Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanye
senior tag
-
vanye
senior tag
Én is most tettem fel a 4.3-at egy hetes Nexus-ra. Az OTA-módszer nem vált be, clean installt meg nem akartam, így utánanéztem, s láttam, hogy megy ez a móka kábelről is. Nosza!
Win alatt: kell hozzá Android SDK, fel kell hozzá installálni (SDK-n belül) a Nexushoz való Windows-drivert (amit aztán az Eszközkezelőben "rá kell erőszakolni" a Win-re), le kell szedni ezt a 4.3-as frissítést (ha 4.2.2-es, "Wi-Fi Only"-modellt szeretnénk frissíteni), majd egy apróságot még meg kell ejtenünk (annak érdekében, hogy a Win értelmezni tudja az adb parancsot), s már rá is térhetünk az érdemi részre.
Recovery-állapotba kell kapcsolni a készüléket, össze kell kötni a gépet és a Nexus-t az USB-kábellel, ki kell választani az “Apply update from adb”-opciót, meg kell nyomni a be-/kikapcsoló gombot, majd ott, ahol a letöltött zip-fájlunk van elő kell hoznunk a konzolt, majd be kell pötyögnünk, hogy: "adb sideload x", ahol az x a letöltött zip fájl neve a .zip kiterjesztéssel együtt. (Tehát pl.: adb sideload update.zip)
Csak meg kell várni, míg végigfut az install, majd újra kell indítani a masinát. A Play nálam sem akart működni, így én először töröltem a Google-fiókomat, aztán újra belogoltam. Ennyi. -
vanye
senior tag
Az lehet már tudni, hogy a Project Butter-ön is reszeltek-e annyit, hogy Nexus 7 esetében végre a 4.3 is ugyanazt a felhasználói élményt adja majd, mint a 4.1?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest