Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Heisenberg69 senior tag 
- 

#96302336 törölt tag LoL. 
 Elsőként jött ki a februári frissítés az X szériára. És még csak másodika van.
 Jó képeket csinál, csak tudni is kéne használni.
 Mi nem kínai?
 Nem fakó a kijelző
 Nem full műanyag
 Az összes hasonló modell ennyi, vagy drágább a normális márkáknál, Sőt, a vezető márkák közül a Sony a legolcsóbb.
 Értékállóság egy telefonnál? Haha... fogyasztói társadalomnak szánt termék, ahol a kétéves modellt is őskövületnek titulálják.Xperia P-t kőkori telefont hasonlítani akár a Z szériához is, vagy az X-hez, kb, mint a trabant a mercihez, vagy az első Corollát a mostani modellhez... Ja mindegyiknek négy kereke van, ennyi kb. a hasonlóság. 
 De nyugodtan utáld csak, a sonyt, ha jól esik. Attól még sokan használják tökéletes megelégedéssel. Szerencsére nem a MA közönsége határozza meg a nemzetközi piacot.
- 

Mi2-esem volt sok évig, imádtam a MIUI-t is. Utána az összes Redmivel volt valami gebasz. 
 Tavaly vettem egy Redmi 3s-t is, majd végül szépen visszatelepedtem a Z3C-re. A meleg nyomába se ért konkrétan az új Köles. Egy percig sem gondolkozom azon hogy bármilyen Xiaomi terméket vegyek. Érted...
- 

Ádám16 addikt Egy ősrégi rossz telefon miatt a "kutyának nem hiányzik" a gyártó új csúcsmodellje, meg úgy az egész gyártó szar ezek szerint szerinted. clap Nekem sem tetszik ez, az MWC-n évekkel ezelőtt nem volt kérdés, hogy minden telefongyártó odateszi magát, és érdekességekkel, csúcstelefonokkal rukkolnak elő. Most mindegyik azt nézi, hogy ki előtt/után mennyivel éri meg bejelenteni, hogy jobban hasson a PR. 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futárcégek
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest