- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Az is lehet hogy tobb szalon volt adagolva, es ez csak a tizede

-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
-secret-
Arcképgyáros
hát nem is a szemét égetőben

-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Kíváncsi lennék, hogy a lefoglalt szállítmány hol landol majd...
-
kiskaktusz
addikt
-
Apika
addikt
Lehet, hogy ez csak egy része volt a szállítmánynak, a többi simán bejutott...

-
Tigerclaw
nagyúr
Inkább nem jutott valakinek "nokiásdoboz".
-
kiskaktusz
addikt
-
Z0mbi
senior tag
aaah. omlik a szivarvany a szambol
remelem ezeket felrakjak a dx re es occoe lehet oket rendelni majd
(azok a feherek hatul erdekelnek 
-
Apika
addikt
Azért ez nem semmi mennyiség! Ha a csempészek pénze volt az a 63,5 millió dollár, akkor komoly alaptőkéjük lehetett...
-
gekkoXT
senior tag
Basszus, akkor ők találták meg a fotós táskámat. Véletlenül ott felejtettem a hotelben a képen látható beltartalommal. Na felhívom őket, hogy küldjék utánam.
-
Devid_81
félisten
Ezt sem gondoltam, hogy a két rizsevő csapat között ekkora különbségek lehetnek, azt hittem olcsó itt is ott is!

Remélem nem semmisítik meg, bár sztem már megvan rá az ember aki "újrahasznosítja" -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk nem tudom, a befektetett összeghez és a rizikóhoz mérten elég kicsi profittal kecsegtetett ez a művelet, de persze aki a kicsit nem becsóli..
-
Rebourne
aktív tag
De ha a csempészek vették (lásd cikk), akkor a csempészek a jogos tulajdonosok

-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
fi:zi'k
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
-
Efbialy
tag
"Csak a honvédelmi és diplomáciai ügyekben kötődik a Kínai Népköztársasághoz."
"A területet, amely több mint 260 szigetből áll, általában csak Hong Kongként ismerik..."
[Hong Kong] -
domperke
MODERÁTOR
És mi lesz a cuccokkal?Bezúzzák??

-
TeeBee73
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Hong Kong továbbra sem Kína része teljesen?
A cikkben kicsit félrevezető a "szárazföld" szó, mivel Hong Kong szintén a Kínai szárazföldön van, max. félszigetnek lehetne mondani.
-
Prof
addikt
Haha, ilyet se hallottam még hogy kínábva csempésznek be műszaki cikket és ott drágábban eladják.

-
.mf
veterán
"Egy teljes csempészbanda vesztét okozta"
Szó szerint? (Nem tudom, hogy erre is vonatkozik-e a halálbüntetés). Ezek valószínűleg csak a futárok voltak.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
tntmax
aktív tag
Jó kép.
-
sampe
aktív tag
nekem ennek olyan reklám íze van, mint a jó multkori objektíves balhé is

-
macilaci78
nagyúr
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Azt a mindenit hejj! Elfogadnék pár gépet onnan.
-
Angel1981
veterán
Nem semmi fogás!
-
Graphics
Jómunkásember
Ba...meg
, mennyi, és mekkora, és aztamindenit.Hát egyet elfogadtam volna ebből az fix

-
Sanya
nagyúr
és mégis eljárt valakinek a szája

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- További aktív témák...
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

remelem ezeket felrakjak a dx re es occoe lehet oket rendelni majd