Hirdetés

2021. május 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Tamás88


Tamás88
őstag

Szóval aki betartja a szavát az férfi, aki nem az fiúcska? Érdekes gondolat menet. Amúgy mondták már, hogy nem szép dolog elítélni a másikat?

(#2) nullpoint


nullpoint
senior tag

Tök mindegy hogy fiú vagy lány, gyerek vagy felnőtt, az egész világ egyre trehányabb és megbízhatatlanabb.
Legyen szó munkáról vagy emberi kapcsolatról, a beleszarás , a sunnyogás, a hazudozás megy.
Bízni nagyon kevés emberben lehet manapság, és azokat meg is illik becsülni.

Nevelés ma már nincs. Ha egy gyerek korrekt és szófogadó az már csodaszámba megy. Nem a nemek harcáról van szó itt már, hanem az egész nemzedék magatartásáról.

Engem még tisztességre neveltek, és mindenki aki korrekten akarja élni az életét az sokat szenved a rossz embereknek a szemétségétől.

[ Szerkesztve ]

(#3) lezso6 válasza Tamás88 (#1) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ez akkora egy fasság, hogy nem szép dolog elítélni a másikat. Miért ne lehetne? Aki hazudozik, azt hadd ítéljem már el érte.

[ Szerkesztve ]

8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra kijárási korlátozás

(#4) Geri Bátyó válasza Tamás88 (#1) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Mivel az írás a megbízhatóságra van kihegyezve, pontosan az van, hogy a férfi betartja a szavát a fiúcskától meg nem várjuk el. Illetve az írás többször is kitér arra, hogy ez valójában nem nemfüggő.
Hogyha valaki felelőtlenül ígérget, ne adj isten hazudozik, az bizony el is kell ítélni.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#5) Aweriot


Aweriot
veterán

Ennek az írásnak mi a célja? Ugyanúgy nevezhetett volna "Lány vagy lányka (kislány)"-nak is, kicserélhetted volna a "férfi" és "fiú" szavakat és nem változott volna az értelme. Továbbmegyek, az egészet "nemsemlegesen" is meg lehetett volna fogalmazni, igazságosabb is lett volna.

"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde

(#6) lezso6 válasza Aweriot (#5) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ez egy blog, leírta a tapasztalatait és véleményét. Lányok itt amúgy sem nagyon szoktak lenni, úgyhogy tök jó, hogy ilyen is van. S nem kell ide semmilyen gender-semlegesség, ilyen módon legfeljebb egy pánszexuális osztaná meg a tapasztalatait. :D

8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra kijárási korlátozás

(#7) Aweriot válasza lezso6 (#6) üzenetére


Aweriot
veterán

Őszintén. Ha én megírnám ugyanezt csak a hölgyek lennének az alanyok nem lennék 2 percen belül hímsoviniszta köcsögnek kikiáltva?

[ Szerkesztve ]

"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde

(#8) lezso6 válasza Aweriot (#7) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Lehet, de azzal sem értenék egyet. Az meg nem megoldás, hogy te pont ugyanezt csinálod, a ló túlsó oldaláról.

8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra kijárási korlátozás

(#9) D1Rect


D1Rect
félisten
LOGOUT blog

"Van olyan is, hogy pl. egy párkapcsolatban egy pasi megígéri, hogy megváltozik."
hint: ha képes lenne megváltozni, akkor már meg lenne változva és nem kéne ígérnie.

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01101111 01111001 01000101 01010000 00111001

(#10) Fred23


Fred23
veterán

Szóval túl sok fiúcskával ápolsz túl közeli kapcsolatot.

(#11) Domonkos válasza nullpoint (#2) üzenetére


Domonkos
Ármester

Szerinem ezeket csak azert latod igy, mert most mar felnottel es feltunik az ilyen. Nem lehet hogy ezek amikrol beszelsz mindig is jelen voltak, de eddig teged sem foglalkoztattak?

Gender of electrical connectors is defined by the pins.

(#12) snake1977


snake1977
őstag

Érdekes bejegyzés, mondjuk számomra kissé kicsit furcsa a beskatulyázás, aszerint hogy a megbízható a "férfi" a nem megbízható pedig a "fiúcska", ennyire nem tenném oda a jelzőket, vannak felelősségteljes gondolkodású emberek, és vannak akik nem ilyenek. Előbbieknek van tartásuk és törekednek arra hogy amit igértek betartsák, utóbbiaknál ez nincs meg. A nőiesség, férfiasság, külső jegyeken alapul, míg a megbízhatóság belső érték. Minden tisztelettel...Szerintem. :)

Get Ready...Füle...BRSZK...2021...xx...xx

(#13) aggleány válasza Tamás88 (#1) üzenetére


aggleány
addikt

Igen, már mondták. Nem is ítélek el senkit, de aki nem megbízható, az nem felnőtt, felelős gondolkodású valaki. A felnőtt emberek nem hazudoznak, hanem vállalják a felelősséget azért, amit tesznek, és ha megígérnek valamit, azt be is tartják. Aki hazudozik, és másra keni a felelősséget, az lelkében még nem nőtt fel, tehát nem mondható férfinak vagy nőnek.

(#14) aggleány válasza Aweriot (#5) üzenetére


aggleány
addikt

Az írásnak az a célja, hogy kiírjam magamból a feszültséget, és megpróbáljam nem túl nőies módon elküldeni a hazudozó kis férgeket oda, ahova gondolom. Elvégre is finom úrihölgyként ez nem illik hozzám. Mellesleg pedig én mindig próbálok mentséget találni arra, hogy valaki miért nem teszi meg azt, amit megígért.

Nekem az esetek többségében fiúcskák szoktak hazudozni bizonyos általuk elképzelt események valóra váltásának reményében.

Amint arra Geri Bátyó is rámutatott, leírtam azt is, hogy úgy tudom, hogy a nőneműek ugyanezt csinálják, de mivel én ezt nem tapasztalom, nem is írhattam le.

De, biztosan lehímsovinisztáznának. Szerinted én hányszor kaptam meg, hogy feminista vagyok? :DDD Pedig nem vagyok az, és a véresszájú feministáknál jobban szerintem senki nem ártott a férfi-női egyensúlynak.

(#15) aggleány válasza Fred23 (#10) üzenetére


aggleány
addikt

Egyetlen fiúcskával sem ápolok túl közeli kapcsolatot. Nem jól tűröm, ha egy méteren belül van olyan valaki, akit nem becsülök emberileg. Sok női személy mindenkivel pusziviszonyban van, nekem összesen két ilyen férfi van az életemben, és mindkettőt több, mint 6 éve ismerem, és mindkettőt van szerencsém barátomnak nevezhetni. Szerintem ez nem feltűnő léhaság. :P

(#16) UnA


UnA
Korrektor

"van olyan is, hogy pl. egy párkapcsolatban egy pasi megígéri, hogy megváltozik"

Ez mindkét irányból nagyon rossz kezdés. Mert azt jelenti, hogy nem fogadják el, másrészt pedig önfeladáshoz vezethet, ami megint nem jó.

@Domonkos: +1

(#17) Geri Bátyó válasza UnA (#16) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Ez abban az esetben igaz, ha valami olyan változás, ami a személyiségével ellentétes, de ez nem mindig van így.

Saját példámat tudom mondani. Az ex-feleségem eléggé megnyomorított lelkileg. Az utána következő párom olyan dolgokat kért, ami a normális élethez és a normális viselkedéshez vezetett vissza. Persze ez extrém eset.
De ennél sokkal egyszerűbb, hogy megkért, magam után ne csak a wc ülőkéjét, hanem a fedelét is hajtsam le. Megtettem. Párszor rám kellett szólnia, mert nekem ez nem volt fontos, de pont ezért odafigyeltem, mert neki viszont igen.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#18) nullpoint válasza Domonkos (#11) üzenetére


nullpoint
senior tag

Lehet hogy úgy van, és amiatt ... Gondolkoztam rajta de nem jutok dűlőre. Nálam idősebb, tapasztaltabb emberek is ezt érzik. De az is lehet hogy az idő múlásával kevésbé toleráns az ember.

(#19) aggleány válasza snake1977 (#12) üzenetére


aggleány
addikt

Szerintem a férfiassághoz és a nőiességhez is erősen van köze a belső értékeknek. A srácoktól úgy tudom, hogy lehet akármilyen szép és csinos egy lány, ha amint kinyitja a száját, az élettől is elmegy a kedvük. Ha csak nézegetni akarja az ellenkező neműt az ember, akkor viszont valóban nem számít, hogy pl. van-e agya vagy nincs.

Aki nem gondolkodik felelősségteljesen, legalább önmagával szemben, az még nem felnőtt, mert a felnőttek felelősséget vállalnak a saját dolgaikért. Pl. ha én elrontottam valamit, nem kenem másra, mert az az egyszerűbb. Egy minden szempontból felnőtt embernek van önkritikája, és ha hibázott, tud bocsánatot kérni. Ha konfliktusa van valakivel, megpróbálja megbeszélni, ahelyett, hogy duzzogna vagy a szőnyeg alá söpörné a dolgot. Ehhez viszont mindig két ember kell. Sajnos ismerek olyanokat, akikkel nem lehet megbeszélni a problémákat, mert egyszerűen nem alkalmasak vagy hajlandóak rá. :(

Az én szememben a férfi megnevezést ki kell érdemelni, és ez nem kor függvénye. Az, hogy valaki nő, ugyanúgy nem azon múlik, hogy hogy néz ki, vagy hogy hány éves. Az én olvasatomban pasik és csajok vannak. Ismerek összesen 5 férfit és 4 nőt. Nem nagy létszám, de ők tényleg azok (mármint nekem). Jó eséllyel mindenki máshogy értékeli, hogy ki az igazi férfi és igazi nő, mivel különbözőek vagyunk, mások a tapasztalataink.

Mielőtt még felmerülne a kérdés, én nem vagyok igazi nő. Nem öltözöm nőiesen, nem festem magam, és a kötelezően elvárt női magatartásformák barokkosan távol állnak tőlem. :DDD

(#20) Geri Bátyó válasza nullpoint (#18) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Sajnos én is azt tapasztalom, hogy a mostani fiatalok és fiatal felnőttek nem kaptak nevelést. Nem azt mondom, hogy mindenki ilyen, de sajnos a többség (De az is lehet, hogy csak hangos kisebbség, minden esetre az ilyenek vannak szem előtt).

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#21) Kolondrum

Van egy stílusod az már fix.

Poco F2 Pro @MI 11i ?

(#22) aggleány válasza UnA (#16) üzenetére


aggleány
addikt

Tökéletesen egyetértünk. Sikítófrászt kapok, ahányszor egy nőneműtől azt hallom, hogy "Majd én megváltoztatom!" Idiótaság. Tessék szépen olyannal ismerkedni, akit nem igazán kell megváltoztatni. (Pl. ez a vécéülőke dolog nem nagy cucc, ez szerintem gond nélkül megoldható. Vagy ha mondjuk a pasinak nem tetszik a piros tornacipőm, akkor majd nem veszem fel, amikor együtt megyünk valahova.)

Részemről hajlandó vagyok dolgokon változtatni, ha megéri, de nagy mértékben megváltozni vagy átváltozni már nem.

(#23) aggleány válasza Kolondrum (#21) üzenetére


aggleány
addikt

Nem tudom, hogy ezt kinek írtad, és milyen hangsúlyt kell odaképzelni, de ha nekem, akkor köszönöm. :R Ha rossz értelemben írtad, akkor is, mert az, hogy van valamilyen stílusom, a szememben jó dolog. :D

Bár... van egy szerencsére távolabbi ismerősöm, akit nemes egyszerűséggel csak ősbunkónak tudok titulálni. Rá szokták udvariasan azt mondani, hogy van egy stílusa. :DDD

(#24) Robert07 válasza Aweriot (#5) üzenetére


Robert07
aktív tag

"Sajnos amennyire tudom, fordítva ugyanez a helyzet, a leánykák szavára sem lehet adni."

Szerintem ezzel eleg egyertelmu, hogy nem az volt a lenyeg, hogy csak az egyik nemre vonatkozzon.

(#25) snake1977 válasza aggleány (#19) üzenetére


snake1977
őstag

Szerintem a belső érték magát az embert határozza meg elsősorban, viszont ezen túlmenően a külső is bizony nagyon fontos. (legalábbis egy szintig, azért a vasorrú bábával nem randiznék) Az emberek nagyrésze váltig bizonygatja hogy nem a külső a fontos, én erre azt mondom 60 felett meglehet így van, de lehet bármilyen megbízható, érett, magas érzelmi intelligenciával megáldva egy ember, ha külsőleg nincs ami megfogja a másik felet akkor esélytelen.
Talán úgy lehetne legjobban összefoglalni hogy külső és belső együtt határozza meg a férfit, nőt, az embert. De hogy idézzek egy klasszikus mondást, a külső megfog a belső megtart. :)
A sok festék egy nőn engem személy szerint taszít, ha valaki nagyon szereti magát vakolni az menjen kőművesnek. :D Megvannak az egészséges női praktikák, nem kell elengedhetetlenül a szoknya, fél kiló smink, egy igazi nő szexi tud lenni akár egy kockás ingben és egy shortban is, ha tudja mi áll jól rajta. :)

Get Ready...Füle...BRSZK...2021...xx...xx

(#26) Tamás88 válasza aggleány (#19) üzenetére


Tamás88
őstag

A másokra kenés mi felénk nem ember függő, hanem magyar mentalitás egyik alappillére. :D

(#27) aggleány válasza snake1977 (#25) üzenetére


aggleány
addikt

Egyértelmű, hogy számít a külső. Nem is értem, hogy egyesek hogyan képesek azt mondani, hogy lényegtelen. Ha észre sem veszem az illetőt, abból elég nehezen lesz bármi is. :DDD

Nekem is van egy magyar klasszikusom, ami ugyanazt jelenti, csak másképpen megfogalmazva: ha felül nem fog meg, akkor sokáig alul sem fog. :U

Óóó, hát ez isteni!!! Ezek szerint mégiscsak lehet, hogy nő vagyok! Imádom a kockás ingeket! :DD

(#28) aggleány válasza Tamás88 (#26) üzenetére


aggleány
addikt

Ez elég szomorú, mivel sajnos én is így látom. :((( Az viszont számomra elfogadható, sőt, mitöbb, kifejezetten üdvözlendő, hogy ezen mentalitásbeli alappillért teljességgel kénytelen vagyok nélkülözni. Beépített gerincet kaptam ellene még születésemkor. :D

(#29) snake1977 válasza aggleány (#27) üzenetére


snake1977
őstag

Bizony sok embertől hallottam már ezt, volt egy korszak még 2003 körül amikor nagyon sokat wapoztam, cseteltem (de szép magyar szó), ott bizony összeakadtam néhány hölgyeménnyel akik ezen álláspontot erősítették, viszont face check után jött a legyünk barátok... Természetesen ezt nem róhattam fel, hiszen megfordult az irány, általánosságban egy szórakozóhelyen, kávézóban, az utcán, villamoson, baráti körben szimpátia után ismerkednek az emberek és nem forditva. A belső megfogta ugyan de amikor elképzelte a belső alapján a másik felet, és A.Banderas-hoz képest egy Danny DeVito-t kapott akkor tök mindegy hogy belül ki vagy. :D Szerencsére ért kellemes csalódás is, de az már egy másik történet. :)
Kockás ing, vagy rózsaszín kötény...:))

[ Szerkesztve ]

Get Ready...Füle...BRSZK...2021...xx...xx

(#30) Kolondrum válasza aggleány (#23) üzenetére

Nem negatív értelemben mondtam. :)

Poco F2 Pro @MI 11i ?

(#31) Eastman válasza aggleány (#19) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

"Nem öltözöm nőiesen, nem festem magam, és a kötelezően elvárt női magatartásformák barokkosan távol állnak tőlem."

Így valóban nem lehet könnyű FÉRFIT találnod. Kicsit "múltszázadinak" tűnik a bejegyzés, bocs. Én úgy látom, hogy egy XXI. századi felnőtt párkapcsolatot - természetesen a bizalmon túl - a közös érdeklődési területek, közösen eltöltött minőségi idő* és az apró, közepes és nagyobb közös célok tarthatnak össze.

* s ez nem az okostelefon és az arcképcsarnok egy légtérben történő folyamatos bszogatását jelenti. De első körben az a FÉRFI, akinek kihúzod a szemkontúrod és az a NŐ, akinek lesikálom a fehérszélű tornacipőm és lemosom a kocsit a találkozás előtt. Nem számít, hogy Te milyen vagy és én milyen vagyok, csakis az, hogy milyen tulajdonságokat hozunk ki egymásból. Őszintétlen, megbízhatatlan férfiakkal találkozol? Ez miért menetrendszerű? Mert ilyen a "világ"?

A klasszikus FÉRFI működése és működtetése nagyon-nagyon egyszerű. Kb. kettő rövid mondatban összefoglalható, de egészen biztos vagyok abban, hogy azokat nem tennéd az ablakba. ...talán a komódod legalsó fiókjába, leghátra. De aztán bármely életterületen kenyérre kenheted.

Három gyönyörű példát látok a környezetemben. Mindhárom kapcsolat résztvevői teljesen átlagos, de mégis figyelmes emberek.

[ Szerkesztve ]

"Az nem lehet, hogy annyi szív ...hiába szív."

(#32) sunavlys


sunavlys
aktív tag

Irigylem a blogíró gondjait ...

ZTE v967s, XIAOMI Redmi 4A (huawei_p9_lite_2017)

(#33) kenwood


kenwood
addikt

A legtobb tarsadalomkritikara ugyanaz a valasz :
Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten

Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

(#34) #95590400


#95590400
törölt tag

mert a felnőttek felelősséget vállalnak a saját dolgaikért.
haha. hahahaha,
ez talán egy pedagógia tankönyvben igaz..

(#35) ncc1701


ncc1701
addikt

Az a férfi, aki lábnapon csinál felhúzást is. A fiúcska nem is lábazik. :)

(#36) D1Rect válasza ncc1701 (#35) üzenetére


D1Rect
félisten
LOGOUT blog

lol

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01101111 01111001 01000101 01010000 00111001

(#37) Sethdobaloah


Sethdobaloah
senior tag

Erre csak ennyit: A jó kolléga nem csak ígér, hanem be is tart :P

Btw igazán felelősségteljesen még csak annyit sem lehet ígérni, hogy a következő 5 percben még lélegezni fogsz. Szerintem ez elég hülye mérce a felnőttség megállapításához.
Nyilván értem, hogy nem csípi a szerző azokat akik csak ígérgetnek...
Nekem nem hiányozna a kapcsolat azzal az emberrel, aki a legjobb szándékom és igyekezetem ellenére is elbukott "ígéretem" miatt megszakítja velem a kapcsolatot. Mert az az ember tényleg csak egy kisgyerek belátásával rendelkezik.

...csak én vagyok helikopter?

(#38) tope


tope
addikt

A cím lehetne az is, "Fiúcska és a lányka, avagy a GERINChez fel kell nőni...

Írni akartam még pár sort, de annyira kuszák a gondolataim, hogy inkább most nem teszem meg.
Röviden: Sajnos a Fiúcskák és a Lánykák elérik a céljukat a legtöbb esetben, és ezért olyanok amilyenek.

(#39) kenwood válasza tope (#38) üzenetére


kenwood
addikt

Szerintem meg ugy mukodik, hogy akiknek viszonylag keves defektje van,azok megtalaljak egymast,a tobbiek pedig nem ertik, hogy miert hulye mindenki.
Ha valaki hulyenek nez teged, azert van,mert tudja, hogy nem lesz kovetkezmenye.

Mint a tanaroknal. Nemelyiknel a diakok a padon ulnek,hattal a tablanak es beszelgetnek oran, masnal meg kohogni sem mernek.

[ Szerkesztve ]

Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

(#40) Somatom válasza aggleány (#22) üzenetére


Somatom
addikt
LOGOUT blog

Láttam már pár ilyet. Megtetszik a vagány, motoros pasi. Aztán jön a nyafogás a rövid hajért, a miértnemmegyünkautóval, meg a bojtos papucs. A pasi megteszi, aztán arra döbben, hogy egy olyan miatt szakítanak vele, amilyen ő volt akkor, amikor megismerkedtek.

Eastman (#31):
Egyetértek. Ha látom, hogy kihúzta a szemét, pedig nem szokta, akkor tudom, hogy miattam tette és ez motivál.

aggleány:
Két kezed van, két lábad és egy fejed. Pont, mint egy férfinak. Miért fordul meg a fejedben az a gondolat, hogy egy férfinak kellene lecserélni a kereket az autódon, vagy megjavítani a zárat? Ezek szted valami férfi alapszolgáltatások? Neked egy férfival kapcsolatban az jut eszedbe, hogy milyen szívesen mosnád a gatyáját? Nos, nekünk sem álmunk a kerékcsere. A szexen és az emberi (pár) kapcsolaton kívül nincs az életemben olyan probléma, aminek a megoldását egy nőtől várnám, remélném.

[ Szerkesztve ]

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#41) ncc1701 válasza Somatom (#40) üzenetére


ncc1701
addikt

A nők mindig is az alfa hímet akarják. Aki falja a csajokat egymás után, aki ki van gyúrva, stb. Aztán mikor megkapják, azt várják ugyanattól a pasitól, h maradjon vele otthon. A dolog meg sajna nem így működik. :)

(#42) Agyturbina válasza Somatom (#40) üzenetére


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog (1)

Ez nagyon is érdekes téma, barátommal sokat beszélgettünk róla, de nem szeretnék senkit beskatulyázni vagy tipizálni, főleg nem a blogírót. :R

Ami a lényeg és nagyon jól meglátta, hogy a női egyenjogúság elérésében (V)ivott harcban valami sántít, nem is kicsit, mégpedig az előjogokat meg szeretnek tartani, de közben arra is pályáznak hogy egyenlőként kezeljek őket.
Ha egyenlőek vagyunk nincsenek kiváltságok, ha kellenek a kiváltságok, nem vagyunk egyenlőek, vagy mindkét félnek vannak kiváltságai és úgy vagyunk egyenlőek.

Persze ez így túl egyszerű, de megfigyeltem, egy no megpofozhat egy férfit, míg a férfi nem üthet vissza.
Ezt egy ember játszotta el velem, és visszakézből kapta ugyan úgy a taslit, nem büszkeségből mondom, hanem reflexből történt magam sem számítottam rá :(

Azóta sokkal okosabb lettem és el tudom kerülni az ilyen szituációkat nagyon messze.

Barátom kidobóként dolgozik, amit szokott mesélni egyszerűen felháborító, a lányok olyan mertekben lerészegednek a szórakozó helyeken, hogy mar undorodik tőlük, mert olyan módon viselkednek. Persze az olyan férfiaktól is undorodik, de itt jön ki a különbség, a férfiak félnek tőle, mert tudjak, ha először ütnek arra választ kapnak, de a nők nem félnek. Provokálják, nem kicsit, az egyik lány addig merészkedett, hogy megfenyegette, hogy megpofozza(ki akarta tessékelni mert részeg volt), erre a barátom annyit mondott: Ha megütsz akkor én is megütlek. Erre a lány kiakadt, hogy Őt aztán nem ütheti meg senki.

Ez csak egy példa sajnos a feminizmus tévútjaiból.

Es igen is egyenlőként kezelem a nőket, és milyen érdekes, asszonykám mindig érdeklődik, mit hogyan kell csinálni, mert legközelebb O akarja csinálni. Mert érdekli, nem várja el hogy megcsináljak valamit, inkább tudni akarja hogyan tudja maga megoldani.

Itt jon a hallgatólagos megállapodás, amit O jobban tud azt hagyom csinálja, amit én jobban tudok az én csinálom, de nem jelenti, hogy nem segítünk egymásnak :R

Talán ennyi a lényeg, nem elvárasok vannak egymással szemben, hanem egyetértés, és elismerés.
En megértem hogy amin keresztülment, nem engedi meg neki hogy olyan fizikai munkát végezzen amit nekem semmi, O megérti sokszor egyszerűen mentálisan annyira zokni vagyok a nevemet nem tudom leírni. Ha kedvem van főzni főzök, takarítani kimondottan szeretek, megbütykölni barmit ami nem működik az kihívás :DDD
Leány szeret takarítani, főzni, tanulni, és kutatómunkát végezni. Programot szervezni nagyon tud.
De kimegy a kertbe rendbe rakja, ha van ideje, stb.

Nem kell egy szerephez rögzülni, és nem kell a másik bizalmával visszaélni :R

Az hogy mi a szexuális vonzódás az személyenként eltérő, nekem sem jönnek be az agyonsminkelt cicababák, mert a smink annyit tesz nincs önbizalmuk, hiszen nem érzik elég szépnek magukat SZVSZ!

Aki smink nélkül szép az elfogadta magát, meg ha aknás a bőre is. Azt kellene megérteni a legtöbb dolog ami külsőnket illeti nem nagyon befolyásolható(nem el hízásra és STB gondoltam, úgy álltálában a fej alakja, vagy bor szem színe). Ezt vagy elfogadjuk, vagy küzdünk ellene, de ugye miért küzdünk ellene?

Ez mar egy másik topik :DD

[ Szerkesztve ]

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#43) aggleány válasza snake1977 (#29) üzenetére


aggleány
addikt

Szerintem az első kör a külső. Ha nem tetszik, akkor nem tetszik. Ha valami/bármi nem fog meg, akkor nem fog menni. Ettől még lehet tök jókat beszélgetni, de ha nincs meg az a bizonyos ismeretlen tényező, akkor más nem lesz belőle. Soha nem értettem, hogy ezt miért nem ismerik el az emberek.

Kockás ing, farmer, bakancs. :D

(#44) aggleány válasza Kolondrum (#30) üzenetére


aggleány
addikt

:R

(#45) Agyturbina válasza aggleány (#43) üzenetére


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog (1)

Elképzeltelek, ha 77-es lennel azt mondanám a nővérem vagy :DDD
Igaz O csak 155 magas :D

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#46) kenwood válasza Somatom (#40) üzenetére


kenwood
addikt

Nem osztom.

Ha elszakad egy ruham,nem megtanulok varrni, hanem megkerek egy not,aki mar 150x csinalt ilyet,hogy az en 20 perces szenvedesem helyett 1 perc alatt zavarja le.
Ha uj muszaki eszkozt kell bekotni,vagy szoftvert telepiteni, akkor pedig szivesen csinalom meg a holgy helyett,mert ami neki tobb perc,ora google,az nekem nehany masodperc.

Nyilvan sok ferfi tud varrni, es sok no van otthon itban,muszaki teren,de szerintem ez igy mukodik,es jo is.

Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

(#47) aggleány válasza Eastman (#31) üzenetére


aggleány
addikt

Nem arról van szó, hogy saját magamnak nem találok férfit. Az a gond, hogy úgy általában nem látok mostanában igazi férfit, ami elég szomorú.

Amikor lila szerelmes voltam, akkor sem festettem magam, mert az már nem én lennék, és mint az fentebb említettem volt, átváltozni senki kedvéért nem fogok. :N

Egyetlen megbízhatatlan férfit sem ismerek, mert aki megbízhatatlan, az az én szememben nem férfi. Szerintem félreértetted, amit írtam. Én nem saját pasikról írtam, hanem úgy általánosságban. Az utóbbi pár kapcsolatomban (15 évre visszamenőleg) egyetlen megbízhatatlan pasi volt, de az meg az én hibám volt, hogy nem ismertem fel időben, hogy nárcisztikus a kis drága. :DDD A többi (kemény kettő darab) megbízható volt, aranyos, kedves, figyelmes stb.

Nem szeretem a klasszik férfiakat. Túl egyszerűek, már bocsánat, ha ezzel megbántok valakit. Én a gondolkodó, jó fej, jó humorú embereket szeretem.

(#48) aggleány válasza Sethdobaloah (#37) üzenetére


aggleány
addikt

Semmiféle kapcsolatról nincs szó. Ismerősökről van szó. Nyilván ha vis major miatt nem sikerül teljesíteni egy ígéretet, az teljesen más lapra tartozik. Az simán előfordulhat bárkivel. :K

(#49) aggleány válasza tope (#38) üzenetére


aggleány
addikt

Igen, én is így látom. A sokat hazudozó, a másikat napi szinten szidó kollégának előbb-utóbb hinni fognak, pusztán azért, mert folyamatosan mondja a hülyeségeit, és ez marad a főnök fülében. Sajnos több ilyet hallottam. :(

(#50) Somatom válasza kenwood (#46) üzenetére


Somatom
addikt
LOGOUT blog

Ezt hívják barternek. Én másképp szoktam eljárni. Ősszel leszakadt a kedvenc plédemről a szegély. Megkérdeztem a mosodás nénit, hogy vállalnak-e varrást is.
-Persze.
Fizettem pár fityinget és ennyi. Ilyen piti dolgokkal nem zaklatnám egyik ismerősömet, barátomat sem.

De, ha már a barter a téma, nagyon kíváncsi lennék arra, hogy a nők hova teszik, hogyan értékelik fejben az ilyen bartereket:

"Nekem még tavaly megígérte egy ismerős (aki mellesleg arra gyúr, hogy megfektessen :DDD ), hogy majd ő elintézi a kerékcserét a kocsimon."

[ Szerkesztve ]

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.