Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Nálunk a vezetőség meggyőződése hogy HO=alig dolgoznak az emberek.
Emiatt nem is szeretik.
Most megint HO van, ha írok nekik 2-3 óra mire válaszolnak, továbbítanak nekem valamit, látom hogy délelőtt kapták és délután küldik át nekem.
Akkor ki lébecol HO-ban? Ez nem jut el a tudatukig. -
janeszgol
félisten
Kituno iras! Mindennapos meeting. :S
-
Ellia
addikt
Ennek valószínűleg az az alapja, hogy sok az állami kiemelt "dolog" amibe matatunk közvetve és mindig felülről jön a nyomás, vagy felülről és kívülről... Ilyenkor mindig haptákba kell állnia mindenkinek. Éljen a bürokrácia és az abszolút rugalmatlanság, amit azzal tetőznek, hogy sokszor nem hallgatnak bent sem a szakemberre, észérvekre, hanem eldöntötték és csináld meg. Ja, hogy nem lehet? Akkor is.
-
-
Ellia
addikt
Nálunk félnek a HO-tól, mint a tűztől, zavarja őket, hogy nem vagyunk bent és nem vagyunk bármikor elővehetők... Meg persze azt hiszik, hogy nem dolgozunk - bár a tapasztalat az, hogy inkább többet és gyorsabban, mint az irodába (ezt persze megint csak nem látják, hiába státuszból áll az egész napod)...
Mi szervezeti egységünkben 15-en ülünk 1 irodában, nem, nagyon nem szeretnék visszamenni abba a ricsajba majd (és nem a kollégáimmal van bajom), de kicsi az esélye, hogy fenntartsák a HO-t a későbbiekben....
-
szcsi
tag
8tól 5ig, délben 1 óra meeting, egy szereplővel is el lehet indítani a Teams roomot... Ha sok a meló ilyen jellegű, nyomasztás van akkor először a főnöknek szólok, döntse el ő, hogy hova szakadjak. 3
Persze nekem szerencsém van, szeretem a munkám és az eddigi legjobb főnökeim vannak, akik tudják mivel jár a munkánk és a vállalati kultúra is 5*os -
Syl
nagyúr
Ez qrva jö!!!
Mehetne akár címoldalra is. -
twollah1976
őstag
De jo, hogy nincs nalunk homeoffice.
Rohogtunk is a kollegakkal, hogy elmegyek homeofficeba, a ceg kihoz nekem ket raklap asvanyvizet es otthon a lakasban pakolgatom.
-
bakter24
őstag
EZ rohadtjó írás lett!
-
"amikor ebéd közben (3 perc alatt bedobod és rohanni kell vissza, mert 4-en hívtak és nem vetted fel és panaszkodnak"
Ezt nem szabad, egyszerűen mondd meg, írd ki, stb. hogy: "ebédszünet". Az irodában is volt ilyen, és ott sem dőlt össze a világ. Sőt volt ugyanúgy eleje és vége a napnak is.
-
futo001
senior tag
Nekem 5 dolog segitett a home officeban:
1. Bekabeleztem a hazat hogy ne wifivel kelljen kuzdeni.
2. Old Monk.
3. Kave, egeszen raszoktam.
4. Khukri
5. Kave Old Monkkal vagy Khukrival.Ja, es Isten aldja az ettermeket akik atalltak kiszallitasra.
-
thesound
addikt
A legjobb, amikor teams-en a 10. kolléga ír rád fél órán belül, miközben még 10 group (tök lényegtelen, de muszáj benne lenned, mert te tudsz nekik segíteni (kapcs. ford: te leszel a munkavégző személy, mert a többi alkalmatlan)) chatben vagy és 21.-nek rádír a főnök egy új feladattal és hogy miért nem válaszolsz a csoportnak és xy-nak. Ekkor még a halom mail-t, ticketet, nem olvastad, nemhogy feladatot oldottál volna meg.
Do not disturb funkció, elkezdesz dolgozni, majd másnap pontosan dupla ennyi chat/mail üzenet vár meg hogy miért nem tartod a határidőt.Gyűlik a mosatlan, ordít a gyerek és a család nem érti, hogy miért nem érsz rá napközben és nem tudod felfogni, amikor ebéd közben (3 perc alatt bedobod és rohanni kell vissza, mert 4-en hívtak és nem vetted fel és panaszkodnak...valamint 3 problémának jár a megoldása a fejedben) Ádámtól kezdik Éván át a tények/végeredmény helyett.
Ezek az árnyoldalai a home office-nak. Van előnye is (főleg, ha egy nagy házban tudnék lakni, ahol van dolgozószoba és a nap végén bevágom az ajtaját), alapvetően szeretem, de nagyon észnél kell lenni, mert nagyon könnyen bedarálja -a becsületés és munkáját jól végezni akaró- embert.
-
szcsi
tag
Három és fél perce nem írt vissza Teams-en! Gondolom megint lazsál...
-
Ez nagyon jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mióta beütött a dögvész, számos szoftvergyár, nagyvállalat, menő startup meg multi iroda állt át home office-ra.2020...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest