- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Kínai
Nem azt mondom hogy rossz vagy károsHanem hogy titkolózódás miatt én nem bízok benne, meg hogy nincsenek megfelelő adatok, mert oké hogy úgy néz ki hogy elég jó, de ugyan úgy lehetett volna rosszabb is az adatok hiánya miatt lutri volt, vagy lutri
Szerintem több kárt szenved a gazdaság a korlátozások a leállások miatt mint ami befolyik a vakcina árából, ami nem mellesleg nem is az államkaszába hanem egy céghez folyik be
És hogy abban a két országban diktatúra van egy rendelettel megtilthatnák hogy kivigyék, ez az itteni cégek estén nehezebben kivitelezhető főleg ha nemzetközi cég
Tehát továbbra se értem miért engedi mondjuk az orosz kormány hogy elvigyék tőlük, míg le nem oltottak mindenkit mert ott az oltást is kötelezővé tudják tenniEgy nagyon jó informatív videó a vakcinákról, hogy melyik milyen, mi hogy
Furcsa hogy még nem szántották be ezt a fórumot a górék
Amúgy egy kis derültség is legyen
Hát ez hatalmas úgy megnéznék itthoni verziót is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Sweet.tv - internetes TV
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest