Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz Alex91 #237 üzenetére

Ami ott elony volt, az a szokatlan kezeles, felhasznaloi felulet. Ez adta el akkor... Az iPad-nal ugye az iPhone utan ez nem nagy szam...
    egyetértek. és pontosan ezért mondom azt, hogy az iPad semmi más, csak egy korrekt termék. amiben kiváló, azt már ellőtték egyszer. én azt vártam, hogy ha az Apple belép egy új piacra, akkor ott valami nagyot alkot. annyira nagyot, hogy legalább apple fanok 80-85%-ban leboruljanak előtte! és nem kell itt feltétlen bika hardverre gondolni, mint pl erdoke, aki állandóan azt nézi, hogy melyik proci mire képes. (jó példa az iphone, a sima 3g sebességben sok jóval erősebb gépet lever).
    ott van a "régi" unibody macbook, meg a mostani mbp. használtam, valami csoda! Teszek rá, hogy van erősebb noti, élmény használni, sugárzik róla a minőség, az a touchpad...! fantasztikus. vagy itt az iphone, igen sokan fikázták, az elsőt én is, mert még 3g sem volt benne. (jó, nem ide készült blabla oké) de a kezelése akkor is minden nem elvakult nokia és egyéb fant elvarázsol(t). és azóta sem tudták ebben utolérni. na ezt nem érzem az iPad esetében. lehet, hogy üzletileg sikeres lesz stb. De nincs az a nagy bumm az érkezésével. és ha egy apple egy külön 1.5 órás bemutatót szentel egyetlen terméknek, akkor attól a terméktől én elvárnám a bummot. :U

Új hozzászólás Aktív témák