Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fail3D!
addikt
hat ahogy lattam annyira mar a 70-t nem lehet huzni mint az 50-t tudom nincs physix bf ben csak mas jatekot jatsznek amiben lehet hasznalni mar elonyben vagyok masreszt akkor is olcsobban tudok most venni 1 olyan kartyat ami raver az enyemre rendesen...
masrreszt ne olyat linkelj amiben nincs jatek csak 1 altalnos teljesitmeny eredmeny... amikkel meg jatszanek azokban meg nv jobb
[ Szerkesztve ]
-
válasz Fail3D! #8601 üzenetére
Amit linkeltem pont azoknak a teszteknek az összesített eredménye amiből linkelted a BC2-t. Ha neked kell a PhysX és csak olyan játékokkal játszol amiben az nV jobb akkor jó döntés, de későbbiekben nem biztos, hogy ez így is marad. A BattleField3 Gaming Evolved-es lesz, a Deus Ex: Human Revolution is. Nekem ezek a fontosabbak most, BC2-ben így is hozza amit kell, nem esek hasra +10fps-től. Na meg nagyon jó árban jutottam hozzá ehhez a VGA-hoz most, sajnos brutálisan felmentek az utóbbi időkben a bolti árak.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Fail3D!
addikt
viszont ph iszanyt jo arakat leeht kifogni 4 naponta lattam olyat amin elgondolkodtam hogy megveszem es cserelem az enyemet 55 oc-s moddolt asus.. 50k jobb hutesu spahhire mint az enyem 1 ev gar helyett 3 ev... szoval sikerult meg viszonylag jo aron eladni viszont ahoz kepest most mennyibe kerulnek ujonnan meg eleg olcson... de maximum visszavaltok amilyen jo aron sikerul valoszinuleg hozzajutnom a 480 hoz 0 ft kba kerul a valtas...
-
válasz Cybertrone #8606 üzenetére
Csak az egy konzolport, tudom elég sokat játszom vele, míg BF3-at elvileg külön fejlesztik PC-re.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bati0501
őstag
-
válasz Cybertrone #8611 üzenetére
Ha itt konzolportot kapunk(a'la Crysis2) akkor dobom ki a kukába a BF3 lemezemet.
-
-
Fail3D!
addikt
felmentek a vga arak v 80k folott voltak mindig a 6970-k?
-
Fail3D!
addikt
válasz DjDanee87 #8624 üzenetére
oks en soha nem neztem csak ahoz kepst hogy anno 54k bol jott ki a 6950 boltbol eleg durva ra van a 6970-nek... es akkor ez meg nem eleg ahoz hogy full hdben kozepes szurovel a min fps 70 ala ne essen... kicsit szomoru vagyok hogy tenyleg itt tartunk hogy az ugymond csucs kartya sem biztositek meg fel ev 1 ev tavlataban sem...
-
Fail3D!
addikt
válasz DjDanee87 #8626 üzenetére
ahogy a monitorok felbontasa mar mar alap 1920 ahozkepest a kartyak nem kovettek az alap kovetelmenyt mit kell vinniuk... szerintem... 100k tol folfele a nagyobb felbontas illetve a tobb monitoros rendszert hasznalokat kene sulytani... de 60-100 k bol ne lehessen 1 altalnos felbontasban kozepes szurobeallitasokkal max kovetelmenyt elvarni vicc na mind1 inkabb magamban fortyogok..
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz Fail3D! #8627 üzenetére
Pedig sosem voltak ilyen olcsón beszerezhetők olyan kártyák amik viszik max grafikán jól játszható fps-el a legtöbb játékot. Régen vagy csúcs kártyád volt hozzá 100k fölötti áron vagy gyakran kellett lejjebb venni az új game-ekben a grafikát hogy jó fps-el menjen.
Egyébként most valóban hiány van a 6900 szériából.
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz Whit3Rav3n #8629 üzenetére
hogyne lett volna.. regen azert a max 1680 felbontas volt a jellemzo v inkabb alatta.... ha csak aztmondom 4870 az sem 100k folotti termek es ezeken a felbontasokon fullosan vitte a jatekokat...
-
válasz Fail3D! #8630 üzenetére
A 4870 kakukktojás ilyen szempontból. Előtte azért megkérték a csúcs VGA-k árát. Nekem 8800GTS 640-em volt előtte még az első szériából. Baromira nem vitte maxon 1440x900-ban például okáért a Lost Planet-et és 90.000HUF felett volt.
-
válasz Fail3D! #8632 üzenetére
Akkoriban az Ati nem volt annyira ütőképes. A 4870 volt az a kártya amivel színt váltottam és azóta ez a 6970-es a 3. ATI kártya a sorban.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Fail3D! #8634 üzenetére
Nekem sorban Sapphire ref. 4870, 5870, majd Vapor-X 5770 és most ez a ref 6970. Eddig az összessel meg voltam elégedve. Igaz a mostani kártya előtt sokat agyaltam mi legyen és nálam is szóba került az MSI 480, de ez nyert.
-
válasz Fail3D! #8636 üzenetére
Ez már pár hónapja ennyi ~54.000 az iponnál, de csak ott és csak ez az egy típus. Az összes többi 480 azért bőven efölött van. Én 72-ért vettem a 6970-est aprón, de a fólia még rajta volt.
-
őstag
válasz ZolikaE46 #8641 üzenetére
Egyszer valahogy magyarom volt, na azóta idegesít engem is hogy nem az , de mindegy, elfééér, úgyse nézegetem, még nem volt kedvem nekiállni finomhangolni a masinát
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
zs88
csendes tag
Üdvözlök mindenkit! Segítségeteket kérném. Vettem egy xfx radeon hd 6970-es kártyát, asus rampage 3 extreme alaplapba megy. Mindent összeszereltem már és amikor elindítom a gépet a videókártyából éktelen nagy frekvencián fülsüketítő zaj jön ki és az alaplapnak a q-led-je a vga-nál megáll és világít...tehát nem észleli a kártyát. Kártya nélkül rendesen elindult szépen csendesen (persze ugyanúgy világít a led, hogy nincsen benne kártya). Szóval van egy sanda gyanúm hogy, a VGA-nak van vmi hibája. Már mind a négy slot-ot kipróbáltam és ugyanez a jelenség áll fenn. Óvatosan bántam vele, semmi sérülés vagy ilyesmi és még garanciális a kártya. Lenne vmi ötletetek ill tanácsotok?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Cybertrone
veterán
-
zs88
csendes tag
válasz Cybertrone #8646 üzenetére
Igen, köszi a jótanácsot! csak ezzel az a gondom, hogy pesten lévő webshopban rendeltem, nem hiszem hogy ott nagyon kipróbálnák nekem. Természetesen holnap beviszem egy itteni szaküzletbe és megkérem hogy nézzenek rá ,hogy egyáltalán mi a hiba forrása. Ha a vga lesz akkor bizony élek a garanciával. Csak végre megjöttek a cuccaim , tegnap szereltem össze a gépet, nem is kevés pénzt szántam rá, szóval most ez egy nagy érvágás. Legalább abba biztos vagyok hogy nem én szúrtam el semmit az összeszerelés közbe. Köszi mégegyszer!
-
zs88
csendes tag
válasz kornel76 #8647 üzenetére
Huh! Nos az a helyzet hogy az alaplap leírásában azt írja hogy ha több vga van akkor kell csak bedugni az alaplapba egy 4 tűs molexet, meg a PCI-e csatlakozókat. Jól tudom ,hogy a pci-e szabvány szerint 300w-ot vehet fel egy kártya? Mert ez 275w max fogyasztással rendelkezik, ahogy olvasgattam neten extrémebb tudningnál kéne a 6 meg a 8 tűs csatikat rádobni a kártyára. vagy tévedek? Nameg vhogy nem akartam még több áramot rácsatlakoztatni hogy ekkor a hang jön ki belőle ami már nem természetes, van egy olyan érzésem hogy attól mégjobban tönkremenne(aztán még a rám fognák hogy én b**tam el és ugrik a garancia. Másfelől a táp kiválasztásánál úgy gondoltam hogy egy 920w-os enermax csak megteszi. Szóval sajnos tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest