806-4736-8c32-8f24015e8404
tud derivalni
Xbox Series S •• gamertag: junior777
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen processzort vegyek?
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs