Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Én is a dupla kuplungra gondoltam, csak nem írtam le, nehogy hülyeséget beszéljek
Akkor a dk. az hogy először kiveszem üresbe, gázfröccs, és utána rakom be a kívánt fokozatba? -
angyalpc2
aktív tag
válasz
venember83 #12 üzenetére
de főleg azért hogy "ne üljön le" a fordulatszám...mer ugye a nyomatékgörbéknél mindig magasabb fordulatszámon vannak a nyomaték csúcsok..
és gondolom a magasabb fokozatban nagyobb nyomaték is kell vagy valami ilyesmide arra is gondoltam, hogy a szerkezetek akkor még nem voltak ennyire pontosak és dupla kuplungolni kellett
egyébként érdekes a váltásokat, a váltókart nem látni a belső kamera állásokból nem látni
-
barnam_
nagyúr
Azok a hangok... baromi jó ahogy az elején szinte csak alapjáraton pörögnek a motorok, meg a visszaváltás a Fastback-ben: mindig kétszer felpörög a motor. Az mitől van?
Ej milyen jó lehetett amikor a 60-as években az emberekben fel sem merült hogy fogják tankolni ezeket
(#5) Fadam:
Nézd meg a Száguldás a semmiben-t (Vanishing point), az is tetszeni fog. -
Vakegérke
félisten
Számomra a Pillangó című filmben alkotott nagyot.
R.I.P. -
madstunt
addikt
Kedvenc fotóm:
-
venember83
nagyúr
Nyugodjon békében, tudott élni.
-
Fadam
tag
Nagyon tetszik ez az üldözéses jelenet
Kedvenc autóm az 1968-as Dodge Charger.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Thunderzolee #2 üzenetére
Ma felnéztem imdb-re, és ott láttam hogy 03.24-én született.
Gondoltam ez a sok, úgymond nem annyira igényes írás mellett megér egy bejegyzéstAutóbuziknak a Le Mans ajánlott, 2 óra autókázás és szinte zéró szöveg
-
Pokoli torony.. hmmm...emlékszem rá.
Anno nagy film volt.Am ezekre a régi színészekre annyira nem emlékszem, pedig jópár filmben játszott Ő is.
-
Mr.Csizmás
titán
Új hozzászólás Aktív témák
lo (1930-1980)Aki nem ismerné, olyan filmekben játszott, mint a Nagy szökés, San Franciscó-i zsaru (Bullitt), A Thomas...
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest