Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leonardo91
senior tag
Tud nekem valaki mondani egy olyan progit ami számolja az adatforgalmat + megmutatja hogy mi hány mb-ot fogyasztott
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
hurenzon
senior tag
hali!
mi a különbség az iphone 4 és 4s között külsőleg?
illetve honnan lehet tudni az iphone 4 s-ről hogy gyárilag kártyafüggetlen?
köszi
-
Kurzuh
aktív tag
Sziasztok!
Kérdéssel fordulnék hozzátok.
04.12.01 baseband
5.1.1 iosEz alapján lehet függetleníteni már iPhone-t?
-
PiE137
senior tag
válasz Leonardo91 #3654 üzenetére
Onavo
Ezt az egyet találtam... a többi app nem nagyon részletezi... -
HUNPSP
aktív tag
Videó végével kapcsolatban, és ahogy a cikked végén is említik:
Vertical Video Syndrome.
Tehát igen, inkább videózzunk vízszintesen, mint sem függőlegesen tartva a szifont.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Leonardo91
senior tag
Elég bonyolult kis program..de azért köszi
Ilyen kép és video titkosító programot tudsz javasolni mint pl androidon ez: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartanuj.hideitpro&hl=hu[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
hurenzon
senior tag
csak itt lehet ellenőrizni a garanciát az interneten keresztül?
-
PiE137
senior tag
válasz Leonardo91 #3664 üzenetére
-
pomk
őstag
válasz Leonardo91 #3664 üzenetére
Amit linkeltél ott van a leírásban, hogy az Apple store-ben hol érhető el.
-
szmayer1
senior tag
-
hurenzon
senior tag
ide miket kell pontosan beütni?
-
pomk
őstag
Vajon véletlen egybe esés, hogy az iPhone 4S-t árulók 80%-a újonc, vagy véglegesen kitiltott felhasználó?
-
pomk
őstag
Érdemes egy új iPhone-ra a T-s szolgátatónál lévő véletlen károk ill. a lopás esetére szóló biztosítást megkötni, vagy sem. Értem itt azt, hogy véletlenül leejtem és megkarcolódik, betörik, stb. akkor iPhone gyári garija vonatkozik-e rá, vagy sem? Hallottam olyat, hogy egyesek ilyen-olyan kitalált indokkal kicseréltették a telefonukat. Akkor meg minek a biztosítás?
-
legenda
nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodások, karcolások, törések, beázás...stb esetén elutasítják a garanciális cserét, a biztosítás pedig - annak típusa függvényében - akár ilyesmire is okés lehet, meg eltulajdonítás esetén is - az tőled függ, hogy neked ez mennyit ér, de egy normális biztosítás - ami kellően széleskörű - már nem olcsó, nem mindenkinek ér annyit...
kitalált indokkal nem cserélik, azért kell, hogy valóban hibás legyen, és az a hiba a garancia/jótállás körébe tartozzon!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
PiE137
senior tag
Sztem az Apple gyári garija a gyártási/funkcionális hibákra vonatkozik, gondatlanságból elkövetett sérülésekre nem!
Pölö ha leejted, és összetörik, akkor csak a biztosítás fedezi a károd, annak hiányában önköltséggel javíttathatod...
De sztem inkább érdemes egy jó tokra/bumper-ra beruházni, mint havonta köhögni a súlyos ezreket biztire...[ Szerkesztve ]
-
PiE137
senior tag
B@$$zus, a naptárnál beállítottam egy eseményt, de nem jelzett rá semmit, így elfelejtettem egy barát szülinapját! Ez normális Úgy értem, h csak az emlékeztetőkre kapok riasztást, naptárra nem
-
pomk
őstag
Alap biztosítás, ami a lopáson kívül fedez mindent 1.990,-Ft/hó + 20.000 önerő, az extra biztosítás 2.590,-Ft/hó + 25.000 önerő. Nem sok havi összegben, de a biztosítások ált. arról szólnak, hogy nyomd befelé a lóvét 1-5-10-20 évig, és majd egyszer ha esetleg történni fog valami a befizetett összeg 10-20-30%-nyi összeget vissza ad/térít/új készüléket ad a biztosító.
Tudnál ajánlani ilyen bumpert? Fémet vagy gumit érdemesebb venni? -
PiE137
senior tag
Én alu-t vettem hozzá, de hamar meguntam, és levettem. Egyrészt nagyon megnövelte a teló méretét, azért körülményes volt tárolni, másrészt a fém ugye szétszedhető, és ebből adódóan nem elég passzos. Belülről szivacsok támasztották a telót, amik néha lötyögőssé tették a keretet, hiába voltak meghúzva a csavarok..
Meg az antenna keret sarkai vhogy megkoptak tőle, amit nem is értek...
Az ilyen szilikonos műanyag/gumi átmenetek szerintem jobbak, mert passzentosabbak!
Tele van velük a net, akár teszvesz-en is hozzá tudsz jutni...
Én most bookbook tokot szeretnék, mert tetszik, és praktikus!@ vadászcsiga
Úgy van sztem beállítva, de semmi jelzés. Rejtélyes.[ Szerkesztve ]
-
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #3687 üzenetére
Nemrég meg csak egy volt, és az a legdrágább univerzális verzióban folytatódott. Nekem megéri, rádasul "csak" 5.49-et fizettem érte anno. Rendszeresen szokták ennyire akciózni.
A legjobb aláírás a héten
-
Kurzuh
aktív tag
Sziasztok!
Recovery módban maradt a telefon, de DFU módba kéne tennem, ez hogy lehetséges így? A telefon újra telepítését próbáltam meg, de Recovery módba maradtam és a telefonon nincs már semmi.
-
pomk
őstag
Zippzarmobile.hu-ról halott már valaki?
Hogy tudják 40-50-el olcsóbban adni a 4S-t mint bármelyik szolgáltató?
Nem igazán vagyok tisztában a szolgáltatók árképzésével, de fura nekem, hogy egy bolt olcsóbban tudja adni, mint egy mobil szolgáltató.[ Szerkesztve ]
-
Hexetra
tag
halo, srácok lenne egy kérdésem, mostanába észrevettem h a C:-ről rohadtul fogy a helyem -.- amin csak konkrétan a windows van egy 40gb-s particio viszont ma láttam h 300mb szabad helyem van és rájöttem h az itunes ide menti a backupot holott az a D:-n van .. esetleg valahogy nemlehet megoldani ezt h a D:-re mentse a backupot? ty előre is
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"
-
Tibee86
nagyúr
válasz Hexetra #3692 üzenetére
iTunes médiamappa áthelyezése
Backupot én már régóta iCloud-ra mentem, egyszerűbb, és helyet se foglal a gépen. -
Hexetra
tag
válasz Tibee86 #3693 üzenetére
köszönöm, de én magát a backupot mondom mert azt az appdata / roamingba menti asszem az apple computers "rejtett" mappában.. és azt nemhelyezi át ezzel..
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"
-
Hexetra
tag
válasz Tibee86 #3695 üzenetére
oké, áttettem oda most, majd kíváncsi leszek
viszont, kb 2-3hónapja nekem az icloudos fotóadatfolyam "bebugolt" mert a gépre nemmenti le a képeket automatikusan hiába van megadva a célmappa stb bekapcsolom, egyszerüen nemcsinálja, többezer képet lementett ezelőtt, aztán írt egy crash hibát maga az icloud a gépen, és azóta ámen.. nemcsinálja =/
-
eky666
csendes tag
Sziasztok! Az normális ha 3G használat és töltés közbe melegszik az iPhoneom? iPhone 4S..
Meg nèha kilèp az Opera miniből csak úgy...Üdv! *-*Keep Calm*-*
-
erdoke
titán
A melegedés lehet normális, minden vékony, nagy teljesítményű hardvert magába záró telefon melegszik valamennyire. Töltéskor is normális.
Bár én keveset használom, és még 5.0.1 alatt, de nálam nemigen lépeget ki az Opera Mini. Talán valamit elqrtak 5.1 kompatibilitás terén?
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest