- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
van iriver kütyüm de nem gondoltam volna, hogy ennyire ütik a vasat... internet tábla még ok, de telefon téren: hajrá
-
bigrock
addikt
válasz
korpicschess #10 üzenetére
"a már kihasznált Wolfson WM8994-el"
ez mit jelent? -
pingwin011
aktív tag
Elnézegetve az eddigi termékeiket, biztosan jó kis teló lesz. De ha már telefont dobnak ki, akkor a helyükben fejlesztenék rá egy premium minőségű e-book olvasó programot is, meg saját lejátszókat, hogy valami pluszt is adjanak a többihez képest. Arra is mérget lehet venni, hogy ez bizony piszok drága telefon lesz (eddigi termékeiket elézve), és pont emiatt lesz óriási hátrány a 2.2, mert olcsóbban lehet majd 2.3asat venni.
-
kolosanyi
veterán
válasz
korpicschess #8 üzenetére
Ne vegyél rá mérget. De természetesen jó lenne. Bár már az Optimusomról is elmondhatom, hogy tűrhető (számomra) a hangminősége. Nyilván normális fülessel. Bár nekem úgy tűnik, mintha középen kicsit tompább lenne, de nekem ez már az okés kategória. (Lehet a felvétel nem volt az igazi, ki tudja...)
-
korpicschess
veterán
Gondolom valami minőségi DAC kerülne ezekbe is.
.bableWes: Ha csak 30 lenne, akkor must have.
-
próbakocka
senior tag
valamelyik kínai gyártó nem akar egy kib...tt olcsó google tv klón legyártani végre ?
-
kolosanyi
veterán
Semmi extra. Tömegtermék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest