Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNPSP
aktív tag
Azt írta, hogy vett hozzá plusz egy év Apple Care garanciát. Igazából ennek a mivoltjára lennék kíváncsi, hogy ez tényleg kitolja + 1 évet, vagy csak az Orange-hez szól a +1 év garancia?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
pomk
őstag
Kérd el a serial, és ellenőrizd le. Ha komolyan el akarja adni, és nincs kaki a palacsintában, akkor meg adja.
-
pomk
őstag
Adott egy iPhone, amit 2012.01.06.-án vásárolt a mostani tulaja. 2012.04.25.-én garanciában cserélve lett. Az 01.06.-i telefon serialjára Apple oldala is ezt írja. Kapott egy újat. A tulaj szerint a garancia 2012.04.25.-től újra indult 1 évre. Apple oldalán leellenőrizve a 04.25.-i serial alapján a garancia 2013.01.14.-ig él a telefonon. Most akkor hogy is van ez?
Ha bevinném T-mobilhoz, melyik alapján néznék a garanciát? A T-mobilos garancia jegy alapján, vagy a serial alapján? Hol van az leírva egy iPhone tulajnak, hogy a csere után újra indul az 1 éves garancia? Újra indul egyáltalán? Ha igen, akkor a serial alapján miért nem azt dobja ki?
És egyáltalán hogy jött ki a 2013.01.14.-e?! -
pomk
őstag
Érdekes, hogy az Apple USA oldalán nem lehet kártyafüggetlenül venni az új iPhone 5-öt, a UK oldalán pedig igen(549 Font). Magyart meg inkább hagyjuk. :/
[ Szerkesztve ]
-
-
pomk
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Okuyama
tag
Üdv mindenki ,felvetettem a problémámat a 4s-emmel kapcsolatban de valószínű még más nem észlelt ilyet .Ma reggel kicsit zaklattam a sirit és pár válasz után már más hangon beszél hozzám és ilyen furcsa a hang és torz egy kicsit és most is ilyen.Sőt ha kikapcsolom a Siri-t a sima Voice hangvezérlés is igy beszél .Az első az volt hogy a telefon kikapcsol és be ..... ,de semmi se változott .((Jah és gyári rendszer 5.1.1, és soha nem volt rajta JB )) Olvastam hogy a Siri figyeli az akcentust és tanul is .... most lehet hülyeség amit gondolok de nem lehet hogy ezek miatt változott meg a hangja ? Szerintetek mivel lehetne a Siri-t resetelni vagy hogy elfelejtse az eddig tanultakat ? Mert igy ez engem zavar hogy megváltozott ,nem mintha túlságosan sokat használnám de mégis....Várom a javaslatokat Egyébként ha kijön az IOS 6 frissíteni fogom ,igy a Siri is frissül elvileg nem ??
[ Szerkesztve ]
-
gAnDzs
tag
Sziasztok!
A ZAGG InvisibleSHIELD -ről mi a véleményetek?? érdemes ilyet venni?Siemens CX 65 --> Nokia 5200 --> Nokia 6120c --> HTC Desire --> Apple iPhone 4S
-
baro130
tag
Sziasztok!
4S-emhez szeretnék valamilyen dokkolót, amiben tudom tölteni. Lehetőleg minél olcsóbban, de azért jó lenne ha nem vágná taccsra a telefont. Erről mi a véleményetek? -
Kaktux
tag
Helló Srácok sürgős lenne!!!!
1. Csináltam 1 olyat hogy a Cydiából töröltem vmit és erre eltűnt az egész Cydia
2. Egy originál 16 GB-s 4S-ben 5.1.1-es iOS-al mennyi a tényleges tároló kapacitása? félek hogy a Cydiából maradtak benne 3 GB-nyi felesleges adat.
mee nekem most 13GB-nyi teljes tárhelyet írSenki sem csinál semmit se nem senkinek se nem. (iPhone 4S - iOS 9.1 / Nexus 7 2013 4G - Android 6.0)
-
beence
tag
Sziasztok!
Elnézést ha off amit kérdezek.
Gondolkodok egy 4s vásárlásán viszont csak a T-nél tudnám venni részletre.
Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek 2 év múlva is megállja majd még a helyét a telefon vagy pedig akkora már nagyon le lesz maradva frissités, applikációk terén?
Tudom h ilyesmit nem lehet konkrétan előre megjósolni csak ugy kb mégis.
köszönöm -
Magnum_
nagyúr
valaki updatelt már ios6-ra? én kész vagyok vele... youtube letöltéssel kezdtem :-)
I humbly and respectfully decline™
-
HUNPSP
aktív tag
válasz Magnum_ #3925 üzenetére
Na, és milyen, hogy érzed eddig? Gondolom 4S-ed van, ha már ez a téma...
Esetleg valahol gyorsulás/lassulás, bármi tapasztalható dolog?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Magnum_
nagyúr
nem vittem tulzásba a nyomkodást, de nagyon gyors. gyorsabb,,, twice as fast :-))) ,az nem tetszik, hogy az emailket alatt, ill. pár programnál a felső sáv (akku, stb) világoskék, és az nem tetszik :-)
safariban j a fektetett full képernyő
akksira leszek kiváncsi, holnap teszt[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Kaktux
tag
Amúgy az akkut kicsit kevésbbé zabálja Wifi+internet combóval
Senki sem csinál semmit se nem senkinek se nem. (iPhone 4S - iOS 9.1 / Nexus 7 2013 4G - Android 6.0)
-
kovipetiii
csendes tag
Sziasztok. Héten váltottam 3gs -ről 4S re. először sima 4 -et szerettem volna mert azt mesélték ,hogy jobban bírja az aksija. Aztán rátaláltam egy Vodafonos fehér 16gb 4S-re. Egyenlőre meg vagyok elégedve. Várom a ios6 véleményeket kinek mi az első tapasztalata. Érdemes frissíteni? Érdemes jailbreak használni? Mi az előnye mi a hátránya ?
Iphone 13pro, Ps 5,Lg nanocell tv, Chevrolet orlando , peca.
-
Okuyama
tag
válasz Magnum_ #3925 üzenetére
Én az este megtettem és minden szuperül müködik ,a telepítés nem volt sok idő és hamar végzett .Az Icloud-bol végeztem a visszaállitást és pillanatok alatt vissza is töltötte a képeket játékokat stb . Ez igazán gyors volt !! amit észrevettem már amennyit használtam hogy az akku tovább bírja valamivel,még nem teszteltem teljesen mert ma fogom feltölteni fullra de már látványos javulás van itt is .Ami nem tetszik : Youtube-nincs ,és itt legfőképp az zavar hogy leszedtem az Apps-ot és nem lehet full képernyőre tenni a videót..... ha a Safari-bol nézem ott lehet de viszont körülményes a keresgélés ...... A Menüben kék sávval és a fényerő szabályzóval nem vagyok megelégedve mert eddig 5.1.1 nél rendesen levette a fényerőt .Itt már nem .......a többi változással nincs gondom egyenlőre.Jah a Gps ki bekapcsolást elég jól eldugták ,nemtudom minek kellett oda tenni .... Én ettől függetlenül azt javaslom hogy frissítsen mindenki aki tud mert szerintem megéri .
-
legenda
válasz kovipetiii #3932 üzenetére
frissíteni érdemes, viszont a jb passz, én nem élek vele!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Liberatore
tag
Ki milyen fenyeroallitason hasznalja a keszuleket? Fura h huzom lejebb es alig valtozik. Remelem nem megy a fogyasztas rovasara.
-
legenda
válasz Liberatore #3936 üzenetére
én automatán használom úgy, hogy az alapot minimumra állítottam be!
magasabb fényerőn, többet fogyaszt!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Liberatore #3939 üzenetére
nekem megfelelően beállítja, legyen szó bármilyen fényerős környezetről!
nincs véletlenül takarva az érzékelő?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nord_
veterán
válasz Okuyama #3942 üzenetére
Ahá. Ezt a fícsört szinte sose használtam, mert ilyenkor pl. 16:9 arányú videónál úgy töltötte ki a képernyőt, hogy a két oldalsó szél egyszerűen nem látszott, mivel túlnyúlt a kijelzőn. Egyébként számomra szimpatikusabb volt a gyári app: az alsó sorba olyan gyorslinkeket helyeztél el, amit akartál - a mostani Google alkalmazásnál pl. a kedvencek csak három koppintással érhető el...
Jah, és most nézem, hogy hibát ír ki a Google alkalmazás: nem tudja betölteni a kedvenceket... -
Macccy
senior tag
- sebességre nem fogadnék, hogy sokkal gyorsabb, de biztosan nem lassabb (UI)
- safari böngésző sokat gyorsult eddigihez képest is (20+ %)
- full screen böngészés huge, nagyon fasza lett
- a régi Youtube app beintegrálva megmaradt (under the hood) ezért van, hogy böngészőből a régi módon nézheted az embedded videókat (új app amiatt nem tetszik nekem, hogy nincs az apple-féle finom tekerés)
- üzemidőt még nem tudok, nagyon fogy, de használom is folyamatosan
- fényerő most hogy mondjátok tényleg magasabb, emiatt merülhet jobban, be kell állítani
- Maps naonszéép hehe ... És nézzétek a zenelejátszóban lejátszás közben a hangerőszabályzó gombját miközben forgatjátok a telót- ami nekem egyetlen negatívum, az a gépelés, mert most ékezetes magánhangzóhoz úgy veszem észre kicsit felfelé is kell húzzam az ujjam
-
Macccy
senior tag
Na rájöttem erre az "új" brightness dologra. Már nem relatív-auto hanem hagyományos fajta: a csúszka állítását teljesen átveszi auto módban.
Lefelé továbbra is akkor engedi a fényerőt, amikor lock van vagy ha sokáig vársz. Felfelé azonnal húzza ha nő a környezeti fényerősség. Lehet is látni ahogy húzza a pöcköt ... -
Kaktux
tag
hmm nem arról volt szó hogy animált ikonok lesznek?
Senki sem csinál semmit se nem senkinek se nem. (iPhone 4S - iOS 9.1 / Nexus 7 2013 4G - Android 6.0)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest