Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet bővíteni a RAID1-t? Ha egyáltalán lehetséges (windows11).
1 hónap után mégis létrehoztam a Raidet a fele tárhelyen. Azaz 7+7TB a 14+14Tb-ből raid1. Azaz most mindkét lemezen van 7Tb unallocated. De nem engedi bővíteni vele a tárat. Nem találok ilyen opciót.. -
Lokids
addikt
Sziasztok!
Van 2db 14Tb-os HDD-m.
Az egyik pár nappal előbb került hozzám, így már rátettem 7TB adatot. Gondoltam a másodikat befogom sw raid1-be. De szembesülnöm kellett azzal, hogy mintha a win11 csak teljesen üres kötet nélküli hdd-t engedne mirrorba rakni. Teljesen szürke az opció.
Dinamikus-re vannak konvertálva.
Megoldható valahogy az SW raid adatvesztés nélkül? Nem akarom letörölni a kötetet (és vele együtt a 7tb adatot)
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital 2TB HDD-k (WD20EURS)
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest