- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Nekem a mai napig működik. Meg se tudom mondani mennyit nyúztam már. Fényesre van kopva a gomb, de hibátlan. Most, hogy warzone-ozok a jobb gomb 100 ból 1x elengedi a fogást. Ennyi.. gondolkodom új egéren, de nehezen válok meg tőle. Kitűnő választás volt anno. Nekem X-710BH van de nem olyan mint a tesztben szerepel. Mert a képeken nem az van mint a dobozba, de a videó már stimmel. 280p
thx
-
DDA40X
aktív tag
Hali!
A cikkírónak is üzennék, ha esetleg még beleolvas a topikba, hogy nekem még mindig megvan már több mint 8 éve az egér, és csak mostanában kezdett duplázni a ball katt. Nem mindig, de persze már egyre többször. Pedig már benne van pár millió kattintás. Azt hiszem nem végeztek olyan rossz munkát A4Tech-ék.
Mostmár laptopos egér, és keresek helyette másikat oda is. De azért szép teljesítmény 4ezerért.
A "nagy" gépen persze már 2 éve egy G502 van. Remélem az is kibír jó párat még..
Eddig 2 szar egerem volt. Egy Microsoft valami, és egy Logitech G5. A G5 kibírt 2-3 évet, de hirtelen meghalt a mikrokapcsoló és leselejteztem. Az volt a legdrágább egerem is sokáig.. Amikor megjelent, valami 20ezerbe került. Kicsit átverve éreztem magam.. -
gixxer-tomee
aktív tag
Hali! Én legalább 6 éve nyúzom és még mindig tökéletesen működik!
A híres G5-ös Logitech-em 3 év után eldobta a kanalat anno.. Sőt, ahogy számolom, még 3-at SEM működött! Ezidáig ez a legjobb egér amit használtam! -
törölt tag
Egér fürdetés volt ma
A sok illesztésben sajnos rakódnak dolgok... főleg, ha a párom bekrémezett kézzel jön a géphez... -
tucsok63
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tudja, hogy mi a különbség a 710BH és BK között?
Köszönöm! -
shrd
tag
teljesen megfelelő egér, én anno ezzel kezdtem, megvoltam vele elégedve
-
törölt tag
Nem tudom mi van az egérkémmel, lehet öregszik, de mostanában olyanokat csinál, hogy csak nézek.
Fogja magát és random időközönként, random helyekre ugrik a képernyőn...
Találkozott már valaki ilyesmivel? Ötlet az elhárításra? -
Szajo
őstag
Asus UX300 ról mi a véleményetek amúgy?
-
Soldika30
tag
Sziasztok nekem is X710 BH m van segitsetek légyszives 1 év után ujra raktam a rendszet,és nem találom a gyári telepiőjét. mielött be linkelné ezt valaki [link] innen már próbálkoztam,de nem engedi feltelepiteni a drivert Win 7 64 bit rendszerem van.. valaki esetleg feltöltené nekem valahova a gyárit?
-
cuki18
csendes tag
Nekem is 710BH van és ngyon szuper..
előtte 718F volt amit majd 4 évig nyúztam (és még mindíg jó) érdekesség csupán az hogy ugyanezt tudta a 4éves egér is mint ez.. kivéve az anti vibe -ot..
igazából nem sok mindent fejlődtek, de mivel az alapmodell is jó volt belőle régen.. maradtam náluk..
Negatívumként talán annyit tudnék felhozni, hogy túl merev a kábele.
718.nak vékony és puhább volt..
-
jhos910
senior tag
Hiba megoldásra talált.
-
dea88
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok e, de megpróbálom.
Szeretnék karácsonyra venni egy gamer egeret, csak nem tudom, hogy milyen legyen. Nézegettem már párat, de igazából nem értek hozzá, és én csak árban látom a különbséget.
Annyit tudok, hogy A4-tech márkájú kellene, és hogy mindenképpen lézeres legyen. Tudtok nekem ajánlani valamit?
Eddig ezeket nézegettem:
A4-Tech XL-747H
A4-Tech XL-750BK
A4-Tech XL-750BH
A4-Tech XL-750BK-2 -
agemate
addikt
A cikkben szereplő egérhez mindenképp vegyetek egy normális egérpadot! Végre beszereztem egy Steelseries QcK minit és megtáltosodott az egér! Ezelőtt IKEA-s szövetpadon használtam.
-
kerlac
őstag
Hát, elolvastam a teszteket és nézegettem képeket neten, megállapítottam, hogy 99%, hogy nekem jelenleg A4TECH X-710BH típusú egerem van, csak az ipon kép nem stimmel. Lámán hangzik, de nem emlékszem, hogy 4 éve milyen xy altípusú egeret vettem, de a tesztet végigolvasva, tutira ez van. A másik nem tudom miért drágább.
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy A4TECH X-710MK Fekete egérrel teljesen azonos kinézetű X-7-et használok, nem melékszem már típus számra, 4 éve vettem Iponban 3600 ft-ért és teljesen meg avgyok vele elégedve. Szeretnék venni másik géphez is egy egeret és az A4-Tech X710BH egéret néztem ki, ami szintén hasonló 3800-ft-os áron kapható és ahogy olvasom max 2000 dpi-t is tud, jobbnak tűnik, mint az 5500 ft-os 710MK.
Vagy tévedek? Mi az igazi difi a kettő között???
-
agemate
addikt
válasz
- = Zk = - #163 üzenetére
Szóval. Nem vagyok elájulva az egértől, többet vártam. Magas CPI-n állati pontatlan a drága, 800 felett gyakorlatilag használhatatlan vindóz alatt, játékban 1000 a max használható. A felülete viszont király, de nagy kezeseknek nem ajánlanám, kicsike egerentyű ez. Érdemes a programjában két CPI beállítást engedélyezni, 600-at vindózba, 800-1000-et játékokhoz.
Lehet, hogy csak azért ennyire negatív a kép, mert egy agyonkoptatott, 4-5 éves IKEA szövetpadon használom? Holnap megírom, milyen a használat Steelseries QcK Mass Pro-n.
-
agemate
addikt
válasz
- = Zk = - #161 üzenetére
Nekem sem volt gondom a noname szövetpadokkal. Eddig.
Kipróbálok valahol egy olcsóbb Steelseries egérpadot, megnézem, van-e különbség.Hogyhogy ennyire számít az én tapasztalatom?
-
- = Zk = -
félisten
nekem is olyan kék szövetes egérpadom van. még vettem valami alkatrészt a géphez, kínábó, mellécsomagolták. tökéletesen megfelel. szerintem nincs ezzel gond.
amúgy, ezelőtt az a tescos szürke-fekete egér volt. halá volt Quake Live-ozni. de ezzel jobb. sikeres a levegőben 306fokos pörgés
szerintem szoknod kell még az egeret. használd, és meghallgatlak (olvaslak) 1-2 hét múlva.
-
agemate
addikt
válasz
- = Zk = - #155 üzenetére
Megvan az egér, csak pár percet játszottam vele eddig CoD: MW2-t. Nem érzek nagy változást az előző egeremhez képest, talán annyit, hogy a felbontás magasabbra is állítható és pl képszerkesztésnél ez biztosan előny. Kellemes az egér fogása, de a bal oldali előre-vissza gombok alatt nem fér el teljesen a hüvelykujjam, de ez csak megszokás kérdése. A triplakattintó gomb nagyon király!
Lehet, hogy azért nem érzek a kezelésben különbséget, mert ugyanazt a 100 Ft-os IKEA-s szövetpadot használom?
Nem akaródzik beruházni 2-3k-s egérpadokra..
-
Gude
senior tag
A mostani x7-es egerem jól bírja,csak a hozzá tartozó zsinórral nem vagyok megelégedve.Elég kemény,mert még a mai napig örzi a kötegelés formáját.Na majd a következő már zsinór nélküli lesz
-
danih
veterán
Múlt hétem vettem egyet, 3 napon belül meghalt. Tegnap a Pólusban hirtelen felindulásból (és mert óccsó), vettem még egyet (amíg az első gariban lesz azt használom) - kíváncsian várom, ez hány napig bírja. Mazochizmus rulz.
-
agemate
addikt
válasz
- = Zk = - #155 üzenetére
Természetesen!
-
haromegesz14
aktív tag
6. éve használom x710-em, teljesen meg vagyok vele elégedve, sok ember kezébe láttam már ilyet, teljese közkedvelté vált. Másik cikknél már leírtam róla minden jót, viszont van egy nagy hátránya. Alig látok x7-es egerek a boltokban, régen pedig tucat számra voltak a polcon a különböző modelljeiből.
-
agemate
addikt
Egy Trust MI-2950R egeret használok kb 5-6 éve, tegnap elkezdett haldokolni a jobbegérgomb és ezt az A4Tech-et ajánlották. Hétfőn megyek meg is veszem. A cikk is segített a döntésben, köszönet érte!
-
aram01
nagyúr
válasz
hodostamas #152 üzenetére
oké vissza rakom alapra és kezdem újra
-
aram01
nagyúr
válasz
hodostamas #150 üzenetére
a késleltetést nem tudom belőni optimálisra,ötlet?
-
aram01
nagyúr
válasz
hodostamas #120 üzenetére
nem tudom beállitani ezt a genyát
-
raziel01
veterán
-
Puma K
nagyúr
A képeket elnézve gagyinak tűnik, meg a vezérlő menüje is.
2007 óta használok egy G5-ös Logit még akkor 16-ért vettem karácsony és szilveszter között. Azon gondolkodom, hogy veszek még egy ilyet míg lehet kapni... aztán ha a mostanit elhasználom (valaha?) akkor előveszem a dobozosat.
Most jöttem rá, hogy 2004-2005 környékén volt nekem A4 egerem infrás
Aztán 2006-ban meg mindenféle jött ment egeret használtam... és volt hogy 2x vettem a Saturn-ban 750 Ft-os egeret 2 hónap alatt
-
korion
senior tag
elkanyarodtunk nagyon a témától!
az a lényeg,hogy 3-4ezer forintot meg e ér!?
igen meg ér stb..
raziel01 én erről szeretnék egy tesztet,h már felajánlottad
kösz!
üdv! -
Bingo82
csendes tag
" Ilyen szempontból jobb a lézeres egér."
nekem x7-esem van, de ez erősen lézeres (még az érzékelő mellett is szép nagy betűkkel ott van)....és a honlapján sem találni utalást sem rá, hogy létezne más változat....vagy igen?
-
Kassadin
addikt
válasz
szuper-t #133 üzenetére
Egy szóval se mondtam, hogy szakértő vagyok, csupán annyit mondtam, hogy én a saját tapasztalataim szerint egy "jobb" egérrel jobb lehetsz. Akkor úgy mondom, hogy ms 3.0-val sokkal jobban lőttem, mint x7-essel. A legtöbben textilt használnak(én még mást nem is láttam senkinél se eddig), szóval nem értem, hogy ez miért lenne negatívum.
-
szuper-t
őstag
válasz
Kassadin #131 üzenetére
De kell, mert ez fórum és nem utca!
Embere válogatja, nekem nem jött be, de az nem azt jelenti, hogy szar.
Szenzorról nem szeretnék vitát nyitni, mert abból csak offolás lenne csupán saját tapasztalataim osztanám meg egy XL750BH vs Razer Diamond Back 3G, Razer LachesisBár mégis: szenzor+ felület a pontos teszt alap (minél nagyobb dpi annál nagyobb a hibalehetőség)
lehet textilen isten de rákerülne egy sima felületre akkor halál.az XL750BH úgy elverte mind2 őt Corepad-on hogy az kegyetlen volt.
Ha azt mondod hogy szar már villantod magát a tényt, hogy nem értesz hozzá.ui.: az "gamerek" 90% nál textil padot látok lanpartikor 400-600-800dpi-s egerekkel akinek komolyabb egere van annál már komolyabb padot. a //gamer szó nem sugall minőséget csupán játékorientáltságot ///
-
-
Kassadin
addikt
válasz
szuper-t #130 üzenetére
Nem kell csitítgatni, kinőttem már abból a korból egy ideje. Szimplán nem kell olyasmiről lekezelően nyilatkozni, amit esetleg nem ismer az ember.
Mivel nekem volt a4tech x7-es egerem nem is 1-2 hónapig, hanem legalább 1-2 évig, nyugodtan nyilatkozhatok arról, hogy minőségileg nincsenek toppon ezek az egerek. Ennyi pénzért amennyibe kerül, más új alternatívát nem tudok, talán a sidewinder x3, de az az egér se egy nagy szám, legalábbis tesztek alapján, de ennyi pénzért talán az ember ne is várjon csodát.
"játék. ás Játék között is van különbség. Lehet 'Q'ban és 'cs1.6' van király de mi van ott ahol részletesebb pályáról és nagyobb felbontásról beszélünk."
Szvsz szerint egérfüggő a dolog, és egy minőségi szenzorral szerelt egér nem hibázik, míg egy gyengébb minőségű egér igen. És talán a legmeggyőzőbb dolog(számomra), én eddig akárhány lanon jártam, akárhány profit néztem, senki sem használt a4tech egereket.
Írtam már, hogy "jó" használt egereket is ki lehet fogni, pár ezresért többért. De ha csak ennyi pénze van az embernek, és a közeljövőben nem is lesz több, akkor ez is megteszi addig, amíg nem tud egy jobb minőségűre váltani. Nekem az ms és az a4tech egér ég és föld távolságban van.
-
szuper-t
őstag
válasz
Kassadin #129 üzenetére
(OFF)Egy kicsit vegyél vissza! szépen kérdezte. (/OFF)
Engem is érdekelne, hogy miben jobb, mert nekem nagyon nem jött be sőtt kimondottan gagyinak éreztem reakcióban is és érzékenységben is. Lehet fizettek neki érte, hogy azzal játsszon, esetleg csináltattak neki egy egyedi egeret.
játék. ás Játék között is van különbség. Lehet 'Q'ban és 'cs1.6' van király de mi van ott ahol részletesebb pályáról és nagyobb felbontásról beszélünk.
Bocs az offért de....
-
tDr1v3r
veterán
Ha már ennyire előjött ez az IntelliMouse, nos akkor ez miértis olyan jó?
Fogáson kívül.
-
raziel01
veterán
Sikerült szereznem egy XL-747H-t. Ehhez hasonló bemutató érdekelne titeket?
-
-
szuper-t
őstag
Jó kis teszt életem első komolyabb egerét x710-et nyúztam 2 évig aztán anyám megkapta
1 olyan egeret nem tudok mondani ami kibírja az "ősök" böngészési szokásait.. kévé por körömlakk napi minimum 10 esés a földre
(cserébe idegesítően hangosan kattan a 2 mikrokapcsoló az egérben és erpszakosan kell megnyomni a DPI választó gombot mert nem nagyon érzékel már) strapabírósága lealázta a Razer-t MS egerekét (hazavágtak 2-2t belőle
) Játékra tuti van jobb pontosabb szebb strapabíróbb, de aki nem teheti meg a 10-20k-s egerek vásárlását annak csak ajánlani tudom xl750bh-t nyúzok most tapintásra nagyobb mint a x710 pontosabb finomabb(laser 3600dpi) alatta egy 15 colos matt lcd kijelző
steel padokat megszégyenítő siklással és pontossággal, remélem egyszer sikerül benevezni egy Roccat-ra
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hodostamas #120 üzenetére
nah, ha majd lesz hozzá türelmem, meglesem.
-
aram01
nagyúr
válasz
hodostamas #113 üzenetére
na majd tesztelem,köszi
ha netán valakinek va erre jó cfg-je szóljon -
ityam
őstag
válasz
korpicschess #90 üzenetére
nekem is az van viszont behalt a balklikkem mikrokapcsolója. néha duplaklikknek nyomja a sima klikket. remélem ha kicserélik az egeret akkor az ujjnak már nem lesz ilyen baja
-
-
kastner
csendes tag
Nekem "bbandi"-val megegyezően szintén X-755FS volt. Egyszer garanciában cserélték, aztán a következő is meghótt ugyanazzal a kórismével, szintén garanciális időn belül. A görgője ájult el, rosszul érzékelte az irányt. Kuka lett a sorsa, ott jó helyen van. Valahol olvastam, hogy a görgő környékén újítottak, és ez nem sikerült valami jól. Jelenleg A4Tech WOP-49-et használok, általában éveket kibírnak, 2300Ft körüli áron.
-
hodostamas
addikt
makróba egyszerűen csak meg kell írni a 3 lövést(pontos parancsokat most nem tudom fejből):
mouse button 1
wait 50ms (csak példa)
ezt a kódot 3. egymás után.Aztán ki kell tapasztalni mennyire vihető le a késleltetés, bizonyos idő alatt már csak 1 lövésnek fogja venni, fölé kell belőni
-
rizso
addikt
Egy 710BH a fiókban csücsül, elég hamar bedöglött a görgője. Viszont van egy 750BF, amit jelenleg öcsém nyúz. Na az 4 év után is tökéletesen üzemel, a fogása és az anyaga is nagyon jó ("snake edition").
Jelenleg egy Gigabyte 6900-at nyúzok. Nem nagy durr, de az is célnak megfelel, ~4500Ft-ot szerintem megért... -
zeroo93
tag
Nekem egy éve pont ilyen cuccom van, szuper kényelmes, eddigi legjobb egerem. Nem is kell több.
-
FoLey-v
addikt
Érdemes felrakni a legfrisebbet vagy jó ez amit kaptam hozzá? valamit váltózni fog ha felraknám a legfrisebbet?
-
aram01
nagyúr
válasz
hodostamas #102 üzenetére
mond a részleteket
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #101 üzenetére
driverből.
-
hodostamas
addikt
válasz
- = Zk = - #99 üzenetére
Amúgy a 3x-et lehet még finomítani, mert gyárilag elég nagy késleltetéssel adja ki a 3 lövést.
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #99 üzenetére
nékem meg ilyen e [link]
mostanában netezésre használom
-
- = Zk = -
félisten
jéé, pont ilyen egerem van
vagyis hasonló...
másodjára is ilyet vettem. (XL 750 szériást) nekem tökéletesen megfelel. igaz, most az XL-750BH van, ami pár funkcióban tér el a fentebb tesztelttől. de imádom.
pl 6 sebességes, anti-vibrate stb. honlapja
használd egészséggel...
mod: én pl kifejezetten örülök a 3X Fire gombnak
(#94) aram01
ilyenem volt a jelenlegi előtt -
Djuree
félisten
ilyen egerem van, csak a régebbi tipus, már kb. 6 éves. soha semmi baja nem volt és sztem nem is lesz. ennél jobb egér nem kell! volt razer meg logitech is, a razer 2 évig bírta, a logi meg nem állt kézre. ez viszont mindenben tökéletes. ha esetleg tönkremenne, ugyanilyet vennék, ár-érték arányban a legjobb.
elég komoly szinten cs-zek, cod-ozok, oda sem kell ennél jobb egér, ami nem megy az már a skill hiány miatt nem megy -
Húha, ha ezt az egeret meglátnám egy bolt polcán, tutira ott hagynám!
Bennem nagyon gagyi érzetet kelt, Sam Fisher a borítón.Kezdőnek aki olcsón akarja megúszni az egér vásárlást de azért jót szeretne, annak az Icon7 Z300-as egeret csak ajánlani tudom:
Kétkezes, gyors, preciz, 3 év gar. és kb 3000Ft-ért meg lehet kapni.
Az anyaghasználata az egyetlen ami számomra picit gyenge, de lehet az én igényeim magasak az MX510, G500, CM Storm Sentinel stb... után.
PH! teszt: [link] -
markzolee
csendes tag
Nagyon jó egér, 3 éve XL750BH-t használok és imádom. Kényelmes, pontos és jól lehet vele gyilkolni
-
korpicschess
veterán
Nekem A4tech XL-747-H van és elégedett vagyok vele!
-
redbull86
aktív tag
válasz
Permet Elek #88 üzenetére
Én is évek óta nyúzom,. és nekem nem kopott meg a króm csík,..
-
Permet Elek
senior tag
Én egy X-718F-et nyúzok évek óta. És azon kívűl,hogy nem lehet súlyozni. Nálam tökéletes társ. Annyi,hogy a króm csík megkopott az oldalán. De ahogy látom ennél már megoldották azt is.
-
törölt tag
Én már 5 éve nyúzok egy X-708-ast, de szinte szó szerint. Egy rádióst cseréltem le anno, kicsit féltem a madzag miatt, de tényleg olyan vékony a zsinór, mintha nem is lenne. Szerencsére ez még nem tört/kopott/stb. el.
Kb. 1.5 éve csatasorba állítottam egy X710BH-t is, ennek kb 2x olyan vastag a vezetéke mint az előzőnek, de kompenzálja a gumírozás és nem lakkozott a felület, hanem érdes - jobb a fogása kicsit.
Mondjuk én úgy indítottam, hogy kivettem a súlyt belőle. Így olyan szinte, mintha nem is lenne a kezemben semmi, csak a kezemet mozgatom és mozog a "minden"
Jah, én mindig egérpadon használom az egeret, olyan 200 Ft-os alja gumiszerű, teteje kék szövet. Tökéletes! -
redbull86
aktív tag
Valóban nagyon jó és meg bízható pontos egerek! anno,. egy X-718F et vettem,.
És 3-4 év alatt meg sem kopott rajta a króm csík!Csak ajánlani tudom én is!
-
DeSanto
őstag
Jó írás és nekem is volt egy ilyen egerem még az "első" szériából.
Nagyon jó volt de egy dolog az ami zavart nagyon (hozzáteszem ez volt az egyetlen "drága" egerem).
Ez pedig a vezetéke. Olyan vékony kis valami hogy kb 3 hónap után el is tört.
Nem tudom más gamer egerek vezetéke milyen de nekem ez nagyon nem jön be.
Én a vastag vezetékes egereket szeretem és mai napig is az van. -
Hunyika2
tag
Azt meg tudjátok nekem mondani, h van olyan, h nincs az oldalán gumis rész?
Mert itt láttam a cikben, h elvileg gumis, de az enyémen ott csak lyukak vannak, de műanyag.
-
naszvalo
tag
Köszi a cikket,és a hasznos bemutatót.Jó vételnek tűnik tényleg ez az egér.
-
Köszi a cikket én is ilyent nyúzok szeretem.
-
hitvanyalak
senior tag
A legjobb, hogy tényleg mennyire baráti az ára
Kösz a cikket -
korion
senior tag
válasz
WolfheartGR #66 üzenetére
használtan vettem itt a Ph-en!10hónapja kb.
de nem volt semmi baja(leszámítva,h a 4-es gomb már akkor nehezen működött
kanapéról gépezek és az ölembe van a bill.
és a tövénél tört szét
nekem g11 és társai jobban tetszenek ahol,csak a gomb világit!
nem tetszik,h a gombok között, körül is világit,nem csak a gomb!
üdv! -
Tikakukac
titán
Most Giga egerem van, ez eddig messze a legjobb egerem. Billből a klasszikus Logitech, szinte szétverhetetlen és bírja a kakaót és teát is... De van egy 8 éves A4 tech egerem, igaz szénnékopott és kellett rajta moddolni egy keveset, mert nem akart kattogni, de minden elismerésem, mert amit kapott és kibírt az hihetetlen.
-
aram01
nagyúr
válasz
->Raizen<- #72 üzenetére
engem meg rendesről bannoltak
-
Feruendios
tag
Életem első rendes egere egy ilyen volt 6 év után váltottam le.
-
leonejoci2
tag
Hali!
Nekem 4 éve egy X710BF van.Nagyon meg vagyok vele elégedve!
Uppp az írásnak! -
Hunyika2
tag
Nekem is ilyenem van
én 2000 Dpin használom
és nálam teljesen jól működik az asztalon is
-
pereces
tag
Testvéremnek vettem egy xl-755k egeret ajándékba, mert a 8 éves ms int. optcal már a végét járta .Eleinte egész jó volt de hamar tönkrement a görgő (típushiba?), rendszeresen elfelejti a makrókat és egyébb apróságok amik miatt inkább az ócska ms egeret használja továbbra is tesóm. A4t egeret akkor vettem először amikor kb. megjelentek az első golyó nélküli egerek ( spec. egéralátét volt hozzá egy fém lap fekete csíkozással) azzal se jártam jól mert amikor betűzött erősebben a nap akkor az egér megbolondult, el is határoztam hogy nem veszek egy jó ideig ettől a gyártótól egeret, de a 755k nagyon megtetszett hát jól rá is b***tam. Egyszerűen nem volt szerencsém sohasem a gyártóval.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
->Raizen<- #65 üzenetére
Üdv a klubban.
-
raziel01
veterán
válasz
->Raizen<- #65 üzenetére
Engem COD4-ből bannoltak "no recoil - admin decision" indokkal az egyik szerverről.
Pedig akkor még a régi Logitech egerem volt, ami semmi extra és semmi csalás nem történt. :\ -
Remus389
veterán
en egy krom fekete x750bf-et (lezeres) nyuzok kb 3 eve, hasonlo mint a cikkben levo, kicsit jobb
imadom, szep, ergonomikus, pontos, konnyu, olcso
hiba: a kromcsik lekopik(lefestettem ecsettel azota ok)
illetve a fenyes felulet miatt latszik a zsir
illetve a resekbe befeszkeli magat a kosz
egyebkent imadom!
-
FoLey-v
addikt
Nekem A4Tech X7-750BH-s egerem van 1 évvel ezelőtt vettem 5.5k-ért és mostis mintha új lenne semmi kopás kényelmes és ottvan Saitek GM3200 után nembántam meg,h ezt vettem igazi gamer sniper-es egér
-
WolfheartGR
őstag
Mit csináltál azzal a szerencsétlen billel, hogy eltörted a vezetékét és mennyi ideje nyúzod?
Billentyűs topikban többeknek van ilyen billentyűzete, vannak akik 2 éve legalább használják márt és még csak a festés sem kopott meg nekik. Én is részben ezért vettem ilyent és maradéktalanul meg vagyok vele elégedve.
A világítás nemhogy nem zavaró de állítható intenzitású. -
->Raizen<-
veterán
Én is ajánlom mindenkinek lassan 1,5 éves lesz az enyém! Ezzel az egérrel olyan magasságokat értem el a counter strike 1.6-ban és a cs source játékokban hogy mindenhonnan kibannoltak azt hitték csalok pedig nem ak47 egyet balra 2 lövés egyet jobbra 2 lövés.
-
mokus1
addikt
Nekem van egy x6-om jó 5 éve már. Azóta kopkop semmi baja. Jó kis egérke hobbi játékhoz is tökéletes.Fa asztalaon használom és hatalmas a különbség ez és a optikai között.
-
mrsza
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy ilyen x-710bh egerem van. Már több mint 1 éve vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki nem akar sokat költeni gamer egérre annak ez ideális választás.
Én kopást és az oldalsó rész morzsolódását eddig nem tapasztaltam és remélem még egy ideig nem is fogom. Ami viszont néha zavaró a résekbe beférköző por és egyéb szutyok, de kis odafigyeléssel tisztán tartható.
-
-szabi-
addikt
Két a4tech egerem is van, egyik X-750BF másik XL-747H.
Utóbbi az újabb kiadás, ami negatívum kábelével elégedetlen vagyok, vastagabb ennélfogva merevebb mint a korábbi egér vékony kábele ezt érezni mozgatás közben, ráadásul bevonták valami hálóval ami a szövet egérpad felületét kidörzsöli.Üdv
szabi -
P-SZ-S
aktív tag
Nekem is ilyen van 2 év után tönkre ment a görgője, össze-vissza érzékel. De jól tette a dolgát eddig. Meg most már bomlik le a borítás is, csak hogy mondjunk valami rosszat is.
Ennek ellenére abszolút megéri a pénzét.
-
apollo12
veterán
itthon csak a4tech egerünk van, és csak jót tudok róla mondani, egyszer benyeltem mert a x718bf egérnél elszállt a görgő(amikor felfele gögtettem képes volt 1-2 szer visza görgetni magátol enyi baja volt) , de a mostanim xl747h tökéletes gémer egér
itthon van egy x710 bf egér az már 5éves, semmi baja nincs napi használatban van
én csak ajánlani tudom az a4tech egereket nagyon jók
-
bercsi
aktív tag
Tettszetős egér, én is szemezek vele egy ideje
-
horush
addikt
Én egy sharkoon fireglidert vettem, 7k-ért, szerintem megérte, de 3k körül ez az a4tech nagyon jó választás.. Csak engem zavart, hogy csak 2000dpi maximum és, hogy nem lézeres. Nekem 1600-2000dpi alatt még csak a windowst használva is nagyon lassú egy egér, cszni meg 3200-on szoktam. Ez számomra bőven elég, sőt a 3200 windowsnak még sok is. De szerintem a 2k kevés lenne.
-
oneiros
tag
Nekem egy X7 710FS van a notihoz, az is nagyon jó ár/érték aránnyal bír mint a többi X7.
Talán még ebben az árkategóriában a Lidl gamer egere ajánlható GML807, haverom most vette egy ilyet, és jókat mond róla. -
törölt tag
hasonló a4-et adtak anno a gx700amhoz, nagyon szerettem, jó fogása volt és jó volt a felbontása, max. 2000dpi (a gombbal a közepén lehetett szabályozni 4 szinten)
-
SityiSXT
őstag
Nekem is X7-em van, de a lézeres (750BK). Ár/érték/tudás arányait nézve jó választás az X7 széria. És amíg el nem felejtem: a bal gomb és a DPI-választó kivételével az összes gombra azt állítasz, amit akarsz - igen, még a triplaklikk-gombra is.
-
gabi133
aktív tag
Ilyenem van, Steelseries Qck egérpaddal használom. Számomra jó kombináció. Egyik se drága, és szerintem semmivel se különb egy Razer, Roccat, Steelseries vagy más nagy gyártó egeréhez képest.
-
Ferling7
tag
Nagyon jó cikk, köszönöm.
Nekem most egy A4 TECH WOP 35-ös optikai egerem van. Általános felhasználásra jó, de játékra nem ajánlott.
Szerintem szert is teszek egy X710BH-ra. -
Nekem is volt 2 a4-tech egerem, a 750f még megvan. Nagyon jók, kényelmesek tényleg. A dpi-t nem nagyon változtattam, 800 az jó volt nekem. Most egy Logi M500-am van, azzal is elégedett vagyok. Szóval az a4-ok jók.
-
kocsis102
csendes tag
bizony jo kis egér van nekem is ilyen meg egy 747h is aszt használom volt már g500 zam gm8000x is de egy ilyen kis a4tech is bőven elég
-
Gergosz2
veterán
egy ugyan ilyen(na jó pontosan a típusát nem tudom , de az oldalán ahol a hüvelykujjat kell tenni ott recés és nem ilyan pontozott mint ez) egeret koptatok már lassan 4 éve
-
Polllen
nagyúr
válasz
hodostamas #44 üzenetére
Nekem kitudjamármióta egy x-750F-m van, soha semmi gondom nem volt vele, jó kis egér nagyon.
-
Atos23
senior tag
Ugyanilyen egeret akartam venni, vegigjatszottam par palyat vele COD-ban, de sajnos tul konnyunek ereztem. Egyebkent jo eger volna, ha a piros gombot nem izombol kene lenyomni.
-
schweini1337
csendes tag
Jó cikk és jó egér. De egy multiplayer játékban a játéktudást nem az egér határozza meg. Fontos az egér, de van egy nagy igazság: egy low player nem lesz pro ha vesz egy gamer egeret, akár 100k Ft-ért, akkor sem. Viszont egy jó játékos tud játszani rosszabb egérrel is, viszont jobb a teljesítménye egy általa megszokott gamer egérrel. Összegezve egy "low" játékos sose lesz a hardverektől jobb, "skilledebb" bármennyi pénzt is dob ki az ablakon...
-
hodostamas
addikt
Nagyon jó lett az x7-es széria, nekem egy x-718bk van, szintén csúszás mentes felső bevonattal.
Bármelyik gomb programozható, és egész komoly makrókat lehet írni benne, CS-re tökéletes
ár/érték arányban szerintem messze a legjobb az olcsó kategóriában -
tdk.112
aktív tag
125-1000 Hz-ig állítható USB ráta
Ez mit jelent?!
-
bocsika
aktív tag
Nekem egy 10 éves Logitech bt58-am van. Azon kívül hogy tükörre van kopva nincs semmi baja. Persze a teflont már cseréltem az aljáról de semmi baja, pedig van benne vagy 1000 óra cod2 + 2000óra cod4 + 500óra cs + 10000000 óra AOE II és társai
-
Gengi
senior tag
Ugyan ilyet vettem miután a Logitech egerem röpke 7 év után szétkopott
. Konkrétan a gomb és a nyomogómb közti kis műanyag elkopott.
Nagyon meg vagyok vele elégedve és ennyi pénzért nem is láttam azóta se hasonló jó egeret.
Fogás, használhatóság nállam 5-ös.
-
D.Orion
veterán
Olcsó,de ehhez képest kiváló egér. Ennyiért ennél jobb egeret nem lehet kapni. Én csak azt nem tudom megbocsájtani ennek az egérnek(az egész szériának) azt, hogy képes 2-3 hónap után elkopni bizonyos részeken. Ez nálam nem fér bele.
Hiába használod tiszta kézzel, ha igazi "gamer" vagy és napi 4-5 órát nyomod vele, akkor biza a sima izzadságtól is megkopik 3 hónap alatt pár kritikus helyen. Az lmb kifényesedik, a hüvelykujjnál lévő rész elkezd morzsolódni és ehhez hasonló tapasztalataim vannak vele. Volt barátnőmnek is volt ilyen egere(most is ez van neki asszem vett egy újabbat) és nála(bár ő aztán tényleg alig játszott vele) fél év után szétkopott az egér az említett helyeken, meg még máshol is.
-
Ugyan ez az egerem van nekem is. Megjegyeznék annyit, h. fényes, lakkozott fa, előtte üveg felületen használtam, de a mozgással semmi gondom nem akadt. (furcsálltam is, de biztos szerencsém volt ezzel a darabbal)
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm a cikket jól esett olvasni én is dettó ilyet használok lassan 3hónapja és meg vagyok elégedve vele.Ár/érték arányban best buy szerintem.
-
Találtgyerek
veterán
Nagyon jó választás!Nekem már a második x750F egerem van.Szekrényben még van 2db tartalék.
-
Kassadin
addikt
válasz
ProEvoFan #30 üzenetére
Pedig lehetett venni régebben 6 ezerért jó állapotú razer diamondbacket is. Ki kell fogni a jó ajánlatokat, nyilván szénné használt, karcolt szutykot nem kell megvásárolni.
Szerk: Hogy csak fényezzem magam, én is anno elpasszoltam 8 körül a 3-4 napos intellimouse 3.0-t(mert kellett a zseton). Ennyit arról, hogy nem lehet venni jó egereket használtan...
-
bbandi
tag
Nekem X-755FS van. Egyszer garanciában kicserélték, aztán megint ugyan az a baja lett (mondjuk azt hiszem szintén gari időn belül, de közben más városba költöztem): A görgője megbolondul, rosszul érzékeli az irányt. Valami nagyon olcsó enkódert rakhattak bele.
Elegem lett és vettem inkább egy Logi M500-at (tudom, ez nem gamer, de nekem ez annyira nem is volt szempont). -
aram01
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Nekem ennek a régebbi változata van meg.
A4-Tech X-710FS
3 éve vettem, azóta is tökéletesen működik.Egy hibája van.Hangos az egér gombja, hangosan kattog, ami este zavaró lehet.Játékra tökéletes, főleg ezért a potom pénzért
Ha tönkre menne az egerem, akkor A4-Tech X710BH-t fogok venni.
Köszi az írást. -
Kassadin
addikt
Én is így voltam egészen addig, amíg nem mondta be az unalmast az x7, és egy darabig volt nálam egy intmouse 3.0. Ég és a föld a különbség a kettő között, persze nem mindenkinek jön be mindenfajta egér. Ebből a pénzből nem lehet csodát tenni, de használtan azért ki lehet fogni jó ajánlatokat is akár, igaz több pénzért, mint amibe újonnan kerül a bemutatott egér.
-
kuckó 23
csendes tag
Hej,az a kockás abrosz,a gyerekkoromat idézi....
-
Kassadin
addikt
"A legfontosabb, hogy a kockák állításával ellentétben nem minden 10 ezer Ft alatti egér használhatatlan kacat."
Jó nagy fogyatékosok akkor azok a kockák.
10 ezerből kijön egy mx518 vagy microsoft intellimouse 1.1a/3.0, amik nem említhetőek egy lapon az általad bemutatott egérrel. Nekem is volt x7-es egerem, jó-jó meg minden, de azért nem kell tőle elcsöppenni, kizáróan addig tűnik jónak, amíg nem próbálsz jobbat. -
korion
senior tag
válasz
#19617792 #16 üzenetére
akkor már Logitech a Microsoft kaki!
nekem egy SideWinder x6 van és nem ajánlom SENKINEK!
nem érzékel pár gombot,csak ha jobban ütöm,
a billentyűzet világítás zavaró,a zsinór eltört,a világítás.és hangerő tekerő ki van kopva holtjátéka van(majdnem egy egész fordulatkb ennyi
de nem akarok vitába menni,
mert persze van jó termékei,
csak az egerem jobban bírja 4ezerért
mikor a bill. 17 ezer forint -
LackoMester
addikt
Ár/ kategória/ teljesítményben tényleg nagyon jók, nekem is volt korábban.
Köszi a tesztet. -
tDr1v3r
veterán
-
ThorsHUN
őstag
válasz
#19617792 #16 üzenetére
A4techet hasznalok egerben mar nem is tudom... 8 eve? WOP85 volt az elso, abbol volt ketto most meg az x6-80d-bol koptatom a masodikat (csak mert az elsot ritkan hasznaljuk a notihoz)
a WOP85-on +5 programozhato gomb volt, ami eszmeletlen jo volt a WOWhoz... ezen mar csak 4 van, de ez a minimum ami kellJah es mellesleg probaltam a logitechnek a sulyozhato hiper szuper egeret is... namost azt asszonykam hasznalta, mar reg a kukaban van mig az elso x6os meg mindig mukodokesz allapotban leledz.
-
F34R
nagyúr
ez az a4tech szegény ember "gamer" egere. Attól hogy ráakasztották ezt a jelzőt még nem lesz az . Nekem is az van ,de ha lesz következő választás akkor aprón vagy ebay-n nézelődök inkább.
-
törölt tag
én úgy valok vele, hogy perifériákból Logitech, vagy Microsoft, volt már néhány Geniusom és A4Techem, nem tudtak meggyőzni, el is koptak hamar.
-
->Raizen<-
veterán
Nekem is pontosan ugyan ilyen egerem van amiről a cikk is készült! Nagyon nagyon jó egér!
-
ruti
Közösségépítő
-
attila112
tag
Azért kíváncsi lennék arra az Asusra is
-
ThorsHUN
őstag
Ave!
A tripla klikket is be lehet programozni?
-
korion
senior tag
nekem is ilyen egerem van!
és mindenki kinevetett,h ilyet vettem
de szerintem is nagyon jóó!
vagy 20x le esett és semmi baja(:majd most lesz elkiabáltam magam
és jó a cikk is!
köszönjük!
üdv! -
martin66
senior tag
Hali!
Nagyon jó egerek én a nagyobb tesóját használom ami már tényleg laseres A4-Tech X750BH nagyon nagyon jó, kényelmes szép...
Jó cikk -
Gude
senior tag
Jelenleg a 2. X7-es egerem használom.Nagyon meg vagyok elégedve
-
aram01
nagyúr
nagyon jól választottál
3 ilyen egerem volt már,szerettem őket.Most egy 710mk-t használok és nagyon jó pedig balkezes vagyok. A 3x-os tűzgomb meg nagyon jól jön multinál is -
Zolom89
senior tag
Köszönjük a cikket!
Nekem is ilyen van úgy féléve és semmi baj vele. Én is csak ajánlani tudom.
Annyit hozzátennék, hogy úgy használtam régen hogy windows alatt egyel kisebb dpi mint játékban. Rá kellett jönnöm hogy nekem így nem jó..lehet mert nem játszottam minden nap már, nem tudom mi lehetett az oka de nem tudtam megszokni. Szerintem jobb ha az ember be áll egy adott sebességre és ahoz szokik hozzá és nem lepődik meg ha a célkeresztet túl húzza folyamatosan -
gekkoXT
senior tag
Nekem két A4tech egerem is volt és írd és mond addig használtam őket amíg el nem koptak. Imádtam. Ráadásul a vezeték nélküli, battery free verziók voltak csuklótámaszos talppal. Tényleg baromi jók.
Most a második logitech egeret nyúzom 2 év alatt és ergonómiailag sokkal rosszabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!