Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
Sziasztok,
Nekem tegnap sokszor lecsatlakozott a telefonról, még akkor is, amikor csak pár méterre voltam tőle. Ezen kívül jó az óra, 1 éve használom. Olyat szokott még csinálni, hogy megnyomom a gombját és vagy fel sem ébred vagy felvillan egy pillanatra, aztán elsötétül. Szerencsére ritkán csinálja.
-
Amantius
senior tag
válasz Nightmare666 #274 üzenetére
Nem hiszem, hogy van összefüggés, de az enyém két napja nem érzékeli az érintést, csak a képernyő alsó harmadában, de eltelt némi idő, mire erre rájöttem.
Volt itthon egy nem használt GTR 4, így én elengedtemNagy gáz, kis szerencse!
-
Nightmare666
tag
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy másnál is megmarhult-e az óra vagy csak nálunk. Nálam ébresztést (Riasztást) nem lehet beállítani. Olyan mintha nem reagálna semmire, de más oldalon mindent érzékel az óra. Ha zeppből állítok be azt se engedi ki be kapcsolni. Páromé, sokszor nem engedelmeskedik lapozásoknál, pl az edzéseknél.
-
baitsee23
őstag
Xiaomiról Samsung telóra váltottam. Nem találom a blietooth-os telefon feloldás lehetőségét. Gondolom, ne is keressem.
Samsung Galaxy S24
-
baitsee23
őstag
Srácok, az mitől lehet, hogy néha random elindul valami edzés program az órámon? Valami beállítás okozza? Már csináltam resetet is, de lehet, hogy a Zepp visszatölti az órára.
Samsung Galaxy S24
-
veterán
válasz Kutykurutty7 #264 üzenetére
A Zepp sokáig nem működött rendesen. Én vissza is tettem egy korábbi működő verziót és letiltottam Play Áruházban az automatikus frissítését. Mostanára megjavult.
-
Kutykurutty7
aktív tag
A legutóbbi hozzászólásom után pár nappal újra eltűntek az óráról az értesítések és az óráról telefonálni sem tudtam. Nem tettem fel a régi Zeppet, hanem vártam a javításra. Kb. január eleje óta ismét megjelennek az értesítések és telefonálni is tudok, vagyis úgy tűnik, hogy javították a hibát. A hibajavítás pozitív, csak nagyon szomorú, hogy ez ennyire sokáig tartott.
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
veterán
válasz Kutykurutty7 #261 üzenetére
Az a baj, hogy a jelenlegi verzióval nem csak az a baj, hogy lehúzáskor azt írja, amit, hanem zárolt képernyő mellett nem értesít semmiről. Nem küldi az órára az értesítéseket.
-
Kutykurutty7
aktív tag
Köszönöm a javaslatot!
Nálam egyelőre úgy néz ki, hogy ha a Zepp ikonnal indítom az alkalmazást, akkor működik, viszont ha a redőny (nem tudom biztosan, hogy így hívják-e) lehúzásával látható sorra bökve (ahol azt szokta jelezni, hogy elérhető-e az óra a telefon számára), akkor az említett jogosultságbeállítási hibaüzenetet kapom. A legfrisebb verziót használom az appból.
-
veterán
válasz Kutykurutty7 #259 üzenetére
Én visszatettem a 8.2.1-es verziót, az még jól működik. Írtam Play áruházban, adtam egy csillagot, de az app azóta is a 8.2.6-os hibás verzió. Semmi reakció. Sajnos.
Úgyhogy egyelőre így marad. -
Kutykurutty7
aktív tag
Nekem is azt írja már régóta a telefonos Zepp alkalmazás, hogy állítsak be engedélyt a háttérben való futsához. Hiába állítom be, ugyanazt írja ki továbbra is. És a Xiaomi mérlegem sem működik már egy ideje a Zepp alkalmazással a Xiaomi telefonon...
Kb. 7-8 éve használok Amazfit okoskarkötőket és órákat, elsősorban a kiváló ár-érték és a jó üzemidő miatt. Nagyon türelmes vagyok, de úgy érzem, hogy nagy esély van rá, hogy örökre elfelejtem ezt a "márkát" a minősíthetetlen szoftver miatt. Kezdem úgy érezni magam, mint a Meizu-val... ott is olyan szinten sz.r szoftvert adtak a kiváló hardverhez ami szánalmas paródiává tette a terméket.Most, egy órája újratelepítettem (sokadszorra) és működik. Most még rendesen fogadja az adatokat a mérlegtől is. Van ötletetek, hogy hogyan lehet stabilabb működésre bírni ezt a hulladékot?
-
HUNited
őstag
Nekem szinkronizál ha az appot megnyitom (a háttérben szerintem már igen régóta nem, vagy adhoc jelleggel). Amit észrevettem hogy nekem is van az értesítési sávon ilyen, amire ha rákattintok a jogosultságok jönnek be. Nekem eddig sosem volt kint az értesítésin, folyamat futott gond nélkül.
-
veterán
Akkor ide is beírom:
Nekem az utóbbi két verziója a Zepp alkalmazásnak (8.2.5-8.2.6) konkrétan nem működik. Állandóan azt akarja, hogy állítsak be engedélyt a háttérben futásra, miközben minden engedély meg van adva, ahogy eddig is. A lenyíló értesítése eddig az volt, hogy az óra csatlakoztatva, vagy sem, most meg valami engedélyeket akar ha rányomok és nem maga az alkalmazás nyílik meg. Valamit nagyon elcsesztek. Visszatettem a 8.2.1-es verziót, amit letöltöttem külsős oldalról, az még jó volt. A frissítését meg letiltottam a play áruházban. Egyébként a play áruházas hozzászólásoknál, véleményeknél látszik, hogy másnál is van ilyen probléma, én is adtam neki egy csillagot, amíg ki nem javítják. Mert gyakorlatilag nem fut a háttérben az app. Állandóan rezeg az órám, ha lezárom a képernyőt. Ezért is kellett egy korábbi verziót vissza tennem, mert így használhatatlan az app. -
HUNited
őstag
Sziasztok, nálatok működik Zeppben az adatok kikérése? Nekem a mellékelt képen látható hibát adja telefonról és böngészőből (https://user.huami.com/privacy2/index.html) is.
(aki nem tudná miről van szó: Zeppben Profil > Beállítások > Személyes információk biztonsága és adatvédelem > Felhasználói jogok gyakorlása > export adatok) -
John05
csendes tag
Sziasztok. GTR3 eddig viber üzenetet küldte, de mostanában semmi. Reseteltem az órát akkor megkaptam mindent, azóta megint semmit. Ötlet? 😀 Minden engedélyezve van.
A zene által önmagukat élvezik a szenvedélyek
-
erzol
őstag
válasz LiquidStep #251 üzenetére
Aliexpress - ről olcsón lehet kijelzőt venni, de a csere nem egy leányálom.
Samsung telóm van, így megpróbálok egy watch 5 pro - t.
Egyedül az üzemidőt fogom bánni szerintem. -
LiquidStep
csendes tag
Ja, tudom. Több helyen is érdeklődtem, és a válasz az volt, hogy lejárt gari után el kell engedni a dolgot, mert ha tudnák is javítani, akkor annyiba kerülne a javítás mint maga a termék. Egyébként nem tudják javítani/szétszedni ezeket az órákat, mert a formájukból adódóan ezek úgy vannak összerakva, hogy biztos nyoma lesz annak, ha szétszeded.
A kérdés az, ha ez "Pro" termék, akkor milyen lehet a sima, egyszerű, "Pro"mentes?Ja, és köszi az infót!
-
erzol
őstag
válasz LiquidStep #249 üzenetére
Alza nem tudta javítani. Visszaadták az árát.
-
erzol
őstag
válasz LiquidStep #247 üzenetére
Én is találtam neten külföldi videókat, ahol ez a hiba.
09.06 adtam le az órát és 30 napon belül történik majd valami. Ahogy tudok valamit jelzem. -
LiquidStep
csendes tag
Szia! Megoldódott a probléma?
Nekem ugyanezek a tűnetek jöttek elő a múlt héten. Akármit csináltam, nem használt. Utánajártam a neten és kiderült, hogy ez bizony gyári hiba. Főleg az árukeresőn panaszkodtak, hogy kb egy év után jön elő a probléma.
Érdekelne, hogy tudják/tudták javítani & hogy mennyiért? -
oba
addikt
A Wayteq a hivatalos szerviz itthon de talán egyszerűbb az alza fiókba belépve megkeresni a korábbi rendeléséket és ott kiválasztani, hogy problémád van. De a Wayteq-nél is rá lehet kérdezni, hogy viheted e hozzájuk.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Elkezdett az órám furcsán viselkedni.
Nem érzékel a kijelző közepe, le és fel húzásra sem reagál.
Próbáltam már mindent visszaállítani gyárira, de nem változott.
Megütve nem volt.
Tapasztalt más is már ilyet?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok.
Sms jelzés be van kapcsolva ZEPP-ben.
Meg lehet azt csinálni, hogy megjön az sms és meg is jelenjen a képernyőn egyből és ne csak rezzenjen egyet? Előző órámon megjelent az üzenet és eltűnt, el is tudtam olvasni. Most meg kell nyomnom a gombot és még lapoznom is kell lefelé.
Van megoldás? -
scapegt
őstag
Köszönöm a segítséget
Az alkalmazást sikerült beállítani, a Samun teljesen máshol volt, de meg lett, bár a multitaskot nem találom.
Számlapot nem a Zeppen keresztül tettem rá, hanem az általad korábban linkelt appokon keresztül, szóval az már meg volt, köszönöm Nagyon hasznos, hogy belinkelted,nem tudtam, hogy vannak ilyenek is. Csak amiatt írtam azt, hogy a Zeppben már vannak árak, mert valaki nagyon elégedetlenkedett és emiatt vitte vissza ezt a szupi órát
Lehet, hogy kerékpározásnál kikapcsolom majd az elfordításra felvillanást, bár tény, hogy néha jól jön, csak fölöslegesen merül az óra.
erzol: azt pont kikapcsoltam, mert zavar, ha fölösleges ikonok vannak a notibarban Viszont jelentem, hogy összeszokott az óra és a telefon és működik az, hogy ha a telefon kijelzője megy, akkor az órára nem mennek át az értesítések, szóval minden remek!
Egy dolgot vettem észre, hogy egyszerre kb 5-6 értesítés futott be az órára tegnap több alkalommal is. Ez nem tudom miért van, de belehalni nem fogok
Még egyszer köszönöm a hozzászólásokat!
-
Jenka
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ennél lehet e az ébresztőkhöz beállítani szöveget, és hogy az ébresztők száma korlátozott-e? Az első okosórám Verge volt, annál nem lehetett szöveget hozzáadni, most Huawei watch gt 2 van, ott meg 5 a maximum ébresztő, mind a két korlátozás nagyon bosszantó, mivel feledékeny vagyok, és sok a program
Ha valaki ránézne ennél az óránál mi a helyzet ezügyben, azért nagyon hálás lennék -
oba
addikt
Nincs Samsungom, így pontos menüpontot nem tudok mondani. Az akkumulátor beállításai körül nézz szét, hogy ne optimalizálja a Zepp alkalmazást. A multitask váltóban pedig tegyél rá lakatot, hogy véletlen se tudd az összes alkalmazás bezárása gombbal kilőni. Van még olyan opció is az androidban, hogy alkalmazás fagyasztás, nem tudom hogy a Samsung rendszerben van e ilyen, ha igen, akkor ott is állítsd be, hogy ne fagyassza. Érdemes lehet ránézni a Zepp alkalmazás rendszer beállításaira is (pl hosszú érintés az app ikonján és tulajdonságok vagy ilyesmi). Itt nézd meg, hogy a háttérben végzett tevékenység engedélyezve van e. Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha nem találod hogy mi merre van akkor a telefonod topikjában biztosan segítenek.
Kijelző féleledés:
Zepp / bal felső sarok óra ikon ahol mutatja a százalékot is / órabeállítások / kijelző és fényerő / a képernyő bekapcsol a csukló felemelésekor / kikapcsolva
Hátránya, hogy így normál helyzetben sem fog mozgásra bekapcsolni a kijelző. Más megoldás nem jut eszembe.
Számlap ügyben pedig nem kell a Zeppre hagyatkozni. A 223-as hszben linkeltem pár appot.
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
Sziasztok,
Tegnap óta vagyok boldog tulajdonosa egy GTR 3 Pronak és lenne pár kérdésem:
- edzés közben, ha pl bicajozok kültéren, nincs valami beállítás, hogy ne ébredjen fel a kijelző, csak gombnyomásra? A sok hepehupa miatt szinte folyamatosan ébren van az óra, így gyorsan merül.
- Ha bekapcsolom azt az opciót, hogy ha a telefon kijelzője ki van kapcsolva, csak akkor kapja meg az értesítéseket az óra, akkor nem megy rá át semmi. Hasznos funkció lenne, de nekem valamiért nem működik. Mi baja lehet?
- Galaxy S21-em van és nem találom, hol van az, hogy az a Zeppet a háttérben tartsa. Hiába keresek rá, nem dobja fel találatnak. Merre lehet vajon?Egyébként a Zeppben ma valamiért már írja, hogy mennyibe kerülnek az óralapok, tegnap még nem voltak árak
Egyelőre ennyi, előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
baitsee23
őstag
válasz Kutykurutty7 #230 üzenetére
Nem gunyolodásnak szántam, kár hogy így magadra vetted!
A szó amit keresel, szabad piac. Ingyenes dolgokért egy idő után pénzt kérnek - van ilyen. Olyan, mintha árat emelnének. Azért is háboroghatsz, de ez van. Egyébként mutass már egy "szerződést", amiben vállalják, hogy ingyen biztosítanak számlapokat, ha megveszed az órát!
Legyél te is leleményes, keress ingyenes alternatívát! Ha meg félsz tőle még mindig használhatod amivel vetted.
Mégegyszer, nem akartalak bántani, de ne várjuk már el emberektől, cégektől, hogy ingyen dolgozzanak!Samsung Galaxy S24
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz baitsee23 #227 üzenetére
Nem szeretek ingyen dolgozni.
Gondolom, te meg nem találod ki utólag, hogy mégiscsak fizessenek pluszban valami olyanért a megbízóid/ügyfeleid/munkáltatóid, amire korábban úgy egyeztetek meg, hogy benne van a fizetésedben. Vagy ha mégis, akkor ne csodálkozz, ha nem tartanak korrekt embernek és rosszabb esetben nem akarnak veled többet dolgozni!
Márpedig ebben az esetben hasonlóról van szó. Az egy másik kérdés, hogy valaki esetleg nem akar "nem hivatalos forrásból" számlapokat letölteni. Én pl. talákoztam olyan nem hivatalos forrásból letöltött óralappal, ami hirtelen megfelezte az óra üzemidejét. A mostanival gyakorlatilag megegyező (a név változott) hivatalos alkalmazás a kezdetekben, még az Amazfit GTR óra első verzióira, csak ingyenes számlapokat tartalmazott. A GTR 3 mejelenésekor pedig több volt az ingyenes, mint a fizetős számlap. Aztán egyre több fizetős és egyre kevesebb ingyenes számlap lett. Én ez utóbbit tartom felháborítónak, hogy néhány, korábban ingyenes számlapért is kérnének most már pénzt. Kicsit átverés "szaga" is van a dolognak.
Lehet más a véleményed, de "légyszi" ne hülyézd már le azért az embert, mert mást gondol, mint te. A "gondolom, te sem szeretsz ingyen dolgozni" elég gúnyos beszólás lett...Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
oba
addikt
válasz tobias88888 #228 üzenetére
Szerintem van rajta pár számlap gyárilag, ingyen. Nem értem mi a probléma, a neten szó szerint több ezer ingyenes számlap van fent. A lentebb linkelt appokkal egy-két kattintás telepíteni őket. Nem értem tényleg, hogy mi a probléma.
-
baitsee23
őstag
-
Kutykurutty7
aktív tag
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz tobias88888 #221 üzenetére
Én nem akarok számlapot cserélni az órán, de most megnéztem az alkalmazást és valóban több, mint szánalmas, hogy alig van ingyenes számlap és ami korábban ingyenes volt, most azért is 2-3 Eurót kérnének...
-
tobias88888
őstag
Akciósan 49k volt Emag-on, berendeltem. Telefonhívás megy, de 3rd party appról ne is álmodj. NFC nincs ami rendben van, de a wifi is csak mutatóba van zenét rátölteni.
Amivel kihúzták a gyufát, az a watch faces. Három hónapos youtube videón a listában ott volt az ár mindegyiknél, könnyű volt ingyeneset keresni. Azóta direkt levették az árakat, hogy fizess. Negyed óra alatt sem találtam ingyeneset, miközben normális kinézetű számlap nincs alapban telepítve. Gerinctelenség netovábbja.
Ettől a héttől elvileg Whatsapp hívás működik a galaxy watch4-el, szóval megy is vissza az óra az emaghoz. -
oba
addikt
Hát azt csak te tudod, hogy neked megéri e Én szeretem a GTR3 Pro-t, jó kis óra ez. De a vérnyomásmérést mint kritériumot felejtsd el ha okosórát keresel. Ugyanúgy az ekg is. (A Galaxy watch 4-esem azt is tudta... persze kérdés, hogy minek :D )
-
amdboy
senior tag
Köszi a válaszokat jelenleg gtr 2 használok gondolkodom a váltásban. Csak nem tudom megèri e
-
oba
addikt
Vérnyomásmérést pl a Galaxy Watch 4 és 5 is tud, szóval nem igaz, hogy nincs olyan óra amiben nincs. A GTR3 Pro-ban persze nincs.
Az más kérdés, hogy az okosórás vérnyomásmérés nem ér semmit, mert erősen tippel csak. Eleve kalibrálni kell egy hagyományos vérnyomásmérő segítségével, amit időközönként meg is kell ismételni. Szerintem akinek fontos a pontos érték, az felejtse el az okosórát. Bohóckodni, meg unalomból méregetni vele a vérnyomást pedig értelmetlen. Nem lesz pontos.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. A gtr 3 próban van vérnyomás mérés?
-
Kutykurutty7
aktív tag
Ezt, hogy az Amazfitek nagy arányban gyáris hibásak, még akkor olvastam, amikor küzdöttem az első sorozatú GTR hibájával. Kicsit később azt találtam még, hogy a GTR 2-eseknél is meglehetősen nagy arányú az aksihibás darab.
A GTR 3 Pro-m és a feleségem GTR 2e-je tökéletesen működik, bár ez utóbbi kettőt normális garanciával vettem, nem kínai webshop-ból. Meg használtunk a családban még 4 db, szintén kínai webshop-os, Amazfit Mi Band-et, azokkal sem volt komoly gond. De továbbra is úgy gondolom, hogy garancia nélkül csak akkor szabad megvenni, ha nem esne nagyon rosszul, ha mégsem működik.
A feleségem GTR 2-je nem éppen női méret, de annyira olcsón láttam meg egy ALDI-ban (3 év garanciával), hogy nem tudtam otthagyni. Valami nagyon utolsó darab lehetett, de bontatlan dobozban árulták. Nehezen adták, mert az eladó lány legalább 5-6 kulcsot végigpróbált, mire sikerült kinyitnia az üvegszekrényt... de én nem tágítottam onnan, mondtam neki, hogy nyugodtan próbálgassa csak, ráérek! Így megvettem a feleségemnek és rendeltem kínából hozzá pár nőies szíjat, meg kicseréltem a számlapot egy visszafogott viráglapos számlapra, így a mérete ellenére is nagyon szereti hordani.
-
vlevi
nagyúr
válasz Kutykurutty7 #194 üzenetére
pont az Amazfit órák elég nagy arányban már gyári hibásak
Nnna, ez elszomorít, pedig lett volna egy jó áron, de számla, gar. nélkül, így már nem nagyon merem megvenni
-
baitsee23
őstag
válasz Szilágyi84 #201 üzenetére
Elég macerásnak hangzik, se nagyon köszi! Meglátom...
Egyébként megvédte az órát?Samsung Galaxy S24
-
Szilágyi84
senior tag
válasz baitsee23 #200 üzenetére
Média Marktban vettem + 5ezerért raktak rá fóliát ami 1 hónapot bírt aztán az Alleeban csináltattam telefonosnál 8-ért ,de adott + 6 db-ot ott a helyszínen vágták nyomtatták géppel méretre ami teljesen tökéletes igaz már egyet elhasználtam abból is fél év alatt sikerült odacsesznem valahová mínusz hidegben. Ha budapesti vagy tudok adni ,de ezt valami speciális lötyivel rakták fel és hősugárzózták rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest