Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Emberek!
Örülnék, ha végre valaki leírná egyszerűen, közérthetően, hogy nekem, mint játékosnak miért lesz jó a DX12? Az a helyzet, hogy tök hülye vagyok az ilyen dolgokhoz, az Abu cikkeinek és a hozzászólásoknak jó ha 20%-át értem, nekem az egész tiszta technoblabla.
ilyen shader, olyan pipeline amoolyan UAV.... nekem ez kínai.
Most van egy Radeon R7 250X-em ami ugye a HD7770-nek felel meg. Lehet vele játszani, kompromisszumokkal. Mondjuk valami játékot nem Ultra-ban csak high-ban vagy mediumban nyomok, hogy normális FPS legyen.
Na most a DX12-vel ez olyan irányba változik, hogy egy olcsóbb kártyával is lesznek szép grafika + jó FPS-t tudó (persze nem 4K-ra gondolok, azért még az átlagnak egy jó ideig a FullHD moncsija lesz) játékok jönnek
vagy épp fordítva...lehet kinyitni a bukszát, mert komoly kártya kell majd, hogy az ember ne diavetitést nézzen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ilyen shader, olyan pipeline amoolyan UAV.... nekem ez kínai.