Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
válasz petya86 #3449 üzenetére
valószínű beég a kijelző nagy üzemi hőfokon, bár lehet marhaságot beszélek , biztos fognak vele a T-sek foglalkozni de csak annyit tehetnek h vagy azonnal cserélik (mindenféle hibánál ritka az azonnali csere) vagy elküldik az Apple-nek 2-3 hétre bevizsgálásra és ha azt mondják h tényleg hiba akkor kicserélik neked
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz petya86 #3453 üzenetére
az itunes restore, majd beállítás új telefonnak, csupasz rendszert eredményez, ha utána nincs korábbi mentés visszaállítva, akkor nullásan passzolod le!
új készülék esetében mondanám, hogy idővel esetleg eltűnhet a folt, de ha a kezdetek óta adott, akkor már nem valószínű...
bepróbálhatod a gari lejárta előtt a cserét, hátha![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tibee86
nagyúr
Az nem semmi. Igaz, nekem csak sima 4, de ha nem lenne garis, szerintem cseréltetnék akkut, mert lassan ott tartok, hogy egy napot is nehezen húz ki. Ma pl reggel 8-kor vettem le a töltőről, most tart 59%-nál. 5óra 17 perc készenlét, 2 óra 17 perc használat. Ebből kb 2 óra 2G-n (3G-t már be se kapcsolom, mert attól mégjobban merül), többi wifi kapcsolat. PH nézegetés, Egy két híroldal, fb messenger kis beszélgetés, és 2 rövid telefonálás. Szerintem ez elég gyászos. játékokat el se indítok mostanában, mert akkor mire hazaérnék, már lemerülne... -
Macccy
senior tag
válasz Liberatore #3450 üzenetére
Mit mondjak röviden: b*aszottjó
Kicsit bővebben: nagyon finom, kézzel varrott bőr tok, minőségi és VALÓDI bőr, kicsit itt-ott koptatott a rusztikus érzésért ... a varrás igen erősnek tűnik. A készülék nem lötyög benne, belső oldala kellemes csúszást eredményez az üveg/fém felületeknek, de nehéz benne tolni is, szóval rendesen tart, kiesni nem fog - főleg ha a felső könyvjelző fület a helyére hajtod. Kivágások szinte tökéletesek mindenhol, egyedül a 'dokk' csatinál (ugye így hívják) kell valamit workshop -olnom vele, hogy minél passzosabban be tudjam dugni a kábelt, a fehér perem tartja el kicsit a bőr miatt ... Ja és a hátlapi fő kamera természetesen takarva van, ha sokat fotózol, akkor vagy ki kell tolnod, vagy veszel / kérsz egy bőrlyukasztót és kalapáccsal ütsz rá egy 8-9 millis lyukat. A youtube -n van róla videó, egyáltalán nem lett gáz ...
Más nincs vele, mindenkinek tetszik, jól védi az iphone -t és bár még nem próbáltam, de nagy feeling lesz olvasásnak álcázni a netezést a kávézóban / étteremben.
-
Macccy
senior tag
válasz Liberatore #3450 üzenetére
Let me tell you ...
-
Macccy
senior tag
válasz Tibee86 #3457 üzenetére
Aham, az valóban nem túl fényes, de erről most nem merek többet beszélni, mert (1) nekem még csak fél napja aktív a SIM -em, így a valódi (GSM/2G/3G) rendeltetéssel kapcsolatban nem tudtam rendelkezésre állást tesztelni, illetve (2) a nagy eltérés miatt bármi is lehet ... talán az aurám tölti, vagy a simogatás (Bookbook)
A számok amiket írtam minden esetre valósak voltak, a vége ez volt:
Time since last full charge
Usage ................... 7 hours, 36 minutes
Standby ................ 2 days, 10 hours -
sunahunter
senior tag
Szép, de sajnos még sokat használom telefonálásra, ez a visszahajtós dolog meg elég nevetséges ha valaki meglát közben. A headset lenne megoldás, de azt meg nem szeretem. Telefonálás közben be kell rakni a fülembe, mert az megint utálatos, ha valaki ezzel a fején rohangál egész nap. Tehát ez olyan net-tok inkább.
-
vadászcsiga
félisten
Egyedül templomban nem leszel feltünő ezzel a tokkal
kérsz egy bőrlyukasztót és kalapáccsal ütsz rá egy 8-9 millis lyukat
Biztos egy 15 ezres tokot fogok majd lyukasztgatni. Megnéztem azt a videót de ahogy láttam neki sem sikerült rendesen lyukat ütni rá, teljesen szétbarmolta [link] -
Macccy
senior tag
válasz vadászcsiga #3462 üzenetére
Félreértesz, én is csak mint lehetőség említettem. Van akinek fontos ... úgy már ráadásul kém-tok Amúgy a szétbarmolásról annyit, hogy a csóka is mondja a videóban, hogy kell még neki egy kis reszelés, kis finomítás amíg sima lesz a lyuk széle. A bőr csoda egy cucc ...
sunahunter - Szerintem a visszahajtás nem vészes, nem vészesebb mint egész nap fülessel mászkálni, de ez ugye ízlés kérdése. Ráadásul pár próba után nagyon jól a tenyérbe hajlik a fedlap. Nyilván a vadásztársaság vagy a szittya ősmagyar gyűlésen oldaltáska mellett még menő is, de az opec olajgyűlésen gyémánttelefonok között már ciki ... Környezet válogatja.
-
PiE137
senior tag
Sztem fizu után én is beruházok egyre, mert egyrészt a mostani tokom olyan, h állandóan ki kell venni belőle, és rajtam van a para, h egyszer csak leejtem!
Másrészt az pluszba tetszik, h a fontosabb igazolványokat mellé lehet csapni, így nem kell külön tárcát hordanom mindenhova!Akkor iJoe-nál vetted, ugye Maccy? Személyesen voltál? Van neki bőven raktáron?
-
Macccy
senior tag
3 darab 'c' -vel ha kérhetném
Személyes átvét, íígy van ... nem volt kérdés a raktárkészlet (oldaluk nem is említi) de azért bassz oda egy 'foglalást' az iJoe.hu -n, hogy kell egy ilyen. Kapsz róla visszajelzést is. 14k az ár ...
Én mellé csaptam a személyit, jogsit és a lóvés kártyát, meg némi birodalmi forintot négyrészt hajtva ha sörre kéne.
nagyon OFF: lakcímkártya jól tudom a kutyát se érdekli a mindennapokban? yard nem kéri asszem, de javítsatok ki ha mégis, akkor mellé kell zsúfolnom valahogy
[ Szerkesztve ]
-
legenda
a jelenleg hatályos rendőrségi törvény szerint, nem kérhetik el - igazoltatáskor - a lakcímet igazoló hatósági igazolványt!
más kérdés, hogy sok esetben hasznos lehet számodra, ha nálad van, mert kérések azért irányulhatnak feléd ezügyben![ Szerkesztve ]
-
szmayer1
senior tag
Nem csak az sms-ek miatt lenne jó, hanem pl. a fórumban való irkáláshoz is hasznos lenne, mivel gyorsabban lehetne írni helyesen. JB egyenlőre nem szeretnék.
@ #3444 Tényleg közelebb teszi, de azért az lenne a gyorsabb ha egyből ott lenne..
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
PiE137
senior tag
jah, értem...
Majd inkább rácsörgök Joe bácsira rendelés előtt, ha már lesz rá lovetta, az a biztos!
Ennyivel előbb nem adok le rendelést, mert megdorgálnak, ha nem fizetek...@szmayer1
Én felraktam próbaképp a fix-et, és nagyon tetszik! Hidd el, így is nagyon begyorsítja a gépelést! Ha viszont nem akarsz JB-et, akkor szinte semmit se tudsz módosítani az alap iOS-on! Mondjuk az első 1-2 hónapban még nekem se hiányzott, de aztán pár idegesítő dolgot muszáj volt kiiktatnom... -
szmayer1
senior tag
Lehet hogy a JB-vel kapcsolatban majd nekem is változni fog a hozzáállásom. de egyenlőre akkor marad így eredetiben a telefon is meg vele együtt a billentyűzet is. Szeretnék így megismerkedni a rendszerrel, ha kell az a JB, akkor úgyis eljön az ideje..
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
tylerddd
veterán
válasz szmayer1 #3472 üzenetére
Én iPad2-n egy évig megvoltam nélküle, nem tudom, h a telón milyen funkciókat nyit meg, tehát amik zavaróak, kiiktathatóak e vele (háttértár mód, BT fájlküldés)?! Szóval paden azért csináltam meg, mert kíváncsi voltam, de semmi extrát nem vettem észre, vissza is akarom majd állítani a rendszert, mert nem kell. Meg vannak ám olyan appok, amik be tudnak kavarni és instabillá teszik a cuccost!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
PiE137
senior tag
válasz tylerddd #3473 üzenetére
Droid után nekem elsősorban az volt idegesítő, h minden funkcióért a beállítások menüben kellett vájkálni!
Szal az sbsettings nálam nélkülözhetetlen, mert mindig kikapcsolom a 3G-t, ha nem netezek stb... az aktívator is jó, mert leprogramoztam jó pár funkciót kombóval!
Említették a csengőhangot, h körülményes. JB után az sem az...
Apró dolgok, amik nélkülözhetőek, de én úgy vok vele, ha elérhető, akkor kell! -
szmayer1
senior tag
válasz tylerddd #3473 üzenetére
A BT fájlküldés az biztos, hogy jó dolog lenne, de egyenlőre meg vagyok nélküle is.
@(#3474) PiE137 A mindenért a menüben kell vájkálni dolog az engem is bosszant, szintén droid utáni váltás..
-
PiE137
senior tag
válasz szmayer1 #3475 üzenetére
A bt fájlküldés az sztem nem jb kérdése, az semmiképpen nem fog menni, ez olyan biztonsági dolog az ios-nál, amit nem lehet kikerülni... Ahogy a háttértár dolog is!
De alapvetően nem tudom, h az Apple fosik a visszaperektől, v miért nem tud pár hasznos dolgot átvenni a droidtól? Mondjuk kezdetnek a nc jó, ha azt testre lehetne szabni pár kapcsolóval, akkor már komolyan nem is lenne számomra se túl fontos a jb! -
Mr.Grincs
veterán
Iphone 4S re szeretnék rávarázsolni csengőhangot. Itunesban régen tudtam a 3GSemnél, de már nem emlékszem.
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Sztif
aktív tag
Hali
Egy gyors segítséget kérnék...
Milyen navit javasoltok, amihez teljes eu térképet lehet letölteni? Lényeg h offline legyen.
Előre is köszi!- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
erdoke
titán
Attól függ, hol tervezel navigálni. Itthon nem könnyű eltévedni, Nyugat-Európában pedig az összes térkép hasonló színvonalú. Ha Kelet-Európában és Törökországban akarsz vele tájékozódni, inkább az iGO-t javaslom. Én K-EU iGO-t és NY-EU Sygicet használok.
A legjobb aláírás a héten
-
Mr.Grincs
veterán
válasz vadászcsiga #3485 üzenetére
Deeee, izé. akkor nem is használja folyamatosan az internetttennt?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Hát ez jó. 3GSen is fentvolt, sosem használtam, azt hittem zabálja a netet.
PiE137: Csengőhang probléma orvosolva. Egyszerű volt mint a faék. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Mr.Grincs #3486 üzenetére
Egyik online GPS-app sem használja szerintem folyamatosan a netet, csak az útvonaltervezéshez meg az újratervezésekhez. Tehát ha kijelöl egy 400km-es útszakaszt és azon te végigmész, akkor elvileg nem használja a netet. Ettől függetlenül én is az offline cuccokat szeretem és állítólag az iGO a legjobb.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
legenda
válasz tylerddd #3489 üzenetére
az online az pont, hogy szinte folyamatosan használja, mivel a térkép részleteit mindig aktuálisan tölti le! persze vannak már megoldások, hogy az online funkciósnál is eltárolhass előre x adatmennyiségű - vagy más módon korlátozott - terképes részletet, de ezeknél több szempontból sem az igazi, ha navigáció közben egyáltalán nincs mobilinternet...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tylerddd #3491 üzenetére
nem mindegy, hogy offline, vagy online!
mi offline verzióról beszéltünk (t-s navigon, ahol magyarország teljes térképe előre letöltve a telefonra, minden más szükséges információval együtt), te pedig online típust említettél, ahol pedig nincs letöltve előre nem, hogy egy ország, de még egy apróbb egységű részlet sem! más kérdés, hogy az újabb online verzióknál már van olyan lehetőség, hogy egy adott útvonalat a navigáció megkezdése előtt kijelölsz, és letöltöd a telefonra még otthon, például wifi útján - de egy egész ország térképe így biztos, hogy nem fog menni, tehát az előre tervezett útiránytól történő jelentős eltérés esetén vagy wifi keresgélés, vagy mégis mobilinternet kell majd, ezek hiányában pedig nem lesz térkép!
online térképes navigáció esetén, pedig ha nem töltöd le előre - wifi útján - a kijelölt útvolnalra vonatkozó térképes részleteket, akkor bizony folyamatosan mobilinternettel tölti majd le, ahogy/amerre közlekedsz, vagy nem lesz térkép, ha nem kap mobilinternetet![ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
-
legenda
válasz tylerddd #3493 üzenetére
nem tudom, abból az első verziót nem használtam - nokia maps anno sokat, de ott is előre letölthető volt szinte minden ország térképe, és a hangok is -, de iphone esetében a régebbi és az újabb online térkép sem csinál olyat, de még a google térkép is csak valamilyen szempontból korlátozottan képes előre letölteni térképes részleteket!
ami a lényeg, iphone esetében az online térkép - mind a két verzió - biztos, hogy folyamatosan húzza mobilinternet által a térképes részleteket, ha fut a navigáció![ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Ezt most találtam. Csengőhang szerkezstéshez. Ha tudjátok akkor bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
szmayer1
senior tag
válasz Mr.Grincs #3496 üzenetére
Ez tetszik eddig nem ismertem.
Picit más:
Lehet, hogy nem idetartozik, de nem találtam rá egyértelmű választ eddig. Ha vásárolni szeretnék alkalmazásokat a telefonra, mivel szerintem a fejlesztők megérdemlik akkor az hogyan tudom a legegyszerűbben megtenni???
[ Szerkesztve ]
-
Macccy
senior tag
Mai napom kész volt ... 10 óra furikázás, agyrém ... és mindennek a tetejében az ifon is felkúr egy dologgal: tegnapig (de talán még ma reggel is, nemtom) ment simán a Gmail fiókom elérése a Mail kliensről a telefonról, volt egy sima beállítás ugye a birtokbavétel után aztán azóta is működött szépen ... na ma ez valamiért megváltozott ...
Kezdte ott, hogy "username or password not set up correctly for account 'Gmail" ... Hát mondom ez még nem lenne annyira világ vége, a winmobile is csinált egyszer ilyet, de utána valamiért helyrejött. De csak nem akarja. Viszont Wi-fi kapcsolattal a háta mögött meg szó nélkül felmegy a levelekért!! 3G -vel vagy E -vel nem, de Wi-fi -vel igen ... miaf*sz?!
Nézegettem a beállításokat, de nekem nem tűnt fel semmi, automatikusan húzza be a Gmail -től ahogy mindig és a google mail oldalán sem írt semmit amit használhattam volna. Már kétszer el is távolítottam az accountot, hátha segít, de nem ... Újra létrehozni is csak Wi-fi kapcsolattal engedi, mert 3G -vel panaszkodik a felhasználó/jelszóra.Illetve most már azt írja ki, hogy az imap.gmail.com nem válaszol úh próbáljam meg a beállításokat ellenőrizni. Az ilyenekhez nincs idegem főleg most nincs, ha valaki tudja a megoldást, pls mondja meg!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest