Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poseidon32
friss újonc
Üdv!
Mivel nem kaptam választ a problémámra! Nem kis kutatómunka eredményéről szeretnélek benneteket tájékoztatni megjelentek az új verziójú lapok sunyi módon! Raspberry Pi 4 Model B rev 1.5 nekem sikerült bevásárolnom belőle Nagyon sok mindennel nem kompatibilisek sajnos. Szoftveresen és hardveresen is okoznak problémákat! A droid nem fut rajtuk Digi2 Pro audio kártyám se kompatibilis vele. Csak óvatosan a friss beszerzéssel !!!!!!!!!
-
Poseidon32
friss újonc
Üdv!
Remélem tudtok segíteni!
Adott 3 db raspberry pi 4 lap 2,4,8 Gb-osok. A 2 Gb lapot kinából rendeltem ezen fut minden.
4,8 Gb hazai eredeti beszerzés és a droidot nem tudom rávarázsolni. Boootloader mind 3 lapon ugyan az. Sd kártya tesztelve hiba nincsen vele. Írás teszt hibátlan. 4,8 Gb nem indul el a bootolás. Hardveres vagy szoftveres oka lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann