Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
baro130
tag
Volt 125e is? Bakker Én úgy vagyok vele, hogy mivel én is a 2 év hűséget választom, akkor már inkább az újabbra ruházok be. De még a frissítést azért megvárom, karácsonyig csak kijön Tárhelyről annyit, hogy nekem a 8 giga kevés lenne, mert sajna az iPhone-t ugye nem lehet bővíteni, a HD videóknak, fényképeknek, meg appoknak viszont kell a hely. A két 16GB-os közül akkor meg már inkább az újabb.
-
-
penell1234
tag
Sziasztok. Hogyan lehet egy gombnyomással előhozni a “beépített” szmájlikat.Mert állítólag ezt előhozni iOS 5.0 esetén egy gombnyomás.
-
persil
nagyúr
Húznám?
Karcolódna...?Ez, ha jól nézem feltételes mód. Jó voltam magyarból...
IPhone4-em volt, megjelenéstől egész addig, amíg 4s-re nem cseréltem de úgy tudtam a telefont eladni, mintha aznap hoztam volna el a boltból. Pedig nem vitrinben hordom.
Még tokom sincs, mert szerintem csak elrondítja a telefont.
Attól, hogy te a samsungot szereted, még nem lesz szarabb az iPhone üvege...Gorilla van rajta és igen sokat bír.
(ráadásul mivel a samsung sem kap exkluzív üveget a Corning-tól, ezért kijelenthetjük, mindketten ugyanannyit bírnak.)Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Ricardo
titán
Sok helyen más infó van, ezért van egy csomó más vélemény Például
"- Scratch-resistant oleophobic surface"
"-Összetört. Mennék reklamálni. lehet?
-nem.. attól, hogy gorilla glass nem törhetetlen csak ellenállóbb.. el fognak hajtani"Aztán jön valaki és igazságot tesz
"Az iphone-ba nem is Gorilla Glass van, hanem Retina... Szóval a kérdés fail."
-
persil
nagyúr
válasz Ricardo #1610 üzenetére
Ennyi...
Amúgy, most ha már homár alapon elkezdtem kutakodni és találtam egy olyat, ami talán még hihető is, ismerve az Apple-t, méghozzá, hogy az apple saját üvege van benne, ami a gorrilán alapszik.
Így végül is lehet akár picit ellenállóbb, vagy éppen picit kevésbé ellenálló is.
Bár a "samsungot nem lehet kulccsal összekarcolni, de bezzeg az iPhone simán összekarcolódNA" még mindig megnevettet.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz Ricardo #1613 üzenetére
Ez is igaz, de valljuk be, hogy a fent kijelentett mondat, akkor is egy baromság...
Minden mai komolyabb okosteló eléggé karcálló, mondhatjuk, hogy normális ésszerű keretek között nem lehet őket megkarcolni.(ebbe nyílván a hétköznapi használatot értem, nem pedig a véletlen 4 emeletről való leejtés, meg hasonlókat)
-
Org
aktív tag
Nah szal akk kezdjuk elorol..
Nem vagyok oda a samsungert, eddig nem is volt samsungom, most volt egy i4em most meg egy i4Sem.
Havernal volt egy samsung omnia 7, megfogta a kulcsot es erobol vegig huzta rajta, semmi karc, semmi hiba.
En mikor megvolt meg az i4em, fogtam beraktam a zsebembe, es ami van a farmernadragnal patent a zsebnel, egybol rotty felcentis karc a kijelzon.
Szal csak a tisztanlatas kedveert. Koszi.[ Szerkesztve ]
''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
-
persil
nagyúr
Ez pont az az eset. amit Ricardo is írt.
Véletlenül pont szerencsétlenül sikerült hozzáérnie a kulcsodnak/patentnak, bárminek és kész.
Az ég világon mindent meg lehet karcolni.Az egészből azt akartam kihozni, hogy semmiféle gyengébb, vagy hitványabb minőségű anyagról nincsen szó, az iPhone 4, és 4s üvege is karcálló. Semmivel nem rosszabb, mint a szóban forgó Samsung-é.
-
Gadgetfun
tag
válasz penell1234 #1608 üzenetére
Ide kattintva megtudhatod De vigyázz vele, mert a smile-k nem egy karakternek számítanak, így ha állandóan teleszórod vele az sms-idet, kiszámlázhatnak egy tudományos összeget miatta!
[ Szerkesztve ]
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
sz.zoli25
aktív tag
Az iphone 4s és a 7'galaxy tab töltő csatlakozója ugyan az vagy csak nagyon hasonló?
http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
janibond
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud mondani olyan progit, ami számolja a hívásidőt, sms-eket, és az adatforgalmat - egyben?
-
persil
nagyúr
válasz sz.zoli25 #1621 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy ugyanolyan lenne, még, ha fizikálisan bele is megy, szerintem akkor sem működne.
Az Apple pont arról híres, hogy csak a saját termékeikkel legyen minden kompatibilis.
De azt mondom, hogy, ha van mind a kettő, a kipróbálástól nem lehet semmi bajuk.
-
-
erdoke
titán
Mi a fene van az AppStore-ban, csomó leárazott progira órák óta azt mondja, hogy éppen módosítják, próbáljam később.
A legjobb aláírás a héten
-
válasz manchester85 #1633 üzenetére
Mondjuk az, hogy a Siri egy online szolgáltatás?
(#1635) manchester85: Hát, ha egyáltalán nincs mobilnet vagy Wifi, akkor nincs Siri se. Hogy a sima 2G hálózat elég-e, azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
válasz manchester85 #1635 üzenetére
Ezt találtam, ezek szerint EDGE felett is megy, bár lassabban. Szóval csak valami adatkapcsolat kell neki. Végülis a jellemzővektorok elvileg nem foglalnak sokat.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Ez világos, ezért olvasd el az előzményt is, amire reagáltam. A 3G kikapcsolhatósága/nem kikapcsolhatósága szerintem nem függ össze a Sirivel. Mondjuk én is csak tippelés szintjén mondom, hogy nem, de hát csak a Zinternet kell hozzá, és mivel az adatforgalom is jelentéktelen, amit generál, így nem hiszem, hogy kikötés lenne hozzá a 3G is. Nyilván lassabb 3G nélkül, de pl. a dragon search illetve dictation is működik Edge-en, ami félig-meddig hasonló dolog.
szerk: Igen, pont így gondoltam én is.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
válasz manchester85 #1637 üzenetére
Jogos, tényleg elég félreérthetően nyitottam. De ezt akartam én is kihozni belőle: szerintem hardveres oka van a 2G-only mód hiányának.
-
Magnum_
nagyúr
hát nem jött az 5.0.2 dec. 1. napján...
I humbly and respectfully decline™
-
őstag
-
Landon
őstag
Elnézést ha már volt kérdés, T-nél ilyet nem nagyon láttam kiírva de nem létezik valami féle 4--»4S becserélési akció? Mintha anno lett volna ilyen de már nem emlékszem pontosan.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
sz.zoli25
aktív tag
Hát nekem a hivásnál kell pár másodperc amig megjelenik a hangom felvétel után és az akksim is elég hamar lemerül...
Érdemes várni a frissitésre vagy pattintsam vissza amig beleférek a 8napba amig visszamondhatom...?http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
manchester85
veterán
Visszaolvastam a készülék tesztjét, és szemet ütött benne egy marhaság:
"A reklámokban elhangzó "milyen idő lesz holnap?" és "mennyi az idő?" nyilván baromság, az időt egyszerűbb megnéznünk a kijelző tetején, az időjárást"
Bochának nem jutott vajon az eszébe, hogy esetleg az ember nem annak a településnek az időjárását akarja megtudni, mint ami alapértelmezetten be van állítva? Az idővel dettó ugyanez. A reklámokból ugyanis ez baromira nem derül ki.
i6 Silver
-
Ricardo
titán
válasz manchester85 #1649 üzenetére
Gondolom ha "csak" simán "mennyi az idő", és "milyen az idő" kérdéseket teszed fel, akkor a helyi értékeket mondja. Akkor van értelme ha hozzáteszed a helyet pl
"Mennyi az idő Londonban" vagy "milyen az idő tahitin", különben honnan tudná melyik földrajzi helyre, és melyik időzónára vagy kíváncsi
Ebből kiindulva a sima "mennyi az idő", és "milyen idő van" kérdéseknek valóban nincs sok értelme.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest