- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
-
hallari
tag
-
imibogyo
veterán
Na jó legyen 5W. De többet egy mW-al sem engedek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eclipse006
őstag
-
imibogyo
veterán
Ami a valóságban pedig körülbelül 1,2-2W lenne.
-
eclipse006
őstag
Szétszednéd,már csak 15-20W lenne.

-
rootkiller
őstag
-
eclipse006
őstag
-
elefant
őstag
dehát érted, hogy nem magamtól találom ki ezeket. megnéztem én is háromszor, hogy jól látok-e..... igazából tényleg szégyen, hogy már idáig jutottunk, hogy bárki bármilyen számot bemondhat a hivatalos oldalán.... nonszensz.
-
elefant
őstag
-
hallari
tag
-
schawo
titán
-
hallari
tag
"a dallamos PSBM60I névre hallgat"

Amúgy a 310 dodó az csak 65.000 Ft, nem 100 (euro lenne annyi kb.).
Persze még így is erősen túlárazottnak tűnik. Gondolom ezért is kellett bevetni a "300 wattot tud!" szöveget. -
Apika
addikt
Szép - szép... De számomra úgy tűnik, hogy elég egy hirtelen, rossz mozdulat és kitörik a csatlakoztatott készülék a dokkolóból...
-
Giot
addikt
Az USA-ban biztos van piaca, nálunk meg biztos nincs.
Nem értem minek kell ilyen nagy számokkal dobálózni hogy 300W. -
powergoku
tag
Ez a 300Watt
hihetetlen szerintem is. -
MZperX75
addikt
WC-be nagyot szólna!
(összesen max100W-ot elhiszek) fogyasztásban

-
JulWCZar
senior tag
-
Sanya
nagyúr
rádiós óra 100.000-ért
a hülyének is megéri, nemhogy nekem! -
rootkiller
őstag
Nekem az jutott az eszembe, hogy ekkora szélességnél max akkor érzékeled a stereot, ha közvetlenül beledugod a képed a dokkolóba, különben olyan felesleges bele stereo, mint vadászkutyára légfék, simán lehetne 3 utas mono is...

-
Tidus
addikt
Az az iPad nem törik le onnét, mi tartja azt főleg ha zene hallgatás közben használom az érintő képernyőt.
-
eclipse006
őstag
-
imibogyo
veterán
-
Zewa
senior tag
Én is hasonló képen vagyok vele de tudod jól ameddig van sz@r van lesz légy is!
Ha nem lenne rá igény akkor nem jelenne meg újabb és újabb. Lehet én vagyok túl racionális hozzá de 100 000 KJMF-ot hót sicher hogy nem érne meg nekem.
USA-ba mondjuk más a pénz értéke de akkor is vicc ez az ár. -
schawo
titán
-
rootkiller
őstag
-
buherton
őstag
-
banhammer
veterán
-
imibogyo
veterán
Nekem már úgy hiányzott a 934-ik "i" dokkoló a piacról.

-
benedekco
addikt
-
schawo
titán
-
Reggie0
titán
Az a lenyeg, hogy ezzel a szammal is csak at...ni akarnak.
-
banhammer
veterán
Nem értem.
Elmagyarázod? -
Tikakukac
titán
-
rootkiller
őstag
-
Reggie0
titán
Jo szar a speckoja. A 300 W is csak PMPO lehet.
-
schawo
titán
rádiós óra egy százasér'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Parfüm topik
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- AliExpress tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black - Karcmentes állapot - 2029.02.26 garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hihetetlen szerintem is.