- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
besk23
tag
Más tableteket meg tudok különböztetni messziről is. Olyat kell gyártani, ami tényleg egyedi. Látszódjon rajta, hogy időt ölt bele a gyártója. Én sem hiszem, hogy azért vett volna valaki, viszont engem is idegesítene, ha látnám, hogy az én termékemhez hasonlót gyártanak. Elvből.
Mondtam, hogy NEM az érdekel, hogy ugyanúgy néz ki a csati, hanem az idegel föl mikor kettős mércét használnak (mint te is) az emberek. A lehúzható menu bar-t az Apple copyzta és rohadt mocskok, de ha a Samsung másol csatit vagy csomagolást azt ovis dolog felhozni... Ha egyik cégben valamit kifogásolunk, akkor a másikban miért nem? Ja, mert hogy S2-k van. Nekem meg iPhone. Mégsem mondom, hogy az antennája nem szar, mert az. A menu bart másolták droidtól, így van. Minden olyan dolgot aminek van alapja elismerek, de ugyanakkor a másik oldal szarságait is látom.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Pont ezen gondolkoztam, hogy ezt hogy tudnám megfogalmazni.
U.i.: Azért az is fura, hogy az egyiknél a rövidebbik oldalon, a másiknál a hosszabbikon van a csatlakozó és általában úgy is vannak kirakva, hogy mindegyiknél a csatlakozók lefelé vannak. Tehát még messziről is feltünő a különbség, ebből a szemszögből. Tehát igen csak hozzánemértőnek kell lenni, hogy, akár 10 m-ről is összetévessze valaki a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest