Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
jó persze, mindenre van megoldás, de megtaláltam a számomra legtökéletesebb és legoptimálisabb használatot, az sbsettings kapcsolókat. sok éve már ezt használom. de az alapgondolat az volt, hogy a wifi kapcsolgatás meg a fényerőállítás advanced felhasználás, ami vicc. az meg megint érdekes, hogy az apple valóban sok dolgot átemelt a cydiából, de a legnépszerűbb cuccot, ami kb mindenkinél alap, aki nem a warez miatt lépi meg a jb-t, (sbsettings) azt nem. pedig a notification center bevezetése óta tökéletesen megoldhatták volna...
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
"megtaláltam a számomra legtökéletesebb és legoptimálisabb használatot"
Jujj, ez fájt. Magyarul: megtaláltam a számomra tökéletes és optimális használatot.
Számomra két esetben jön jól az SBSettings: Airplane mód és netmegosztás, de egyiket se indítom gyakran.
A legjobb aláírás a héten
-
-
Macccy
senior tag
Kérdeznék, tényleg érdekel (és a telepi nepperezést nehogy magatokra vegyétek vazz ) ...
Az érdekelne, hogy a wi-fi kapcsolás oké, a bluetooth méginkább, mert az mélyebben van a settingsben. Ami viszont nem tiszta, a fényerő állítás, az miért nem jó 'auto' -n? Komolyan kérdezem, mert lehet én még nem találkoztam a hibájával, de kint napsütésben is jól állítja és bent is lehúzza - bár szerintem lassabban húzza le, mint a HTC -m ami volt. Ez a gond?
Azt is megfigyeltem, hogy állítja ő magától a fényviszonyoktól függően, amit még pluszban megtehetsz a sima android fényerőállítás mellett, hogy javasolhatsz egy kezdő tartományt a csúszkával, nem válik inaktívvá 'auto' állásban, nem? Nekem ennyi jött le, aztán lehet tévedek, meg még nem használom csupán 2 hete az iPhone -t.
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #3556 üzenetére
de, sajnos vágtam, mert amikor megvettem az i4-et még nem volt rá jb egy darabig, és addig kénytelen voltam használni...
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #3560 üzenetére
megint betaláltál, de sebaj. ha belövöm, hogy on, akkor is állítható a csúszka, igen, ezt tudtam, sőt, most nem tudom milyen, de 5.0 még bugos is volt, mert ha közel fullra állítottam akkor sokszor cseszett bármit is állítani, ha sötétebb helyre kerültem, nem vette le. pontosan azért próbálkoztam ezzel, mert anno a samoledes topikokban is írtam, hogy nekem azokon kevés a full fényerő. itt örültem,. hogy lehet magasabb értékekkel "indulni", de vagy bugos, vagy számomra szarul kezeli továbbra is. Kell a manuális állítás nekem és kész. anno n82-n én örültem a topikban a legjobban, amikor kijött a fényerő hack, mert ott is hasonló működése volt: volt állítható csúszka, de az automata akkor is működött, ha pl fullra állítottad. erre volt egy hack, ami ezt kikapcsolta, vagyis olyasmi volt, mint ios-ben az off kapcsoló az auto. fényerőnél.
-
Macccy
senior tag
Engedjétek meg, hogy berosáljak ... Nekem ez teljesen új dimenzió, pedig PC és X360 gamingben eléggé otthon vagyok, de hogy ezen a telefonon milyen minőségben lehet játszani ...
Grand Theft Auto 3 - beszarás jó újra látni ilyen minőségben
Real Racing 2 - nagy Forza 3-4 rajongó vagyok és ez nagyon meglepett handheld
Dead Trigger - ilyen grafika 7-8 éve még mindent büntetett
Shadowgun - a Gears of War zsebben
Infinity Blade 2 - ****És mindennek a tetejében még nem is drágák, 80-90 euro centek ... pár euro ...
[ Szerkesztve ]
-
szmayer1
senior tag
Miért van az, hogy ha böngészek a safarival akkor sokszor úgy belassul ,hogy a feleségem zte telefonja ehez képest megabrutálgyors. Nem kell komoly lapot megnyitni, valamikor a m.blikk.hu is belasítja, de mint az állat, csak gondolkodik, gondolkodik. Illetve sokszor kell a frissítésre rákattintani mert elfelejti a kis indexképeket betölteni. Ilyenkor újra kell vele töltetni a megnyitott lapot, vagy frissíteni. Idézem mit szokott kiírni: A safari nem képes az oldal megnyitására. A hiba ez volt The operation could't be completed fcferrordomian cf network error 303.De van amikor úgy megtáltosodik, hogy öröm vele böngészni, gondolom így kéne mindig mennie. A wifi térerő fullos legalábbis a telefon szerint. Valaki tapasztalt mát ilyen jellegű hibát??
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
szmayer1
senior tag
válasz vadászcsiga #3567 üzenetére
Azokat már kitöröltem, de nem segített semmit
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
erdoke
titán
válasz szmayer1 #3566 üzenetére
Csak bizonyos hálózatokon és bizonyos oldalakkal fordul elő, és nem Safari ill. i4S probléma. Legalábbis amikor jelentkezik, akkor iPaden és más böngészőkkel is csinálja. Valamire vár betöltéskor. Nekem leginkább (külföldi) szállodai net kapcsolatokon szokott előfordulni, otthon vagy mobil neten soha.
A legjobb aláírás a héten
-
szmayer1
senior tag
Nekem az otthoni hálózaton csinálja, mobilneten illetve más wifi hálózaton még nem próbáltam. Abban lehet igazad, hogy csak bizonyos oldalakkal csinálja, csak 2 dolgot nem értek
1 A feleségem telefonján igaz lassabban tölti be, de a megszokott sebességhez képest nem szokott tökölni.
2 Az iphonon amikor már látom hogy nehezen fogja tölteni az oldalt mert csak félig töltött be és csak gondolkodik, akkor nyomok neki egy frissítést és utána meg pillanatok alatt betölti.
Akkor miért van ez hogy néha tetű, néha meg hasít, ugyanannál a bizonyos oldalnál??iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
-
PiE137
senior tag
Én annyit vettem észre Safari-nál, h néha rányomok egy könyvjelzőre, és nem azt tölti be, hanem az előző oldalt újra...
Néha idegel, ha türelmetlen vok, és kétszer kell rányomnom arra a nyomorék könyvjelzőre! De azért ennyi bug-ot kibírok... -
szmayer1
senior tag
válasz vadászcsiga #3571 üzenetére
Szinte új a telefon kb 2 hetes, vagyis használtan vettem, de fullra letöröltettem mindent mert volt rajta jailbreak és én egyenlőre nem szeretné rá. Tehát szűz rendszerként kaptam meg a telefont.
@(#3572) erdoke
Kipróbáltam az opera minivel is, de azzal atom lassú volt, mármint a safarihoz képest. Igaz androidon nagyon szerettem az operát, de itt lassú.
Esetleg ki kéne próbálnom más wifi hálózaton?iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
Macccy
senior tag
Naaa ... naa ... na most kicsit megakasztott a cucc: fotózgattam tegnap este és le kéne kapni a fotókat mert mindenki nyaggat, hogy kéne nekik. Twitterem nincs, nem is akarok, így arra küldés nem opció. iCloud van, be van állítva, hogy szinkronizálja oda a Photo Roll -okat, de ezt mégis mikor teszi meg? Majd egyszer? Wi-fi -n felléptem, de baszott tölteni. Leraktam standby -ba, szintén nem töltötte. Szép szóval kérjem meg Ms. Siri -t? Merem remélni azt is, hogy nem kell hozzá töltőre dugni, mint backupoláshoz, mert annak még van értelme, de ha én a fotóimat fel akarom tölteni akkor nincs.
Update: a kábelt és iTunes -t most ne írjátok lécci, mert pont az a lényege, hogy két napja nem vagyok otthon, kábel nincs nálam, így kellene megoldani. Életek nem múlnak rajta, csak érdekel.
Más: iCloud -on kívül milyen vezeték nélküli módjai vannak az ilyen gyors képletöltésnek? Google Drive alapból nem enged asszem feltöltést, csak valami GDrive app ... SkyDrive tudja ezt?
[ Szerkesztve ]
-
szmayer1
senior tag
válasz vadászcsiga #3575 üzenetére
Lehet a router szaraxik pedig kb 4-5 hónapos csak.
-
szmayer1
senior tag
Alaposabban átvizsgáltam a kamera lencséjét, és valami furcsát láttam benne, pontosan a közepébe van valami de nem tudom hogy mi az. Eddig nem láttam, vagy csak nem figyeltem meg alaposan a lencsét nem tudom. Porszem, vagy karc lehet?? Valaki találkozott már ilyennel?? Kicsit elkenőttem... [katt] a képekért...
-
HUNPSP
aktív tag
Malte Spitz: A telefontársaságod figyel téged
Nektek erről mi a véleményetek? Érdemes végignézni.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Liberatore
tag
Sziasztok! Egy ilyen kerdesem lenne: elofordult mar nalatok , hogy a semmibol kaptok ertesitest x osszeg leemeleserol a szamlarol? Velem mostanaban egyre gyakrabban elofordul. Egyik nap veszek egy appot 3,99€, meg aznap leveszi az osszeget masnap pedig ujabb 1€ a semmiert... Vagy csak ugy jon egy sms h levontak 2€ alatta pedig h apple inc. Valaki hasonlo tapasztalat? Segitseg? Megoldas? Gift card esetleg megoldhato??
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Mit jelent, ha az Apple Warranty Check-en ezt az üzenetet kaptam a serial beírása után? :
We're sorry, but this is a serial number for a product that has been replaced. Please check your information and re-enter your serial number. If your information is correct, you may need to contact us.
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
Bailey
senior tag
válasz cassius.clay #3584 üzenetére
Ez szerintem azt jelenti hogy a számhoz tartozó terméket visszavitték garanciában és a tulaj kapott helyette újat.
Hol vetted a telefonod? -
Bailey
senior tag
válasz cassius.clay #3586 üzenetére
Ha csak bolti gari van rá akkor végülis mindegy. De lehet hogy valami azért nem tiszta azzal a telefonnal kapcsolatban.
-
cassius.clay
senior tag
Már hogyne lenne?
Gyárilag kártyafüggetlen...
Googleba fórumokon ezer másik ilyen helyzetet találtam. Olyan telefonnal is, mi bontatlan dobozos volt mégis tökéletesen működik.
Semmit sem jelent szerintem.
Nincs rá gyár gari, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz cassius.clay #3588 üzenetére
a függetlenség még nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden rendben a telefonnal!
nem véletlenül szokott csak bolti garis lenni egy telefon...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
cassius.clay
senior tag
Szerintem csak felfújjátok...
Ugyanannyi bizonyíték van arra , hogy baja van, mint arra, hogy nincs baja...
Egyébként is... csak azt olvasom, hogy: lehet ez meg lehet az.
Konkrétumokat még sem mond egyikőtök sem...
A tuti az lesz, hogy hétfőn felhivom a Magyarországi Apple képviseletet és serial alapján ők megmondják mi a helyzet. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz cassius.clay #3590 üzenetére
erre nem lehet konkrétumot írni, mivel több lehetőség is lehet, de nem mondtam, hogy baja van, csak - mint írtam is - nem véletlenül nincs gyártói garancia bizonyos telefonokra!
ne kerüljön arra sor, hogy megtudd a különbséget a gyártói és a bolti gariztatás milyensége között!
a csak bolti garis általában szürkén vagy feketén kerül az országba, és ez legyen a legnagyobb gond, mert húzósabb oka is lehet a gyártói garancia hiányának![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
cassius.clay
senior tag
Legalább 10 éve foglalkozom telefonokkal és elhiheted nekem, hogy volt szerencsém már mindenféle garihoz.
Olyanhoz viszont még sosem volt szerencsém , hogy gsm boltból vagy gyértótól sak úgy elhajtottak volna és ne tudtam volna érvényesíteni a jogosan nekem járó garanciát.
És mi az, hogy nem véletlenül nincs rá garancia?
Átfutott már az agyadon, hogy vannak bizonyos refurbised készülékek, amiket gariban kapsz a régi hibás készüléked helyett?
Mi van, ha ez is egy olyan darab volt, de mivel az eredeti készüléket az utolsó 3 hónapban gariztatták az Applenél, így a refurbishedként kapott készülékre már nem járt garancia?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
Bailey
senior tag
válasz cassius.clay #3590 üzenetére
Tényleg az a legtisztább ha az Apple-t kérdezed meg. Azért majd írd meg hogy mit mondtak.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz cassius.clay #3592 üzenetére
én meg 15 éve, de ez/az nem jelent semmit!
amennyiben olyan készülékről van szó, amit te írsz, úgy az üzlet attól függetlenül ad rá saját garanciát - saját szakállára és költségére -, hogy arra gyártói garancia (már?) nincs?
bár nem valószínű, de legyen úgy, ez a jobbik eset... mondjuk akkor megnézném az üzlet illetékesét, ha egy húzós hiba esetén cserélniük kellene a készülékedet, vagy mondjuk csak egy alaplapot benne!?!?
mennyi bolti garancia van rá (összesen), ha megkérdezhetem?
nekem általában sokkal vadabb tippek is átfutnak az agyamon, ha csak bolti garis telefonról van szó; külföldi szolgáltatós a készülék, de vagy eleve független volt, vagy nem hivatalosan lett függetlenítve, majd behozták az országba, és így árulják az üzletben!
még cifrázhatnám, de inkább nem, szerencsére ritka a leghúzósabb eset!
nem célom eltúlozni a dolgokat, megijeszteni sem akarok senkit, csak túl sok szélsőséggel találkoztam már!
kívácsi leszek rá, hogy mit mond majd neked az apple illetékese - ha kapsz egyáltalán kielégítő/örömteli választ...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
cassius.clay
senior tag
Igen, ismerem a boltot, több telefont vettem már tőlük. És igen, volt már olyan, hogy nem tudtak szoftverfrissteni nekem egy telót és vadnatúj bontatlan dobozosat kaptam. (Xperia Arc S) Ismerem őket régről, ha szar lenne, nekem megmondták volna...Kár ezt cifrázni. Hétfőn kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #3597 üzenetére
Én meg mobillal a kezemben születtem! Mindez 28 éve történt.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
losi73
senior tag
üdv érdeklödnék hogy minden 4s-t lehet most jailbrékelni?
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest