Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Dettó én is allergiás vagyok, viszont majd' 15 éve nem kezeltem a dolgot, mert kibírtam... egészen pár hónappal ezelőttig. Áprilisban nem tudom mi lehetett, de a szabad levegőn alig bírtam nyitva tartani a szemem, folyamatosan zúzta valami az arcom. Elmentem dokihoz, kaptam 2 gyogyót, az egyik tabesz ami nem gáz, a másik orrspray. Na utóbbi ilyen szteroidos cucc, benne van a mellékhatásokban hogy a gyerekek növekedését gátolhatja, felboríthatja a hormontermelést stb... Szerencsére 4 napig kellett csak használnom.
Amúgy szaglásom nekem sem nagyon van. Persze nem úgy mint a bejegyzést írónak, hanem mert kb mindig be van dugulva az orrom az allergia miatt, és akkor annyi neked szaglás. Elmegyünk budai hegyekbe, erdőkbe, ott jó vagyok, nem zavar semmi. De bent a városban gyenge tünetek vannak, főleg a külvárosi területeken.
-
AllTheBest
őstag
Sajnos mi is csak későn vettük észre, azóta mást használok és azt is csak akkor amikor már nem bírom ki.
Háziporatka, 5 különböző fűféle, bükk. Ezekre lettem kb 6 éve allergiás, szóval jelen pillanatban is küzdök az orrdugulással, egy jó ideig rinathiolt használtam, de az függőséghez vezetett, amit kb 3 hónapja már egyáltalán nem használok, elegem lett és most inkább szenvedek az orrdugulással.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 10-11 koromig nagyon gyenge volt az immunrendszerem és emiatt nagyon gyakran megfáztam, ilyenkor ugye az ember orra is...
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Brave
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest