Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
g0ly02
üzenetére
Hardveres korlát miatt. Torrentnél jelentkezett főleg. Ha már futott egy torrent, akkor szinte képtelenség volt hozzáadni újat, várni kellett jó ideig míg feldobta, hova akarom menteni. Pontosabban az tartott soká míg elértem a rá dugott tárolót. OMV ment rajta nekem is.
A régi PC konfigombol csináltam szervert, ezen megy most az OMV meg Dockerben (portainer) minden egyéb. I5-4570, 16GB ram, 120GB SSD, 4+2 TB HDD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Yettel topik
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 4500, RTX 2060 Super és 16gb RAM + GARANCIA
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- ASRock X570M + Ryzen 5 5600X + 32GB DDR4 + MasterBox MB320L ARGB félkonfig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
wassermann