- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Megjott es bizony azt kell mondjam, hogy lenyegesen jobb mint a 380T, gyorsabban szinkronizal, stabilabb es jobbak a tulajdonsagai (gyorsabb letoltes,kisebb reakcioidok stb)
A netes feluletevel eloszor problemaim akadtak, mert az elso beallitas utan, nem igazan tudtam ujra belepni, hiaba volt a DNS,DHCP automatikus, igy kezzel kellett a halokartyat a 192.168.1.2 IP-re allitanom es az atjarot pedig a 192.168.1.1 ertekre.
Igy mar mukodott ujra. Igy meg kcsit gyorsult is a webes felulete az elso bejelentkezeshez kepest, az viszonyt teny, hogy nem egy villam ezen a teren.
Az OrbMT-nel a 3. modemet (AdslCtl) kell megadni, a mereshez, legalabbis nekem igy volt hajlando az adatokkal szolgalni.
Az SMB50B tovabbra is csak Querying Modem uzenettel szolgalt csak es nem volt hajlando masra.Ahogy igertem itt a 321B-vel is ugyanolyan vonalon a mert adat, amibol azert lathato, hogy a 380T-hez kepest a legtobb helyen picit javultak az adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta quest 3 128gb + kiegészítők
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest