- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
#90088192 #30 üzenetére
Ez a keverten ékezetes és ékezetmentes írásmódod rendesen meg tud zavarni, mert a buksi fejem nem tudja eldönteni, hogy most ékezetmentesen kell olvasni, vagy tényleg nem szántál oda ékezetet.
Az "Aki szoros mint az alpakka?" soron elméláztam egy pár másodpercet, mire megvolt, hogy hogyan kell értelmezni.
-
7
addikt
Szia, te még aktív vagy?
@Somatom: Előre leszögezem, nem támadó jelleggel írok, mindössze a felmerülő gondolataimat tervezem megosztani.
Nem vagyok benne biztos, hogy valóban jól ismered azokat a nőket, akikkel kontaktod van. Példaként tudom hozni erre az "elsárkányosodás" témájában leírt gondolatmenetedet kandi kamerával és miegymással; szerény véleményem szerint ez nem holmi kattanás, vagy női hóbort, hanem valami mélyebben megbúvó problémának a felszínre törése.
Az, hogy jó eséllyel meg tudod jósolni, valaki egy adott helyzetre hogyan fog reagálni, nem jelenti azt, hogy alaposan ismered. A reakciókat minták alapján is ki tudod következtetni, a minták viszont nem egyenlőek a másik személy ismeretével. A mély ismeret (no pun intended) az én értelmezésemben inkább azt jelenti, hogy jó rálátásod van a másik fél érzelemvilágára, gondolataira, és amellett, hogy mit csinál egy szituációban, arról is van elképzelésed, hogy miért.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ezt a bejegyzést négy éve írtam, de most is egyetértek minden szavával.Nemrég hosszas csevelyt folytattam a barátnőmmel...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest