- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodrigez
senior tag
Én is arra tippelnék, de ilyen mértékben? Megnéztem a PH!-s tesztet és ott az 1365mhz-re húzott kártyval - mondjuk ott a memória is 250-el meg lett emelve - 100w-al evett többet a teljes konfig. Itt meg még 110mhz rá volt dobva. Kár, hogy a srác nem csinált egy teljes konfig fogyasztása előtte-utána tesztet. De ha lottó volt is, azt a kártyát szívesen elfogadnám.
-
Akkor ezzel semmi gond, természetes, hogy ha eléri a fogyasztási keretet, akkor nem lép a gázra.
Throttling meg... oké, hogy ha szakadozás az eredménye, akkor baj, de ha rendesen megoldják, akkor túl nagy eséseket nem fog tapasztalni a júzer.Pl. XFX RX 460 esetében egyenletesen 1220Mhz az órajel terhelés alatt.
-
aginor
veterán
Ha rendesen beállítod, akkor szerintem nincs nagy gond. Nálam most nem dobálja le az órajelet, a fogyasztás tud meg-megugrani 150W-ra, de az átlag ennél jóval alacsonyabb, olyan 110-120W lehet, de ezt még nem monitoroztam ki rendesen (majd akkor, ha a végleges órajel/fesz/powerlimit beállítást megtaláltam)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore café
- League of Legends
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest