Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
Üdv!
Azt tervezem, hogy megválok a felhőszolgáltatásoktól és otthon egy saját szerveren tároljam az adataimat 2db háttértáron raid 1-el. Viszont kéne külön egy backup is, amikről nem sokat tudok, mert még sosem használtam így.Azt olvastam a legjobb ha fizikailag egy másik helyen tárolom a backup-ot, hogy ha pl leégne az épület akkor az adat ne vesszen el a backup-pal együtt. Átlag usernek ez túlzás lenne? De mégis ha fontos adat lenne rajta jobb a biztonság. Mivel nem tudom más helyen tárolni a backupot kéne egy alternatív megoldás erre, de mi? Garázsban ami fűtetlen? A nagy hideg nem árt a háttértárnak akkor sem ha nem üzemel és csak hosszabb időközönként kapcsolom be a backuphoz? Akkor is fűtött helységben, megvárva amég átveszi a szobahőmérsékletet.
A háttértárakat titkosítanám, amit még szintén nem használtam. Egy titkosított merevlemezre érkező új adat szintén titkosított lesz, amint ráíródik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest