- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Ami ott elony volt, az a szokatlan kezeles, felhasznaloi felulet. Ez adta el akkor... Az iPad-nal ugye az iPhone utan ez nem nagy szam...
egyetértek. és pontosan ezért mondom azt, hogy az iPad semmi más, csak egy korrekt termék. amiben kiváló, azt már ellőtték egyszer. én azt vártam, hogy ha az Apple belép egy új piacra, akkor ott valami nagyot alkot. annyira nagyot, hogy legalább apple fanok 80-85%-ban leboruljanak előtte! és nem kell itt feltétlen bika hardverre gondolni, mint pl erdoke, aki állandóan azt nézi, hogy melyik proci mire képes. (jó példa az iphone, a sima 3g sebességben sok jóval erősebb gépet lever).
ott van a "régi" unibody macbook, meg a mostani mbp. használtam, valami csoda! Teszek rá, hogy van erősebb noti, élmény használni, sugárzik róla a minőség, az a touchpad...! fantasztikus. vagy itt az iphone, igen sokan fikázták, az elsőt én is, mert még 3g sem volt benne. (jó, nem ide készült blabla oké) de a kezelése akkor is minden nem elvakult nokia és egyéb fant elvarázsol(t). és azóta sem tudták ebben utolérni. na ezt nem érzem az iPad esetében. lehet, hogy üzletileg sikeres lesz stb. De nincs az a nagy bumm az érkezésével. és ha egy apple egy külön 1.5 órás bemutatót szentel egyetlen terméknek, akkor attól a terméktől én elvárnám a bummot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android dual SIM okostelefonok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest