- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
12 éves korom óta olvasok képregényeket.
1990 karácsonyakor az egész család beült a moziba és megnézte Tim Burton klasszikusát, a Batman-t. Ez az egyik olyan film, amit bármikor szívesen megnézek.
Ekkoriban itthon is lehetett kapni néhány képregény címet a Marveltől és a DC-től. A zsebpénzemből megvettem a Batman egyik számát. Jól beletenyereltem.Pont egy olyan epizódot fogtam ki, amiben Joker meg akarta törni Gordon felügyelőt és egy bizarr hullámvasútra ültette fel meztelenül... Persze Batman megmentette Gordont.
Nem ettől lettem képregényolvasó. Régebben is voltak képregények. Szerintem sokan emlékeznek a Pif újságra. Azonban 12 évesen komolyabb témákra vágytam. Na, a Batman Jokeres részével meg is kaptam a vágyott komolyságot.Azonnal. Sötéten és izgalmasan. Évekig gyűjtöttem a szuperhős képregényeket. Sajnos a gyűjteményemet apránként eladogatta a sulijában a középső húgom, így már nincsen meg. Marveltől kiadták a Pókembert, X-Ment, Bosszú angyalait; DC-től a Supermant és a Batmant. Majd eme két hős kalandjait egy újságba vonták össze. Aztán becsődölt a kiadójuk.
Szerencsére nem maradtam képregények nélkül. Pár éve felfedeztem a lelkes fordítók és szkennelők csapatát, akiknek köszönhetően bőségesen elérhetők magyar nyelven még több hős kalandjai.
A képregény egy lenézett műfaj. Pedig a jobb történetek igazán szórakoztatóak.***
Tim82: Köszönöm a fordítást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest