Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
Nekem tökéletesen megfelel. A lényeg, hogy egy a képernyőn lévő ikonnal egyből elérjem a Wifi és a Bluetooth ki-be kapcsolását, és ne a settingre bökve keresgéljem a funkciót, és erre jó. Az meg nem érdekel, hogy a Safarin keresztül éri el és hogy úgy hagyja...
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
Org
aktív tag
Ezjoo: http://index.hu/tech/2011/11/15/steve_jobs_letiltotta_az_iphone_5-ot/
[ Szerkesztve ]
''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
-
janibond
csendes tag
Arra lennék kiváncsi, hogy a "csak 2g hálozatok használata" -t vajon egy későbbi frissítéssel esetleg be lehetne tenni a menübe, ha akarnák?! Ha nagy hülyeséget kérdeztem, akkor bocs mindenkitől.
-
Magnum_
nagyúr
Gyerekek. Mi van ezzel a telefonnal? Eddig jo volt a hangminoseg, most 5 perce meg elkezdett visszhangozni telefonalas kozben... Mitol lehet ez?
Nem headsettel, csak ugy siman viszhangzik
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
joey04
titán
válasz janibond #1355 üzenetére
[link]
én nem várnék rá:Úgy tűnik, hogy a fentiekre megvan a válasz. Amerikában a Verizon szolgáltató hálózatán (CDMA hálózatot használ, tehát sim kártya nélkülit) eddig sem volt aktív a 3G be- és kikapcsolási lehetősége a szoftverben az iPhone 4-es modell esetében. Mivel az új iPhone 4S készülék új antenna rendszert kapott, tehát egységesen képes kezelni a GSM és CDMA hálózatokat, így azt az iPhone 4S készüléknél az Apple letiltotta.
-
-
Xero
nagyúr
válasz Magnum_ #1358 üzenetére
Vidd vissza, ahogy már írtam is. Kár idegeskedni két hét várakozás miatt. Szépen ki fogják cserélni és slussz.
Nekem a sim pin és a time zone gps-es marhaságon kívül semmi gondom. Magyarán csak sw-es problémám van.
Tudom ez téged nem boldogít, de van jó készülékük is a raktárakban. -
őstag
[ Szerkesztve ]
-
eos30d
aktív tag
Azért amit Handris ír az se szentírás.....
-
Ricardo
titán
Ha amiatt "fújta le" Jobs, hogy nem kell nagyobb készülék, akkor már a tervek szintjén megtörtént, és nem az utolsó pillanatban. Gondolod bármibe is belekezdtek az ő beleegyezése nélkül?
Ettől eltekintve Handris baromságait valóban nem kell komolyan venni.[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
Leszedtem a facebook progit, valahol olvastam, hogy ez segíthet aksi ügyben. Jobb lett, észrevehetően!
19h készenlét és 2h 40perc használat mellett 47% az aksi. Használtam 30 perc navigációt, 25 perc telefonálást, 1 óra zenét bluetooth fülessel és kb fél óra netezést 3G-n.
-
Gadgetfun
tag
Legutóbb mikor levettem a töltőről, öt perc alatt, minden használat nélkül esett 5%-ot. Megijedtem, hogy nálam is kezdődik valami gebasz, de a vége ez lett
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
Magnum_
nagyúr
ma az átlagosnál is többet telefonáltam, egyszer sem jött elő a visszhang-szerencséje (ki is nyírtam az akksit 18.00-ra )
-
Magnum_
nagyúr
válasz rachmaninoff #1379 üzenetére
reggel
Más: megjöttek a fóliák, az előlapit elcsesztem, de amúgy se volt jó a tapintása, így repült, de a hátlapján hibátlanul sikerült, ott marad
a dokkoló még nem jött meg, de rendeltem egy töltőt az irodába is, ha már akku gondjaink vannak
-
vitomi24
tag
Uj vagyok Iphone fronton ès volna nèhany kerdesem a teloval kapcsolatban.
Az elso,hogyan lehet a bt-ot lekspcsoni hogy ne keressen folyamatosan ha mar paroztattam?
Masik,van e olyan progi amivel tudok zenet torolni egyenesen a telorol?
Esetleg tud e valaki ajanlanni valami jo zene lejatszot amiben van equalizer is.
Milyen video fajlt tud lejatszani,esetleg tudtok ajanlani valamit.
Az sem baj ha fizetos a progi.Koszi!
Udv -
Magnum_
nagyúr
-
Stiegliz
tag
mért mi van ha visszhangzik?
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfun
tag
Sose használom az airplane módot, még éjszakára sem. A hat órából kb. egy-másfél óra telefonálás és skype, 2-2,5 óra angry birds és zombik lövöldözése este az ágyban elalvás előtt , a többi net/facebook/híroldalak olvasása és emailezés. Folyamatosan bekapcsolt Wifi, 3G, értesítések, push, és kikapcsolt helymeghatározás és iCloud mellett...
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Helló.
Tegnap megkaptam karácsonyi előzetes ajándékom, ezt a 4s-t.
Öhh, hol is kezdjem.Víz hangzik, 10 hívásból 9-szer. Belassul, miért????????????
Eldobja a térerőt.Direkt kértem a családot, hogy ne vegyenek telefont nekem, mert abból csak gond lehet.
Tudom, hogy jó telefon (elvileg), de nekem ennyi elég is volt. Már el is raktam, nem frissítgetek. Viszem vissza, és kérem a manit back, hogy vegyek egy nem applet.s24U+15p
-
Octi
aktív tag
válasz spawn21 #1388 üzenetére
Erről a belassulásról nem tudnál csinálni egy videót?
Baromira érdekelne, hogy egy 1 napos 4s, mi a nyavajától tudna belassulniÉn 3 hete nyúzom, de semmi gondom vele. Akku idő rendben van, lassulás nuku.
Egyébként nem értem azokat, akik szenvednek a "használhatatlan" telójukkal, hogy mire várnak
Vissza kell vinni, és ki kell cseréltetniMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Enjoy
addikt
válasz vitomi24 #1381 üzenetére
BT csak akkor legyen bekapcsolva, ha használod..
Beállítások-Általános-BluetoothA gyári zenelejátszóból is tudsz törölni, elhúzod a listában az adott számon az ujjadat jobbra, s előjön a törlés lehetősége.
EQu - iTunes link - Videó a progiról
Videókhoz: AVPlayer - iTunes link
► més que un club ◄
-
-
manchester85
veterán
-
erdoke
titán
€ 0.79 az Abby Business Card Reader, ha valakit érdekel az ilyesmi.
A legjobb aláírás a héten
-
BossBoss
őstag
Tegnap voltam bent T-nél ügyeket rendezni. Pont annál a csávónál akinél az i4-t vettem egy hete. Direkt rákérdeztem, hogy neki , hogy muzsikál a i4S. Azt mondta, hogy nagyon sokan viszik vissza.(szombathely). Sőt mutatta az övét. Neki elvileg ez a rezgő hiba van. Rákoppintottam a telefonra és visszarezget . Nagyon érdekes volt így saját kézből ilyet tapasztalni. Ha kezemben csináltam akkor éreztem erősen és ha az asztalra tettem úgy is. Mondta, hogy kicserélteti ő is. Utána aranyosan nekiálltam a saját i4-em ütögetni. Persze az meg sem mozdult... Szóval most már magam is tapasztaltam, hogy valami nem stimmel a 4S gyártásnál. Azt jól tudom, hogy teljesen új fajta rezgőmotort kapott a 4S??
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
erdoke
titán
válasz KonzolKartel #1399 üzenetére
Asztal felerősít(hét)i a rezgést, engem a zsebben/tokban viselkedés érdekel. Ott lényegesen harmatosabb, mint a korábbi készülékeimnél. Sokat érek a mindenféle rezgés mintával, ha egyiket se veszem észre...
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest