- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
12 éves korom óta olvasok képregényeket.
1990 karácsonyakor az egész család beült a moziba és megnézte Tim Burton klasszikusát, a Batman-t. Ez az egyik olyan film, amit bármikor szívesen megnézek.
Ekkoriban itthon is lehetett kapni néhány képregény címet a Marveltől és a DC-től. A zsebpénzemből megvettem a Batman egyik számát. Jól beletenyereltem.
Pont egy olyan epizódot fogtam ki, amiben Joker meg akarta törni Gordon felügyelőt és egy bizarr hullámvasútra ültette fel meztelenül... Persze Batman megmentette Gordont.
Nem ettől lettem képregényolvasó. Régebben is voltak képregények. Szerintem sokan emlékeznek a Pif újságra. Azonban 12 évesen komolyabb témákra vágytam. Na, a Batman Jokeres részével meg is kaptam a vágyott komolyságot.
Azonnal. Sötéten és izgalmasan. Évekig gyűjtöttem a szuperhős képregényeket. Sajnos a gyűjteményemet apránként eladogatta a sulijában a középső húgom, így már nincsen meg. Marveltől kiadták a Pókembert, X-Ment, Bosszú angyalait; DC-től a Supermant és a Batmant. Majd eme két hős kalandjait egy újságba vonták össze. Aztán becsődölt a kiadójuk.
Szerencsére nem maradtam képregények nélkül. Pár éve felfedeztem a lelkes fordítók és szkennelők csapatát, akiknek köszönhetően bőségesen elérhetők magyar nyelven még több hős kalandjai.
A képregény egy lenézett műfaj. Pedig a jobb történetek igazán szórakoztatóak.***
Tim82: Köszönöm a fordítást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Energiaital topic
- Mini-ITX
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Fujifilm Fujinon XF 27mm f/2.8 R WR objektív
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pont egy olyan epizódot fogtam ki, amiben Joker meg akarta törni Gordon felügyelőt és egy bizarr hullámvasútra ültette fel meztelenül... Persze Batman megmentette Gordont.
Azonnal. Sötéten és izgalmasan. Évekig gyűjtöttem a szuperhős képregényeket. Sajnos a gyűjteményemet apránként eladogatta a sulijában a középső húgom, így már nincsen meg. Marveltől kiadták a Pókembert, X-Ment, Bosszú angyalait; DC-től a Supermant és a Batmant. Majd eme két hős kalandjait egy újságba vonták össze. Aztán becsődölt a kiadójuk.