Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cog777
üzenetére
Közben már fel is raktam a qtcreator meg a qt5-default csomagokat, beállítottam a KIT-nél a QT típusát és le is fordult az üres ablak. Ma beteszem alá a rádió kódot és ki is próbálom, de a joystickok még nem érkeztek meg. Mondjuk van valami külön joystick kezelő dolog a QT-ben, majd meglátjuk mire megyek vele.
Pythonnal ismerkedni egyszerűen nincs időm. Az utóbbi pár évben tisztán hw fejlesztőként dolgoztunk, csak néha beesik olyan meló is, ahová kellene user interaction és akkor vehetem elő a berozsdásodott programozói ismereteimet.

Egyébként vicces, hogy a QT Creatorból már rég nincs új 32 bites verzió, a PI-re meg még mindig nincs 64 bites (nem béta) OS. Persze a régebbi Creator és 5.11-es QT is tökéletes nekem erre a feladatra, de igazán beléphetne már a PI a 64 bit világába.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gitáros topic
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- EAFC 26
- Adobe Indesign
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- További aktív témák...
- Eladó gamer PC
- ASUS ROG STRIX RTX 3060 gamer PC i5-11600K, 1TB NVMe, dobozokkal
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Asztali PC - Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - RX550 Pulse 2 GB - 240 GB M2 SSD - fullconfig
- Gigabyte Gamer config - i5-7400, 12GB DDR4, RTX 2060 120GB SSD
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann