- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Lejárt a szerkesztési idő, ezért írok új hozzászólást
Ilyen alapon a Motorolát is be lehetne perelni, mert amikor megvettem a Defy-mat, hetekig mindenki azt mondta, milyen burzsuj vagyok, mert iPhon-om van, alig tudtam egyeseket meggyőzni, hogy ez nem az, hanem Motorola
Egyébként a bútorgyárak is perelhetnék egymást, mert általában mindegyik egyforma szekrénysort gyárt, esetleg színben térnek el egymástól -
Pistakiss
őstag
Háát!
Szerintem meg te csináltass magadnak olyan szemüveget, aminek erősebb a lencséje. Azt látom, hogy mindent egy megrágott alma formájú kivágáson keresztűl nézel. Már millióan és millió helyen megállapították, hogy ez a formai hasonlóságra utalás fals, nagyon vaknak és szűk látókörűnek kell lennie annak, aki a két készüléket összetéveszti, vagy csak azért hangoztatja ezt, mert eleve másokkal is ezt akarja elhitetni.
Az a német bíróság is nagy nyomásnak lehetett kitéve, hogy olyan határozatot hozott, vagy egy rövidlátó, technikai analfabéta lehetett a bíró! -
zooole
senior tag
Herpderp mindkettő fekete és egy nagy képernyő. Komolyan, akkor a TV-k is mind copyk?
Mit csináljanak? Rakják tele sok szirszarral a képernyőt? Mert tudod ezek attól táblagépek, hogy egy képernyő az egész.
Abban pedig nem értek egyet, hogy csak a samu táblája hasonlít az iPad-hez.
Az új csatija meg megint mitől.
Besírok komolyan. Milyen legyen a csati egy táblagépen? Mondj akkor ötleteket! Kérlek! Nem hiszem, hogy sok választási lehetőség volt egy pár milliméter vékony gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest