- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
-
caprine
senior tag
Így van, ez egy kevésbé ismert módszer. Én például amikor megvettem az ASUS telomat akkor előtte hónapokig keresgéltem teszteket, meg hol mennyiért lehet megvenni. Utána hónapokig a google hírdetésekben állandóan az ilyen telefont áruló oldalak pl. tinydeal reklámjai jöttek be még itt a hardverapron is
Nehogy már pont a FB
sírjon a blokkolok ellen, röhej
Én az elejétől használok valamilyen blokkolót, adblock mellett flash blokkolót is. A minap feltettem az operát nature, régen használtam kíváncsi voltam hol tart. Néhány oldalt alig ismertem meg így reklámokkal teliszemetelve. És tényleg az a gond, amit fent is leírtak, hogy sok reklám zavaró, villog, tűzijáték, futófény meg minden hülyeség mintha kaszinóban lennénk. Ráadásul sok reklámnál nem csak a kívitelezés gagyi, hanem a reklám szlogen része is. Időnként az óriás plakátoknál is fogom a fejem, hogy bakker, csak ennyire futotta, ennyire ötlettelenek lennének egyesek?
A másik, hogy sok hirdetéssel nem is tudok mit kezdeni. Például amerikai car dealer reklámja, nekem minek? Vagy a sok online kaszinos, meg tözsdei reklámok, hogy 200 eurot befektetett és 2 hónap múlva már milliómos volt típusú mesékkel huzzanak a francba. Igaz, Én speciel a postaládába bedobott reklám katalógusokat is kapásból kukába dobom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Commodore 64
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Fotó állvány eladó
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU