- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
A történet tényleg nagyon jó, de érdemes kihagyni a mellékküldetésekből sokat, mert azok csak szétszabdalják a történetet és szinte semmit sem érnek.

-
HaaS
addikt
Tegnap reggeli, kávézásos infó a melóhelyemről: az ötödik rész már csak GBA-ra jön ki, szóval aki teheti, készüljön fel rá.
Nekem történetesen van egy eladó, karcmentes gépem.
! -
--Disztroj--
senior tag
Annyira jó a story hogy azt eleve nem kéne kihagyni a buliból.
Sztem anélkül kicsit bele az arcba meg poénlelövős a 2. rész, de ez szubjektív.Misály: Nekem se jön be az alap karakter, mostani videókban is úgy mereszti a szemét mint egy hullakész fehérneműmodell
Az enyém hasonlóan edzettebb figura
[link] -
Elmör
őstag
Jaja, bár én végigtoltam már nincs meg a mentésem, akkor lehet én csak stock Sheparddal kezdem a másodikat?

-
PowerBuldog
veterán
-
luw2win
őstag
Az első részét végig kellene játszanom, hogy értsem a 2.at?
-
Xirtam
veterán
-
L3zl13
nagyúr
-
GypsFulvus2
őstag
-
TazLeacher
nagyúr
-
Xirtam
veterán
-
Misály
addikt
]Nemtudom egyetlen bajom van az egésszel az összes videón Shepard túl jóképű mintha a baywatchból lépett volna ki
Amúgy jelenleg tolom végig másodszor kicsit keményebb hangvétellel (no mercy) Shepard is kicsit kegyetlenebb mint első nekifutásra volt. Maxos intimidate-el ritka szórakoztató a játék 
-
csoli31
aktív tag
Nem gondolod, hogy túlságosan pesszimista vagy?!
Amúgy meg engem ez a hír hidegen hagy, mert nincsen Xbox360-am. Én majd PC-n fogom játszani, ha lesz rá pénzem, és még be fogom tudni szerezni a gyűjtői kiadást. Na persze addig a gépem előtt fogok zokogni, és megpróbálni távol tartani tőlem azt a késztetést, hogy letöltsem valahonnan (illegálisan)!
-
Prof01
veterán
-
BloodyEddie
őstag
-
Jander
senior tag
Elég nehéz is lenne megoldani, hogy a második rész befejezését tartalmazó játékmentést át tudd menteni xbox720-ra. Szóval ez nem igazán (meglepő) hír.
De már csak 6 nap!

-
vante
aktív tag
-
-kdM-
senior tag
akkor fallout...ennyi erovel aminek tobb mint ket resze van, a kozbenso reszei atvezetesek...ami igaz, mi a baj vele ha nem tudod a veget?
-
jahrn
senior tag
-
Vistaboy
veterán
A hivatalos oldalon úgy írják, hogy minden eredeti kópia tartalmazni fog egy Cerberus Network Card-ot. Ezen a kártyán lesz egy kód, amit aktiválva hozzájutunk az összes DLC-hez. Anélkül nem. Az pedig, hogy melyik DLC lesz ingyenes, és melyik nem, arról egyelőre annyit tudni, hogy az első napon elérhetőek tutira ingyenesek lesznek, a későbbiek meg majd kiderül.
"Players who access 'The Cerberus Network' will receive the first DLC pack on January 26th (launch day in North America) featuring new missions and in-game items. Included in this pack is a mission that introduces Zaeed, a rugged and deadly gun-for-hire who is recruited to join Commander Shepard's mission to save mankind.
After launch, BioWare will release another DLC pack for Mass Effect 2 that introduces the Hammerhead, a new vehicle in the Mass Effect universe. This agile hover tank features improved handling on rough terrain and maneuvers deftly in combat -- a necessity for players traveling across harsh planetary environments throughout the galaxy. In addition to this new vehicle, BioWare will release new missions and unique in-game items, including Cerberus Assault Armor which boost shields, health and heavy weapon ammo and the M-22 Eviscerator Shotgun."
-
BloodyEddie
őstag
-
-kdM-
senior tag
igen, mint a star wars-ban is "csak" atvezetes a 2-3-4-5. resz
-
BloodyEddie
őstag
Ezt most nem értem. Minden játék 2. része csak egy átvezető lesz az első és a harmadik közt?
-
Xirtam
veterán
-
vante
aktív tag
-
aram01
nagyúr
-
jahrn
senior tag
Akik ujonnan veszik meg a jatekot azoknak a 2 elso napi DLC ingyen lessz, akik pedig hasznaltan azoknak meg fizetni kell majd erte.
-
vante
aktív tag
Kicsit Blikkes a cím, hirtelen a szívemhez kaptam, hogy a PC-n nem lesz
De megnyugodtam. -
Morden24
nagyúr
Nagyon jó. Bár nem igazán volt arról szó, hogy 1-2 éven belül kimenne az X360, szóval nem értem, miért hitte volna bárki is azt, hogy nem jelenik meg...

Én személy szerint már nagyon várom a 2. részt. 29-étől kezdve türelmetlenül várom a postást

-
boeing
őstag
Az durva lett volna.

-
GypsFulvus2
őstag
Nnna, ezt is szarrá DLC-zik.
Nem lett volna egyszerűbb beépíteni, ha már a megjelenéssel egyidőben jön ki? Vagy fizetős lesz? Remek lenne... -
Def26
félisten
Az a kép az elején "ingame" kép? Baromi szép.

-
TazLeacher
nagyúr
A cím alapján már megijedtem, hogy nem lesz PC-s verzió. De megnyugodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Witcher topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lian Li akkordokat pendít meg az ASUS új, TUF szériás géplakja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!

Nem lett volna egyszerűbb beépíteni, ha már a megjelenéssel egyidőben jön ki? Vagy fizetős lesz? Remek lenne...