Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz sirály12 #575 üzenetére
A rádióról nekem csak rossz tapasztalataim vannak, az elmúlt 7-8 évben minden telefonomban volt rádió, viszont már úgy kb 4-5 éve nem használom, mert megbízhatatlan.
"Ha olyan helyen jársz, ahol nincs 3g hogyan is teszed meg ezt?"
Ahol nincs sugárzás ott hogy használod??? Zúg, recseg nem érteni rendesen ha rosszul fordul az ember már nem jó a vétel, ha rosszul fogod már nem jó a vétel. Akkor meg minek? Az apple meg nem fog egy ilyen megbízhatatlan vackot bele tenni a termékeibe. Persze ha valaki a zúgós semmit akarja hallgatni akkor hajrá.Flash, na az egy vicc telefonon. A múltkor kérte barátnőm, hogy nézzünk már meg valamit neki a neten és egy full flashes oldal volt. Használhatatlan volt semmit sem tudtunk rajta megnézni amit akartunk csak a szívás volt vele. Ha ilyen szar akkor meg minek? És ez nem az első ilyen eset volt. Én nem használom.
Én sem kötekedni akarok ezek is tények.
BoGyesz_24: "Két év garit is kaptam hozzá," Ez egységes lehetne az EU-ban is mindenre. Mikor vezetik már be?
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz Paarthurnax #602 üzenetére
Na jó, de te Ausztráliában vetted, mert az AUD az az ottani valuta, ha nem tévedek. És az eléggé messze van az EU-tól.
-
sirály12
őstag
Ha nincs más (mondjuk egy vakáció alkalmával) akkor szerintem jó az a recsegő rádió is.
Bár ha neked jobb a semmi is, akkor nem szóltam.A flash-el kapcsolatban pedig:
Nem annyira vicc az, egy normális telefonon remekül használható. Ez is az apple beszűkült hülyesége, hogy nem lehet rá felrakni. Rengeteg olyan oldal van, ami vagy részben, vagy teljesen flash-el készül. Ez tény!Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
llaszlo
veterán
válasz sirály12 #604 üzenetére
És mi számít normális telefonnak? Mert olyat még nem láttam amin normálisan kezelhető lenne a flash.
Ha nincs más (mondjuk egy vakáció alkalmával) akkor szerintem jó az a recsegő rádió is.
Ha valaki ennyire igénytelen. Másrészt meg lehet ott is zenét hallgatni nem kell rádiófüggőnek lenni.[ Szerkesztve ]
-
unrealnoise
senior tag
Tök mindegy, tudja vagy nem? Nem. Lehet nincs általában szüksége rádióra az embernek, de ha mégis kellene mondjuk és nincs, akkor az szopás. Mer tnem hinném, hogy egy kurva drága cuccról lenne szó. Majd én eldöntöm, hogy használom-é. Ellenben ha applenél úgy finganak, akkor nyilván csak azt használom és akkor amire szerintük szükségem lehet...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
Xero
nagyúr
válasz unrealnoise #606 üzenetére
A vicc az, hogy ott van a rádió lehetőség már réges régen, mivel a Nike+ erre épül.
Nekem speciel nem hiányzik, de valóban nem sokból tartana megnyitni a lehetőséget és dobni hozzá egy 2MB-os appot. -
Blyan
félisten
Azért megnézném mennyien mondanak le az iPhone vásárlásról, csak mert nincs FM rádió, valszeg nem egy egetrengető mennyiség lehet.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
zsolidodd
senior tag
Soha sem értettem, hogy miért hallgat valaki rádiót (leszámítva néhny értelmesebb műsort). Nekem ne mondja meg holmi szerkesztő, hogy mit hallgassak!
Rádió helyett FM transmitter kéne inkább. -
NathanCullen
senior tag
Ellenben ha applenél úgy finganak, akkor nyilván csak azt használom és akkor amire szerintük szükségem lehet...
Nem, csak nem a magyar piacra terveznek, hanem az USA-ra. Gondolom Steve Jobs azt sem tudta, hol van Magyarország...
zsolidodd
FM transmittert szerintem is jobban értékelné mindenki.
[ Szerkesztve ]
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
llaszlo
veterán
Ez is egy olyan kifogás amin az applehaterek lovagolnak, mert bele lehet kötni, hogy nincs benne. Miközben a userek 95%-a amúgy sem használja a rádiót, ha van akkor sem. De ez is egy ok annak aki bele akar kötni. És aki akar az bele is köt.
[ Szerkesztve ]
-
cefre00
tag
válasz NathanCullen #611 üzenetére
Az Apple kizárólag az amerikai piacnak megfelelően szabja meg a telefon képességeit. Az egyetlen dolog, amit a többi piacért tesznek, hogy elkészíttetik a rendszer fordítását...
Mindenhol jó, de legjobb 127.0.0.1-en! :)
-
Xero
nagyúr
Állítólag a T szúrt el valamit.
Ha ki van kapcsolva a Pin, akkor megszűnik a hibajelenség. Nekem tegnap este óta ki van kapcsolva és minden működik normálisan. Kop-kop-kop.Valahol volt egy user, aki hívta az üfsz-t és ott is tudtak már a hibáról és állítólag dolgoznak rajta.
-
Xero
nagyúr
-
unrealnoise
senior tag
nyilván. és mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem lehetne ilyen apróságokba belekötni. félreértés ne essék, nem vagyok hate-er, tetszik az itunes, a telefon is jól néz ki szerintem, de a pereskedés amit művelnek (és kívülállóként úgy néz ki számomra, leginkább ők indítottak el hadjáratot - persze van amit jogosan követelnek) nekem vicc. Jó kütyü de ahogy nem tudom felfogni miért nincs FM rádió, ugyanúgy nem tudom felfogni majd az összes okostelefonnál, hogy miért nem lehet dedikált számváltó/léptető gombokat rakni a telefonra.
Mindegy, egy idő után talán valakinek eszébe jut... Mert ugye rohadt kényelmetlen állandóan előkapni a telefont, ha mondjuk egy fejhallgaton nyomatom a zenét, és nincs a kábelén semmi extra.
Annyira tetszik egyébként az apple, és annyira biztos a jövőjük ezzel az évenkénti egy készülékkel, és a támogatottsággal, hogy még majdnem el is gondolkoztam, hogy azt vegyek-e most.
Egyébként értem én, én is nagyon ritkán használom a rádiót, a gond nem is az, hogy gyakran hiányzik, hanem az, hogy ha kellene, akkor bizony nincs.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Handrás két dolgot hagy figyelmen kívül:
1. A 4S-ben totál más/új rádió chip van (Qualcomm az Infineon helyett), ennek a driverét még jó ideig kell csiszolgatni ahhoz, hogy minden hálózaton ugyanazt nyújtsa, amit a korábbi, szénné optimalizált.
2. A nemzetközi szaksajtóban már megfejtették, melyik Location funkció szívja durván az akksit. Úgy tűnik, ő csak írni szokott, olvasni nem nagyon...Szerk: Az enyémben nem csörög a kamera környékén semmi, illetve eddig a 3G-vel se volt probléma, bár az utazgatás csak holnap kezdődik.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
NathanCullen
senior tag
válasz unrealnoise #617 üzenetére
de a pereskedés amit művelnek (és kívülállóként úgy néz ki számomra, leginkább ők indítottak el hadjáratot - persze van amit jogosan követelnek) nekem vicc.
Nyílván ha nem lenne jogos és nem lenne igazuk akkor nem pereskednének és egy hivatalos bíróság nem adna nekik folyamatosan igazat. Pedig ezt teszik. Egy bíróság pedig nem olyan mint egy fórum, ahol pl. a moderátorok saját kényük-kedvük szerint szórakozhatnak. Tehát ha a bíróság is igazat ad nekik, akkor szerintem nincs abban semmi elítélendő, hogy teljesen jogosan megvédik azt ami a sajátjuk. Biztos vagyok benne, hogy te is ezt tennéd, ha egy ekkora céged lenne. Elcsépelt, közhelyes mondás, de az üzletben nincs barátság.
[ Szerkesztve ]
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
llaszlo
veterán
válasz NathanCullen #620 üzenetére
Azért sok olyan idióta szabadalom van ami miatt szintén idióta perek vannak. Pl most a legutóbbi amit elfogadtak a feloldás. Az is egy jó nagy vicc. Persze nem az apple tehet arról, hogy minden sz@rt le lehet védetni.
-
zoltanz
nagyúr
Az Apple mostanában akkora reklám hadjáratot folyatat mint amilyet a Coca-Cola szokott vagy anno a Marlboro.
-
llaszlo
veterán
válasz sirály12 #622 üzenetére
Ha már autóval megyek akkor abban van normális rádió. Nem telefonos rádióval fogok bohóckodni. Ez nagyon rossz példa volt. A híreket meg neten is meg lehet nézni. Nem mellesleg meg a normális rádióknak van netes streamje. Korábban nagyon sokat utaztam és akkor még rádióztam is. Viszont állandóan rakosgatni kellett a kábelt (fülest), hogy jó legyen a vétel. Az egész így vissza gondolva eléggé gáz volt.
[ Szerkesztve ]
-
sirály12
őstag
És ha nem autóval mész (én nem is modtam, hogy autóról van szó!)? Hanem bizony gyalog, mivel egy túra alkalmával bizony a lényegi rész a gyalogoláson van! Akkor azért nem árt infót kapni némely dolgokról. Bár ezt hiába mondom én, hiszen amúgy is olyan igénytelen vagyok.
[ Szerkesztve ]
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
llaszlo
veterán
válasz sirály12 #625 üzenetére
És mégis hol túrázol, erdőben? Ott meg miért is kellene tudni, hogy dugó van az utakon? Vagy időjárás jelentés kell? Azt neten is meg lehet nézni sőt sokkal jobb, mint a rádióban vadászni erre. Netes lefedettség meg szinte mindenhol van. Rádió sincs mindenhol.
Már egyszer leírtam aki bele akar kötni az bele is fog.És én nem személyeskedtem akkor meg miért veszed magadra?
[ Szerkesztve ]
-
sirály12
őstag
Barátom hegyekbe jár túrázni, havi rendszerességgel, mesélhetne a netes lefedettségről, gondolom elhiszed, hogy némely helyeken röhejes, a tarifáról már nem is beszélek(külhonban a net bizony drága mulatság tud lenni). Bár ha neked megéri egy időjárás jelentést lekérni pár ezer forintért a netről, ha van egyáltalán.
És az időjárás infók sokat érnek egy ilyen helyen, ahol egyik óráról a másikra lehet zápor vagy hasonló.
Szerintem ne akarj egy ilyen dolgot megmagyarázni, mert nekem nem fog menni, csak azért mert te nem mozdulsz ki a városból és annak vonzáskörzetéből.
Elhiszem, hogy neked nem kell ez az opció, de vannak akiknek igen, és nem azért, mert nincs benne, hanem mert kellene nekik.[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfun
tag
válasz sirály12 #575 üzenetére
""Nem tetszik a menu? Szokj hozza!" - Tetszik a menü azért vettem
""Nem tetszik, hogy a ket legalapvetobb szabvanybol egy telefonnal (microSD, microUSB) egyiket sem tamogatja? Szokj hozza!" - Még egyszer sem éreztem hiányát egyiknek sem az egy év alatt
Itt arról van szó, hogy nem is választhatsz, mert mindent megtesznek helyetted, azt sokan nem szeretik"- Mit nem lehet azon érteni, hogy nekem és még 100 millió embernek tetszik, és elég ez a menü?! Akik iPhone-t esznek nyilván nem akarják szétbuzerálni az egészet, nekem jó úgy ahogy az apple fejlesztői kitalálták. Miért nem lehet ezt elhinni?! Nem kell micro SD, elég a 16GB + a felhő, és nem kell USB sem, mert minek.
""Nem tetszik, hogy nincs benne radio? Szokj hozza!" - Eddig minden telefonomban volt, sosem hallgattam, de ha mégis szükségét érezném, tucatnyi free app van amivel tudnék rádiót hallgatni." Ha olyan helyen jársz, ahol nincs 3g hogyan is teszed meg ezt? "
- Légyszíves bökj rá a térképen egy olyan helyre ahol nincs legalább EDGE lefedettség, mert én még olyan helyen nem jártam, a T-nél az ország 98%-a lefedett. Szerintem ahol nem lehet EDGE-t fogni ott a rádióhullámokat sem lehet.
""Nem tetszik, hogy nincs rajta Adobe Flash Player, es fel sem lehet ra tenni az agyonkorlatozott OS miatt?" - Sose éreztem még hiányát az AFP-nek és nem értem milyen agyonkorlátozott OS-ről beszélsz???"
Ebben azért a legtöbb ember egyetért, hogy az ios a legkorlátosabb mobileos a jelenleg piacon lévőek közül."- A fél életemet a telefonnal a kezemben élem. Telefonálok, netezek, olvasok, mailezek, bankolok, vásárolok, jegyeztelek vele/rajta, szinte az egész életem rajta van a telefonomon. Egy éve van meg az iPhone-om, és még SOHA nem éreztem semmiféle korlátozottságot, bármilyen funkcióra volt szükségem, mindig találtam egy megfelelő appot amivel elégedett voltam, mert használhatóan működött ahogy azt kell. Mint írtam, a Flash hiánya nekem még soha nem tűnt fel, és nekem az sem korlátozás, hogy nem tölthetek le rá mindenféle wanabe programozók által összetákolt sufnituningokat, csiricsáré widgeteket és bugos appokat, valami kajmán-szigeteki szerverről. Nekem megfelelnek a többszörösen ellenőrzött és optimalizált appok, még ha esetleg kőkemény 75 eurocentet kell is leperkálnom érte.
"Ezzel most nem kötekedni akartam senkivel, de szerintem ezek tények!"
- De mégis sikerült kötekedned, velem. Attol meg nem lesz valami tény, mert te úgy gondolod.
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
lowzor
veterán
válasz NathanCullen #569 üzenetére
Viszont olyanok is vannak sokan, akik úgy kaparják össze rá a pénzt és nincs pénzük mobilnetre. Vagy évekkel később veszik meg olcsón használtan, nekik szintén nincs.
-
Gadgetfun
tag
válasz sirály12 #627 üzenetére
Nagyon erőlködsz már, hogy találj egy olyan szituációt amiben szükség lehet a telefonban lévő rádióra. De ez elég nevetséges, neked is bekell látnod. Hegyi túra??? Na nemár!
Először is aki profi túrázó, az rendes rádiót visz magával, és nem egy telefonos rádióra bízná az életét aminek a vételi erőssége nulla. Ha mégis ragaszkodik a mobiljához, akkor vesz hozzá egy rádiós head szettet és kész.
[ Szerkesztve ]
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
sirály12
őstag
válasz Gadgetfun #628 üzenetére
Légyszíves bökj rá a térképen egy olyan helyre ahol nincs legalább EDGE lefedettség, mert én még olyan helyen nem jártam, a T-nél az ország 98%-a lefedett. Szerintem ahol nem lehet EDGE-t fogni ott a rádióhullámokat sem lehet.
Ez úgy ahogy van hülyeség!!!!
Még hogy ha nincs EDGE, akkor nincs rádió sem. Wehehe. akkor 10 évvel ezelőtt amikor még nem is volt edge, akkor még rádió sem volt?Egy újabb applefan, no komment.
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfun
tag
Pl. egy MédiaMániaS díjcsomag 5000 Ft./hó ami teljesen lebeszélhető, és pluszban van hozzá fél giga net. Szerintem akinek smartphone-ja van ennyi a minimum amit rá kell szánnia.
-
sirály12
őstag
Ó majdnem kifelejtettem, hogy mindig ezzel a 100 millióval dobálózik egy két ember, hogyha ennyi embernek az jó, akkor az a király.
Hát akkor kérdem én, hol a symbian? Azt is milliók használják, vagy a többi régebbi os? Attól, hogy sokan használnak valamit, az nem jelenti azt, hogy az tökéletes.Mondjak példát? Első kategóriás suzuki mond valamit? rengeteg van belőle a mai napig az utakon, bár ha ütközöl vele, halott vagy, akkor az jó? Csak mert sokan vették?
-
unrealnoise
senior tag
- Mit nem lehet azon érteni, hogy nekem és még 100 millió embernek tetszik, és elég ez a menü?! Akik iPhone-t esznek nyilván nem akarják szétbuzerálni az egészet, nekem jó úgy ahogy az apple fejlesztői kitalálták. Miért nem lehet ezt elhinni?! Nem kell micro SD, elég a 16GB + a felhő, és nem kell USB sem, mert minek.
Mit nem lehet elhinni azon, hogy van megannyi 10 vagy 100 millió + ember, aki szerint lehet ez kevés 2011-ben? Szerintem egyébként felhasználó felületre rohadt unalmas már az iOS 5, nem kell mindig variálni, változtatni, de egy kis modernizáció nem ártana már...
Egyébként mint mondtam biztos majdnem mindent meg lehet oldani iphone-al, nem is ez a kérdés, de, hogy szakmai szemmel nézve, a meego (n9), a WP7, és az ICS 4.0 is jóval esztétikusabb, 2011-ben elvártakhoz mérten letisztult és modern felülettel bírnak. kép pl. ez a screenshot is milyen már? a háttér is gáz, a sok lekerekített saroktól rögtön agybajt kapok. Mondjuk az android-dal sem vagyok megelégedve 2.3.5-ig ritka fosnak néz ki, de az ICS első pár blikkre szerintem rohadt jó és letisztult lett. Nem szőrszálhasogatás, de tessék szétnézni a nagyvilágban milyen design, és felhasználó UI-k látnak manapság napvilágot. Nos a jobbakhoz képest fényévre van az apple, és ezzel nem is lehet mit kezdeni. Más kérdés, hogy ha egy appot elindítok, akkor mellékes az egész.
-
unrealnoise
senior tag
-
Gadgetfun
tag
válasz unrealnoise #638 üzenetére
Persze, nincs is ezzel gond. Akinek unalmas és igénye van másra, az nem vesz iPhone-t. Nekem ezzel semmi bajom, hogy valaki így gondolkodik, én csak arra reagáltam, hogy kvázi lehülyéztek azzal, hogy nekem és sok millió emberek ez nem szempont. Nekem a használhatóság, stabilitás, és egyszerűség az elsődleges szempont, és nem az UI vagy izgalmasság, és ebben szerintem az iPhone a legjobb, ezért választottam ezt anno, hosszas kutakodás után. És hogy egyeseknek ezt miért nem lehet elfogadni...
-
llaszlo
veterán
válasz sirály12 #627 üzenetére
Ez megint egy olyan dolog ami a userek 99.99%-át nem érinti. Én értem, hogy van akinek ez baromira fontos. Viszont ha már itt tartunk, hogy rohadtul fontos akkor az illető nem okostelefont fog magával vinni ami lemerül 1-2 nap alatt. Hanem visz a biztonság kedvéért egy olyan telefont ami víz és ütésállót is, és akár kártya nélkül is lehet hívni a 112-t ha arra van szükség. Szóval ilyen szempontból ez megintcsak nem állja meg a helyét.
Részemről lezártam mivel úgyis belekötsz megint valamibe.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Mit nem lehet elhinni azon, hogy van megannyi 10 vagy 100 millió + ember, aki szerint lehet ez kevés 2011-ben? Szerintem egyébként felhasználó felületre rohadt unalmas már az iOS 5, nem kell mindig variálni, változtatni, de egy kis modernizáció nem ártana már...
[moderálva] Akkor azok NEM veszik meg és kész.
Akinek ez így jó, az használja, akinek meg nem, az vegyen mást, de ne kardoskodjon már amellett azoknak, akik napi szinten használják, hogy valójában milyen unalmas és szar! Arról győzködve őket, hogy mi az ami hiányzik belőle - ez a hihetetlen számomra
Ha nekem nem tetszik valami akkor magasról teszek rá, nem pedig azzal foglalkozom, hogy néz ki.[ Módosította: 7 ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
NathanCullen
senior tag
Viszont olyanok is vannak sokan, akik úgy kaparják össze rá a pénzt és nincs pénzük mobilnetre.
Akik úgy kaparnak össze 180k-t iPhone-ra, az meg is érdemli. Ha nincs pénzem, nem majdnem kétszázezres telefonra fogok gyűjteni. Hameg előfizetéssel veszik meg olcsón, mert nincs sok pénzük, akkor az mellé is jár alapból internet.
Vagy évekkel később veszik meg olcsón használtan, nekik szintén nincs.
Akkor nem veszi meg, vesz olyat amelyikben van rádió.
-
Jojo5
őstag
Egyetértek,de én például simán váltottam volna I4-ről is ha látnám értelmét, de számomra a 4S-ben nincs olyan eget rengető változás ami miatt eladnám az I4-em....
A másik fele, hogy sokan jönnek még avval is, hogy hú de drága lett maradt az I4 pl az I4S mellett... én pont az vagyok akit ez nem zavar mivel remélhetőleg így majd kevesebbet fogok "bukni" ha el akarom az I4-em adni
NathanCullen: vesz olyat csak az nem szifon lesz...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
NathanCullen
senior tag
Mit nem lehet elhinni azon, hogy van megannyi 10 vagy 100 millió + ember, aki szerint lehet ez kevés 2011-ben?
Ez rendben van, a lényeg, hogy akik veszik, azoknak tetszik. A kinézet szubjektív, ne akard objektívként beállítani.
Szerintem egyébként felhasználó felületre rohadt unalmas már az iOS 5, nem kell mindig variálni, változtatni, de egy kis modernizáció nem ártana már...
Igen, ahogyan írtad, szerinted... Szubjektív dolog. Szerintem meg a legszebb felülete az iOS-nek meg az OS X-nek van. A kinézet teljesen szubjektív.
-
manchester85
veterán
Pont ezzel kapcsolatosan írtam le a véleményem egy másik topikban, illetve hogy miért jó az iOS springboardja. Gyorsan el tudsz rajta igazodni, és ha már a kívánt alkalmazáson belül vagy, akkor mind1, hogy néz ki a homescreen. Ellenben az nem mindegy, hogy az állandó változtatás esetleg megnehezíti a navigációt a menürendszerben...
i6 Silver
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #649 üzenetére
Ha az új, lehúzható értesítési területre beépítenének 4 kapcsolót (mondjuk WiFi, BT, Airplane és Fényerő), akkor – különösen az új lock screennel együtt – nem lenne vele komoly problémám, mert nem sokat látnám. Gyakorlatilag oda degradálódna a Springoard, ahová való: egy szimpla launcher lenne.
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Külpolitika
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest