Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoona
aktív tag
Tegnap voltam bent a T-mobile-ban Miskolcon és kicsit elszomorítottak, sajnos a Fehér Iphoneokból hiány van, a héten nem is kaptak fehéret, és 7. vagyok az előrendelési listán aki fehéret szeretne:S Megéri várni a fehérre? Tényleg olyan szép?
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
-
veterán
Sziasztok!
Ti mernétek frissíteni wifi-ről? Úgy gondoltam h nincs itunes-al összekötve tehát saját magát frissítené.
KösziAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
VD
őstag
válasz adamssss #1257 üzenetére
OTA-nak ez a lényege. Ha egy Nokia és HTC gond nélkül tudja ezt, akkor egy Apple-nek se kéne fennakadnia.
Letölti a firmware-t. Utána frissül. Előbbinél ha megszakad menet közben, nincs gáz, le lehet tölteni újra. Utóbbinál is csak akkor, ha lemerül közben. De erre szerintem van a valami gyári védelem, hogy ne történhessen meg.megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszi srácok. Ez elég meggyőző volt
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
fluidpwn
tag
Az éjszaka nem tudom mi volt 5.0.1 után, hogy ennyire lehúzta az akksit, de ma nagyon jól bírja. 12:30-kor vettem le a töltőről 100%-al. Azóta telefonálások, zenehallgatás, e-mail, stb és még mindig 90%-on vagyok.
-
Xero
nagyúr
Ma volt alkalmam egy kicsit a GPS-t nyúzni autóban. Félelmetesen jól dolgozott. Nem volt késés, nem volt egyszer sem jel vesztés. Le a kalappal!
-
Org
aktív tag
En a tmobilnal rendeltem webrendelessel es 1 het alatt megkaptam a feheret. Az elozo 4esem fekete volt, szep, de a feher az gyonyoru. Szal megeri varni.
A frissiteshez meg annyi a hozza fuzni valom, h most eleg jol birja, pedig csak 70%ig toltottem par oraja es most 60%on van, pedig folyamat nyomkodom. De majd kiderul h tenyleg annyira jo-e..''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
-
Magnum_
nagyúr
felraktam... feltöltöm, aztán kiderül.
I humbly and respectfully decline™
-
darius.bloom
csendes tag
Fr3eWar, Octi: köszönöm a tippeket a beszerzésre, végül a MOM Parkban vettem meg.
Üzemidővel kapcsolatos tapasztalatom az első töltéssel:
10 óra töltés után reggel megkapta az iOS 5.0.1-et. 9:30-kor vettem le a töltőről, most 42%-on van úgy, hogy volt 28 perc beszélgetés, ebből ~15-20 perc BT headsettel, lőttem ~45 fotót, és hallattam egy órán át zenét repülőgép módban, és a fotókat fényeltem hosszú percekig. (Tart az újdonság varázsa Két e-mail fiók 30 perces fetch-re állítva, nincs iCloud, Facebook, stb ami folyamatosan enné az akkut.Használati idő: 3 óra 28 perc
Készenlét: 10 óra 18 percA 3G után nem panaszkodom, az olvasottak után rosszabbra számítottam.
-
Magnum_
nagyúr
eddig semmi pozitívumot nem tudok mondani az 5,0,1 mellett. akksi probléma még fennáll.
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
-
Magnum_
nagyúr
Szuz rendszer fenn, ejjel 30%-ot merult ugy, hozza se nyultam. Ez jo?
-
Magnum_
nagyúr
válasz rachmaninoff #1278 üzenetére
ja, a fene adja le akkor.
sok helyen olvastam, hogy az ügyfél bement és 10perc mulva uj telefonja volt..
-
rachmaninoff
aktív tag
Egyébként meg nagyon nem érzem magam boldognak a merülési gondok miatt, mert azt leszámítva baromi stabil, és olyan gyors, hogy csak nézek. Egy pillanat erejéig sem áll meg sehol, nem fagy be semmitől, nem is találkoztam még ilyen telefonnal.
-
veterán
válasz Magnum_ #1277 üzenetére
Tudom li-ion aksiknáln már nem sokat számít, de első használatnál megcsináltad a 100%-os lemerítést? Nekem így a 3gs aksija 2.5 évet kibírt.
Ui: másnál is akad safariban a bill? Rohadt idegesítő h nem tudok normálisan gépelni.
-
Hexetra
tag
válasz Magnum_ #1277 üzenetére
egyébként nálam nemtudommiért de teljesen random... amikor itthon vagyok mindig rávan téve a dokkolóra, így jobban tudok telefonálni is headsettel, valamikor úgy kibír 1napot hogy folyamatosan megy > teamviewer, facebook, 30percenkénti email refresh, kb 65% fényerő, gps , de néha meg sutty lemegy 15-20% hogy alig használom oO szal érdekes de majd kiderül az idő múlásával 9napja van meg, így hatalmas következtetéseket nembirok levonni
ui.: nokia n97et akkor szedtem le az aksiról 100%osan amikor az iphonet, múlthét csütörtökön , namost ma reggel érte el azt a szintet hogy felkellett tenni 9napot kibírt a kis drágám (januárba lesz 2éves)
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"
-
erdoke
titán
válasz Magnum_ #1275 üzenetére
Nagyon nem jó. Nálam bekapcsolt WiFi és BT, Push + Fetch email fiókok mellett kb. óránként 1-1,5 %-ot merült éjszaka.
Ha el tudod nekik magyarázni, hogy mi mindent próbáltál már, és hogy több másik 4S-hez hasonlítva kiugróan rossz a fogyasztásod, talán kicserélik.
Egyébként a hálózati viszonyok jók nálad?A legjobb aláírás a héten
-
Magnum_
nagyúr
De sokan hasonlo tunetekre panaszkodnak... Most voltam a corvinban. Onnan a westendbe kuldtek, de csak hetkoznapokon 18.00ig tudom ezt intezni, vagy ket hetre atveszik.
Ez sw gond lesz, de valami ubergaz.
Mikor jon az 5.0.2 ami valoban megvaltast hoz?
[ Szerkesztve ]
-
gzola
tag
ha sw gond lenne, akkor nálunk miért nem merül annyira?
-
fluidpwn
tag
-
joey04
titán
lehet az sw gond, de attól még lehet, hogy nem is hiba.
pl vagy ha nem ez, ezernyi más ok. szóval lehet, hogy ezt már nem is javítja tovább az Apple, mert nem nagyon van mit. de mondjuk olyanokat is olvasni, hogy azért még nézelődnek, további hibák után kutakodva. de ez csak tipp, elmélet. -
Magnum_
nagyúr
érdekes olvasni, hogy vagy nagyon jó az akksi, vagy nagyon rossz.
holnap bemegyek este a westendbe, meglátom, mi lesz.
de mindenesetre elgondolkodtam azon, hogy eladom.I humbly and respectfully decline™
-
veterán
válasz Magnum_ #1298 üzenetére
Nem haragszom, nem is enyém a teló, csak látom h már egy hete megy itt a tanakodás h mi legyen.
Amúgy ha nem oldják meg az akadó bill-t megyek veled
Hogy őszinte legyek nagyot csalódtam az apple-ben. Ez a 4s már nem "it just works"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest