- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
Szerintem itt sokan teljesen más szemszögből nézik ezeket a dolgokat, mint amit az üzlet diktál. Itt már régen nem arról van szó, hogy mi jó a felhasználónak, hiszen az elmúlt 5 évben készült gépek bármelyike elég az emberek 98%-ának...Itt inkább az a lényeg, hogy mit lehet a divattal eladni, illetve mi az az új fejlesztés amivel kicsit is növelni lehet a lefedettséget, plusz még nem árt ha olcsó is.
Az ARM alapjában véve olcsó, és örökségnek hozta, hogy viszonylag kevés memóriával kellett boldogulni, tehát a fejlesztők is ilyenek (voltak eddig). A nagyfokú integráció miatt egy ARM-os gép akár 100-200 dollárral is simán olcsóbb, és ha eléri az 5 évvel ezelőtti PC szintet akkor el is lehet adni.
Ha az érdemi munkavégzés szempontjából nézzük amihez teljesítmény is kell, akkor még egy darabig a PC nem behozható (videóvágás, fotó, 3D, CAD stb), de ez az a szegmens ami már ma is pár százalék körüli, nagy bővülés - szerintem - nem várható.
A játékok más téma, de ott meg a kézikonzolok most is ARM alapúak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100 -4 x3,6 ghz
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest