Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
12 éves korom óta olvasok képregényeket.
1990 karácsonyakor az egész család beült a moziba és megnézte Tim Burton klasszikusát, a Batman-t. Ez az egyik olyan film, amit bármikor szívesen megnézek.
Ekkoriban itthon is lehetett kapni néhány képregény címet a Marveltől és a DC-től. A zsebpénzemből megvettem a Batman egyik számát. Jól beletenyereltem.
Pont egy olyan epizódot fogtam ki, amiben Joker meg akarta törni Gordon felügyelőt és egy bizarr hullámvasútra ültette fel meztelenül... Persze Batman megmentette Gordont.
Nem ettől lettem képregényolvasó. Régebben is voltak képregények. Szerintem sokan emlékeznek a Pif újságra. Azonban 12 évesen komolyabb témákra vágytam. Na, a Batman Jokeres részével meg is kaptam a vágyott komolyságot.
Azonnal. Sötéten és izgalmasan. Évekig gyűjtöttem a szuperhős képregényeket. Sajnos a gyűjteményemet apránként eladogatta a sulijában a középső húgom, így már nincsen meg. Marveltől kiadták a Pókembert, X-Ment, Bosszú angyalait; DC-től a Supermant és a Batmant. Majd eme két hős kalandjait egy újságba vonták össze. Aztán becsődölt a kiadójuk.
Szerencsére nem maradtam képregények nélkül. Pár éve felfedeztem a lelkes fordítók és szkennelők csapatát, akiknek köszönhetően bőségesen elérhetők magyar nyelven még több hős kalandjai.
A képregény egy lenézett műfaj. Pedig a jobb történetek igazán szórakoztatóak.***
Tim82: Köszönöm a fordítást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Akvarisztika
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PRO-M földfelszini rádiós és televíziós műsorsugárzás és szolgáltatások (AM, FM, DVB-T)
- Milyen joysticket vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pont egy olyan epizódot fogtam ki, amiben Joker meg akarta törni Gordon felügyelőt és egy bizarr hullámvasútra ültette fel meztelenül... Persze Batman megmentette Gordont.
Azonnal. Sötéten és izgalmasan. Évekig gyűjtöttem a szuperhős képregényeket. Sajnos a gyűjteményemet apránként eladogatta a sulijában a középső húgom, így már nincsen meg. Marveltől kiadták a Pókembert, X-Ment, Bosszú angyalait; DC-től a Supermant és a Batmant. Majd eme két hős kalandjait egy újságba vonták össze. Aztán becsődölt a kiadójuk.