Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
Senki nem használja már? vagy a péntek ennyire lestrapált mindenkit?
+36702778032
-
addikt
Ha a QME 1.9+ Newker2+ ICS téma pakkra gondolsz, akkor ezt nekem még kb. tavaly júniusban küldte el és azóta is ez van fent (közben kicsit szórakoztam MIUIval). Az még nem mediafire-en volt, de ha a fájl maga ugyanaz, akkor működnie kell.
A qltsar féle recovery-vel próbáltad?A 2.0-t soha nem is telepítettem, mert anno mikor kijött már a newker-es 1.9-et használtam és a gyári lockscreent meg nem szeretem - az alcásat könnyebb feloldani -, így a 2.0 nem jelentett volna különösebb előrelépést.
-
russija
csendes tag
Sziasztok
gyári 2.2 rom van a telefonomon. de a fülhallgató hangzása nagyon rossz, pedig nem a fülessel van a gond. olyan mintha víz alatt hallgatnék zenét. ez csak nálam van így?
-
ryoo714-1
csendes tag
Új rom, IcYSNAP LG user interface. CM9 alapon(4.0.4).
Nem müködik:
KAMERA
Proximity szenzor
Fény szenzor
Müködik:
Minden másSikerült megoldani a reboot problémát, szóval elég stabilnak mondható. Kamerán még dolgozom
Eredeti rom, képernyőképek: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1529777Letöltés: www.goo.gl/lKaky
Gapps: www.goo.gl/IrUxAWipe userdata/factory reset kötelező!
-
ryoo714-1
csendes tag
Értem
Legalább most van valami motiváció a kamerához -
ryoo714-1
csendes tag
Hát?
-
dinin
tag
válasz ryoo714-1 #21064 üzenetére
qltsar volt az első magyar aki komolyan fejlesztett a telefonra. on
e click root, minimal romok stb.
De nem kell azért ígéretnek és motivációs tárgynak venni, csak azt szerettem volna kifejezni, hogy a már hónapok óta vakvágányon tengődő cm9 fejlesztésében legalább akkora teljesítmény lenne a kamera kijavítása. Ennek ellenére remélem továbbra is lelkesen folytatod a fejlesztést. Sokan nagyon örülnénk egy jól működő cm9-nek. -
ryoo714-1
csendes tag
oké, értem én. kb semmi esélye, hogy ez újra megtörténjen de továbbra is folytatom amenyit az időm megenged..
[ Szerkesztve ]
-
ryoo714-1
csendes tag
Hanem miért?
-
ryoo714-1
csendes tag
Szép gesztus
-
proland85
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a [QME 2.0] elég jó! Viszont kiakarom próbálni a QME_v1.9_plus_newker2-t is. Telepíthetem megint Recovery-ból vagy előtte gyárira kell frissítenem? Akku idő miatt szeretném kipróbálni! Válaszokat köszönöm!
Roland -
davta
csendes tag
Felraktam a Paranoid Android romot. Azt leszámítva, hogy ugye ebben is megvannak a cm9 hibái, nagyon jó lenne. QME1.9-hez képest sokkal gyorsabb lett a teló, de kb. fél órát volt fennt és ezalatt 6x indult ujra.
-
ryoo714-1
csendes tag
Oké, megpróbálom stabillá tenni
-
ryoo714-1
csendes tag
Xperia ICS.
Nem müködik:
KAMERA
Proximity
Fény szenzorMüködik:
Minden másStabil! Nincs reboot probléma.
Ha van valami észrevétel, jelezz nekem.
Letöltés Dropboxról:
http://goo.gl/A9byNGapps:
http://goo.gl/IrUxAWipe data/factory reset kötelező!
Képernyőképek:[ Szerkesztve ]
-
ryoo714-1
csendes tag
Igen, CM9 de kijavitva a legtöbb hibája, most egy tiszta CM9-en dolgozok.
-
ryoo714-1
csendes tag
Kamerán dolgozom, nem egy könnyű eset
-
ryoo714-1
csendes tag
Mit értesz a nem komolyabban alatt?
-
gyuszito
senior tag
Hello skacok! Nemrég segítettetek nekem ITT. Ahogy olvasgatok, látom, hogy az ex tulajok irnak, akikor lecserélik ezt a nagyszerû telefont. Nos eljott az ideje, tesom atvette. Másnap el is ejtette, s jól össze is torte. Egy remek cshájná telefont rendeltem, s így szakítottam az ot-vel.
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
addikt
válasz ryoo714-1 #21084 üzenetére
Grafikával kapcsolatos dolgokban én is szívesen segítek, ha tudok. Ezt még 2.2 alatt csináltam. .png fájlokkal tudok szórakozni, de .xml-ekkel még nem foglalkoztam.
Ha a kamerát sikerül megoldani CM9-ben, utána nem portolnád ezt az mdpi MIUI-t?
Filip portolt egy MIUI-t korábban, de az hdpi ikonokat használ - mint az összes MIUI gyárilag - , ezért real-time kell átméreteznie a gépnek mindent. Ráadásul egy régebbi MIUI verzió, mint a Gio féle és most már a letöltési link se működik, bár valakinek biztos megvan még. -
Lasy
veterán
Én troll?
Hmm ez nem rossz.
Kicsit csak olvasni kellene, de legyen úgy.+36702778032
-
Black$taR
tag
Sziasztok!
QME 1.9+newker2 romon lehet app nélkül módosítani a hívásfogadás képernyőt? Pl mint a billentyűzárnál az android.polyci.jar fájl cseréjével.Nokia 3210; Nokia 5800 XPress Music; OT-990 (2.3.4); Lumia 620; Lumia 640 LTE; Redmi Note 4X; Redmi Note 5 (4/64); Redmi Note 7 (4/64); Redmi Note 8T (4/64)
-
dobostorta
tag
Háj!
QME 2.0 romot használok, de valamiért mindegyik routeren (ott is ahol más wifi eszköz jól müxik) még ha nagyon jó is a térerő (3 m-re a routertől), random időközönként megszakad a wifi, de rögtön újra csatlakozik (csak annyit ír ki, hogy csatlakozva, majd egyszer csak ip-cím kérése, és újra csatlakozik, szóval csak 1 másodpercre szakad meg ), viszont ez pont elég arra, hogy megszakadjon egy stream videó mondjuk.
Az alap 2.2-es gyári rommal is ezt csinálta.
A routeren többféle beállítást próbáltam, "11g only" sugárzással ritkábban szakadozik, de így sem tökéletes, interferencia sincs, mert a csatornán ahol sugároz a router, nincs más router (wifi analyzer-el teszteltem)Szerintetek mitől lehet ez a nagyon idegesítő probléma?
-
josik
aktív tag
válasz dobostorta #21095 üzenetére
Üdv. Router firmware frissítés talán megoldja. Ha nem akkor teló hiba....
[ Szerkesztve ]
Te is fiam Bluetooth...
-
maroskah
aktív tag
Nekem is halál gyenge a wifi-m. Bármely más készülék jobban fogja a jelet, mint az OT-990. De mióta CM7, illetve a GingerDX van fent azóta azért stabilabb valamivel.
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
Aucor
senior tag
Én inkább azt veszem észre, hogy a telón a wifi az idő múlásával gyengül. De az összes rommal ilyen, nem tudok vele én sem mit csinálni.
-
Joe33
csendes tag
Azoktól kérnék segítséget akik a Ginger DX-et használják!!!
Az a probléma jött elő, hogy ha telepítem és elindítom pl. az AccuWeather progit (bekapcsolt,működő 3G-s Internet mellett) , akkor amikor a GPS elkezdi keresni az aktuális helyemet, akkor lekapcsolódik a 3G-ről, és semmilyen beállítási lehetősénél nem tudom a 3G-t visszakapcsolni, csak ha újraindítom a telót... Akkor újra kezdődik minden előről...
A QME 2.0-nál miinden működött.
Ja és a prrogit Link2SD-n keresztül vannal telepítve, ha ez számít valamit...
Ötlet, javaslat a megoldásra???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest