Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
roppant egyszerű: appbrainen mindenféle statisztikai bontásban lehet szűrni a top alkalmazásokat (napi/heti/havi/ever), és ha már ott kikerestem vmit nyilván nem megyek at marketra hogy ott is keresgessem, csak beolvasom a qr-t és meg is van.
Ennyi a filozófia. Persze ezt a progit most linkelhettem volna marketra is, de úgy tűnik én már appbrain fan vagyok

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Skynet258
üzenetére
melyik blogra gondolsz?
de ígérem, a következőben a marketre fogok linkelni!!

remélem ezzel megnyugtatom a kedélyeket!@Drenadar: részemről nincs harag, felejtsük el, tudod Te mire gondoltam

@Yany: a Note Everything szerintem jobb, mint a color note... azért is az szerepel a listámban!
home-okat pedig direkt nem írtam bele, de ezt a cikkben is megemlítettem

a Fancy Widget is tud téged figyelmeztetni, ha időváltozás lesz!
@gps76: köszönöm a hozzászólásod, de inkább ne fáradtál volna!
miért jobb az általad preferált jegyzetkészítő???nem az a cikk lényege, h felsoroljam benne az összes elérhető alkalmazást ami jegyzetet tud készíteni!!
a műsorújság és a képméret csökkentő biztos jó program, de mi az?
de hát péntek van, mindenki már fáradt

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Skynet258
üzenetére
hogy belém lehessen kötni

majd a következőt az online marketbe linkelem, h mindenki megnyugodjon

a másik, h írjátok nyugodtan, h ti mi mást használtok, de előtte azért nézzétek meg amiket én linkeltem... sokkal butább, gagyibb programot ajánlani azok helyett köhömmköhömm...
(már körvonalazódik bennem a 2. rész programkínálata, de még jöhet sok-sok tipp
) -
Drenadar
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
+1
sztem is érdemesebb a marketet linkelni hisz ha ott megtetszik akkor egyből lehet installálni is... egy gombnyomás.
battery widget pro ugyan fizetős de nagyon sok mindent elmond... nem csak a jelenlegi állapotot, hanem kalkulációk, mutatja ha kevesebbet bír az aksi mint kellene... stb
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Star Citizen
- További aktív témák...
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest