- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
úúú, a kebabot kurvára szeretem
a kávéjuk viszont borzalom...az izrael-eu témában viszont vitatom az állításod, mert pölö ENSZ létesítmények támadása foszforos bombával nem tartozik az európai kultúrkörbe szvsz
és még sorolhatnám, de nem teszem, mert akit érdekel a téma az úgyis tudja...szerk: ontopik: világvége FTW!!
szerk2: Algi, bocsi, hogy szétoffolom a topikod, majd nyitsz másikat úgyis, o.k.?
-
törölt tag
nem ignorálni kell őket, csak szimplán nem kell őket az eu-ba engedni.
elég megnézni, németország nagyvárosaiban vannak olyan kerületek, ahová már a rendőrség sem mer bemenni, nem hiányzik ez ide, meg amúgy is, már megvannak a saját "törökeink"...
aztán ott van a másik agymenés, hogy izraelt az eu-ba, na ezt nem kommentálom, mert nem akarok kitiltást, de ez is kábé akkora ötlet mint a törökök.persze igazából nem számít, mert én is hiszek abban, hogy hamarosan vége ennek a világnak, és csak remélni tudom, hogy gyorsan történik majd az egész és nem fog fájni
-
törölt tag
annyit hozzátennék, hogy dél-afrika nem befogadta a hollandokat, hanem a hollandok szimplán leigázták őket, mivel annak idején ott nem volt semmi komoly haderő, csak bunkósbottal egymást csépelő fekete törzsek
ja, és aztán néhány évtized alatt afrika legvirágzóbb államát hozták létre ott, ahol azelőtt évszázadokig sötétség volt...a másik gondolatodhoz pedig: nekem személy szerint nem hiányzik egy török sem az eu-ba, voltam ott nyaralni, szerintem egy félbarbár naplopó népség, a gazdaságuk pedig még max egy évtizedig szárnyal, aztán visszaesnek ugyanúgy, ahogy a többi mediterrán "gazdasági csodaország".
szerk: a topik témájához pedig annyit tennék hozzá, hogy jöjjön csak a világvége, én már várom, emberiség sucks
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari