- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
köszi, majd megnézegetem őket
én webcomicból csak az xkcd-t, meg az order of the stick-et olvasom rendszeresen, csak azok kicsit más stílusúak. az xkcd-t amúgy egyértelműen egy linuxos arc csinálja, de amúgy nem erköré épül az egész többnyire, csak néha előjön. viszont vicces szerintem, legalábbis matematikusok és fizikusok számára. (bár az eleje elég fura, látszik, hogy inkább olyan rajzblognak indult, nem egy konkrét története van). -
törölt tag
nyilván van több projekt is, én azt a kettőt próbáltam ki, amit írtam, de inkább kevesebb mint több sikerrel. litestep alatt mentek az alap dolgok, de játékok már nem nagyon. astonshell meg valahogy lassan de biztosan meghalt (először sokkal gyorsabb volt az explorernél, aztán ez szépen megváltozott), plusz a stabilitásukkal is voltak gondok.
amúgy igény szerintem lenne rá, csak az is közrejátszik a dologban, hogy ezek fizetősek is (mondjuk a KDE gondolom nem), így eleve kevesebben próbálják ki, használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest