Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Csatlakozni szeretnék PS3 tulajok körébe.
Karácsony alkalmával megleptem magam egy 80Gb-as egyenlőre GTA IV ami teljes értékben megy nálam, lévén ezt kaptam hozzá.
Wifis routeren gond nélkül csatlakoztam, frissítettem mindent amit kell, store, home gond nélkül megy.
Van egy D-Link DNS-323-m is, ami UPnP szerverként is üzemel így film és zene nagyrészt onnan gond nélkül megy.
Jelenleg ez az mkv lejátszás ami érdekel, illetve látom, van lehetőség arra, hogy PC-vel is összehozzuk a drágát.
Olvasok és okosodom
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
flash oldal engem is érdekelne, mert látam egy videót ahol pont magyarok tesztelték a böngészőt, illetve dobtak rá egy linuxot is (most hirtelen nem találom a linket) és ott pont a videa.hu-t nézték gond nélkül...
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
Ósan Solymár, The Godfather: The Don's Edition - 3750,- uccsó darab
Volt még sokféle akciós játék, címeket nem tudok pontosan, de érdemes körülnézni.
ui. uan ez Bécsi úti Tescoban kb. 14e volt
-
Papa-Georgo
senior tag
GTA IV:
Mikor az ügyvédet kell kipurcantani és bejelentkeztek interjúra, honnan lehet tudni hova kell menni, mert térképen nem jeleníti meg, hogy hova kell menni.
Uan ez mikor randit beszélek meg netes társkeresőről, ott sem tudom hova kell menni, mert nem jelzi külön.
Ötlet?
-
Papa-Georgo
senior tag
PS Home -> RedBull Air Race -> 0.57-es köridő 3mp-es büntivel...
Nektek milyen körök vannak?
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Papa-Georgo #6191 üzenetére
Egy kis reszelgetés után...0.57.75 6mp-es büntivel...
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz asadasad22 #6204 üzenetére
Odamész repcsik elé a kerítéshez, és repcsik irányába az égre nézel, hogy a kép alsó 1/3-ában a repcsik legyenek. Ha nincs nagyon melletted senki, akkor alul kékben kiírja, hogy Red Bull Air Race, nah akkor egy X-aztán még X és már játszol is.
-
Papa-Georgo
senior tag
Store frissülést néztétek?
Van benne pár új játék meg demo. Többet közt MGS online demo is...
-
Papa-Georgo
senior tag
Csak nekem új vagy követtétek ti is, hogy kijött a 2.60-as FW
Kapsz benne vmi csicsa Photo Galeryt amiben mindenféle albumokat hozhatsz létre, szerkesztheted képedet, közvetlen gépről letudod tölteni a képeket stb.Másik, hogy megkapta a DivX 3.11 támogatást ami méltán népszerű lesz azthiszem!
Kicsit bőebben, angolul tudóknak is:
An update to the PS3 system software was released on January 21, 2009. If you update your PS3 system, the system software version will be 2.60 and the following features will be updated. In order to download PS3 system software version 2.60, you will need a minimum 140Mb of free space on either the PS3 Hard Disk Drive (System Update) or on removable storage media (PC Update).
Main features in system software update version 2.60
* Photo GalleryYou can now use a new application called Photo Gallery to enhance your experience of viewing photos. Using Photo Gallery, you can group photos in various ways and create playlists of selected photos. You can also select a photo frame for each playlist that you create.
Other new or revised features in version 2.60
Video
* You can now play DivX 3.11-encoded video files.
[ Szerkesztve ]
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Sundesz #6365 üzenetére
Sztem mindegy...de okosok majd megmondják.
Mondjuk, EU-ban sztem UK-ról szedd le. De ha gépről csinálod frisítést akkor nincs értelme kérdének
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Papa-Georgo
senior tag
Ezzel az Other OS -> YDL
Próbálta már valaki? Azt tudom pontosan mire jó, meg hogy elvileg YDL legjobb választás hozzá, de pl. olyanra lennék kíváncsi, hogy akinek sikerült felrakni, az eltudott-e érni egy kellemesen használható astali gép szintjére vele?
Értem alatta, hogy mondjuk netböngészés, levelezés, office stb. alap dolgok kompromisszumok nélkül mennek.
Ismervén magam, egyszer úgyis rászánom magam, hogy kipróbáljam. Mert nem lenne rossz ha ez működne normálisan.
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz anjani182 #6497 üzenetére
Most néztem honlapjukat, de én csak teljes áron láttam...
Ha van lehetőséged N-es szabvány használatára, noti is támogatja, érdemes beszerezni egy N-es routert is, nincsenek olyan vészes áron, D-link N-es routerei pedig FW frissítéssel egész jópofa dolgokat is tudnak már.
Szerintem érdemes átállni rá. Sebesség+több biztonság.
szvsz
[ Szerkesztve ]
-
Papa-Georgo
senior tag
Ha ismeritek bocsi...
Levagyunk maradva.... Real PS3 gamer - hardcore
-
Papa-Georgo
senior tag
Max terhelés mellett sem fogyaszt 125-130W-nál többet.
üresjáraton valahol 110W körül van,viszont arra figyeljetek, hogyha stand-by-ban van akkor is 12W-t felvesz..érdemes hátul is kikapcsolni ha nem megy.
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz doktordrog #6641 üzenetére
Hogy elméletben mit tud, azt ismerem pontosan.
Engem az érdekel, hogy gyakorlatban ez mit is jelent. Mert anno még nagyjából semmit sem lehetett csinálni vele, egy Firefox is percekig töltődött...
-
Papa-Georgo
senior tag
egy böngészés, levelezés, dokumentum kezelés azért szvsz nem egy nagy vasziszdaz.
még a telefonom is képes rá.lényeg az, hogy ha már megvan a lehetősége, akkor legyen használható.
-
Papa-Georgo
senior tag
Ne értsetek félre, én azt teljesen elfogadom, hogy célhardver és így is vetem.
Nem volt afféle perverz gondolatom, hogy gépet helyettesíti.Így is messze többet tud, mint amit reméltem tőle és tökéletesen megvagyok vele elégedve.
Csak hamár egyszer a lehetőség megvan, hogy ott az opció a linuxnak, akkor nem bánnám, ha egy használható opció lenne. Én pl. szívesen használnám. Csendesebb, mint az asztali gépem, jobban néz ki és kisebb is. Főleg, ha valakinek nappaliban van mondjuk egy elég nagy képernyő elött. Lustulni elötte és nyomkodni. Speciel én mail-t nemtudom webes felületről intézni, kell hozzá vmi kliens. Böngészés sem az igazi XMB-ből. Lehet én vagyok ennyire perverz...
Ez kicsit olyan, mint amikor az ember vesz egy 10millás Saabot, amiben van szivargyújtó csatlakozó, de alapból nincs benne a szivargyújtó...(persze, hogy mi végett az egyértelmű, csökkentsék dohányzást, újabb bőr ($), stb. Csak szemléltetés végett hoztam fel ezt a példát.)
Hamár egyszer megvan a lehetőség, legyen használható. Jól használható.
Ezért érdekel, hogy aki felrakta, mennyire tudja használni.Értitek mire gondolok
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Papa-Georgo #6662 üzenetére
Csak nekem új, hogy a Godfather II már előrendelhető?
-
Papa-Georgo
senior tag
Én is náluk vettem, szintén 1év gari. Mikor vettem épp egy csávó szívózott X360 gari ügyben vmi miatt fizetnie kellett ami nem igazán tetszett neki, de az tuti, hogy vmi buherás ügy volt.
Szerintem amúgy nem lesz gond garival. Bár, ne adja ég, hogy egyátalán odáig jusson ember vele!
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz feka007 #7148 üzenetére
Kevés?
Karácsony óta még mindig a GTA IV-el játszok, pedig két másik játék áll a polcon és vár...
Godfathert direkt be sem ragtam még....''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
Sony a kiadókat vámolná a letöltött tartalmak után
Érdekes hír, van aki még nem olvasta?
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz wrathchild #7813 üzenetére
Rendeltem két gamét a game.co.uk -ról.
Mirror's Edge új
TopSpin 3 pre-ownedmindkettő megjött gond nélkül, TopSpin is nagyon szép állapotban.
1 hét alatt ideért.~35 font volt szőröstűl bőröstűl.
ui. bocs ez a válasz csak véletlen volt...
mármint nem válasznak szántam.
[ Szerkesztve ]
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Papa-Georgo
senior tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy kihasználatlanság miatt eladom a PS3-t.
Kérlek árazzátok be nekem illetve ha van érdeklődő aki esetleg megvenné, ne fogja vissza magát.- PS3 80gb eredeti dobozával és tartozékaival, legfrissebb FW-vel
- gyári joyon kívül adok hozzá egy eredeti fehéret isAlábbi játékokat adom hozzá:
- GTA IV
- NFS: Carbon
- Mirror's Edge
- The Godfather: The Don's Edition
- Top Spin 3Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest