Új hozzászólás Aktív témák
-
rin02
aktív tag
Hidd el, hogy nem fog hanyatlani! Új tervei vannak 2010-re. Bízz bennük. Azt hiszem, hogy ez a v40-es szoft bizonyíték rá, hogy ha akarnak, tudnak jót csinálni. Ezzel most újabb Nokia 5800 vásárlókat vonz magához, úgyhogy mindenki jól jár.És meg is értem, hogy miért: eddig az emberek, akik ilyet akartak, lebeszélték róla sokan, mert ez a hiba, az a hiba, nincs kinetikus görgetés, rossz főképernyő, és tessék, most csak egy szoftfrissítéssel megoldódott mindez. Én örülök hogy emellett a telefon mellett döntöttem, és amit a GY.I.K-be írtam, írtunk, az az igazság, a "Miért pont az 5800?" rész sem kitaláció. Azt hiszem, ha ilyen szofttal jött volna ki, minden tesztírónak más lenne a véleménye.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen program, ami...?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Ukrajnai háború
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest