Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Megleptél a felvetéseiddel! Engedd meg, hogy sorra válaszoljak:
"Ha csak médialejátszásra használod, akkor még oké a
XBMCKodi"Mit értesz médialejátszás alatt? Mert én csak Blu-ray filmeket nézek, esetleg Blu-ray 3D-t.
SSD- A HDD hangos, nagyobb, tele van mozgó alkatrésszel, hamarabb elromlik, lassabb stb. Ezt szerintem nem kell magyarázni.
i3- HTPC-t az ember nem csak a meglévő tartalmakhoz rak össze, hanem azért gondol a jövőre is.
4 GB RAM- BD 3D-hez azért kell, illetve nem árt ha több van benne, minthogy később szívjon vele az ember.
"csicsa?"
Csicsa alatt akkor teljesen mást értünk. Mi ebben a csicsa? A ház? Vagy hogy modern hardverek képzik a gerincét a mozigépnek?
"A felület sem hiszem, hogy olyan marha jó lenne. Alapból túl csicsás, csak egérrel vagy csak billentyűzettel nehezebben használható, meg a lejátszójának is elég hülye a felülete."
Ezek szerint még nem volt médialejátszód? Eddig a Kodi a legjobb ilyen felület amivel valaha találkoztam. A médialejátszók szoftverei labdába sem rúghatnak a Kodi mellett. Eddig akinek médialejátszója volt/van és leült a Kodi elé, egyből jött a ledöbbenés és a felismerés, hogy neki ilyen kell. Nem véletlen. A "plug and play" termékekhez jár egy nagyadag korlátozott szoftver.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest