Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madara-san
aktív tag
válasz perge666 #70626 üzenetére
Konkrétan azért kell mindkettő, mert az egyikről joy-t töltök, ha szükséges, a másikba pedig bluetooth egység csatlakozik, XBOX 360 stílusú kontrollerhez valamelyik nap akkor szétkapom majd, gari nincs rá úgyse, használtan vettem kb. fél éve, csak az USB-ket nem ellenőriztem akkor.
Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
A`rpi
addikt
válasz perge666 #71012 üzenetére
Ellenőrizd kérlek, én biztos vagyok benne, miután csatlakozott középső PS logós gombbal semmi más funkciója nincs, tehát, sem akkuszintet nem ír, sem a játékból nem lehet kilépni DS4 > PS3 alatt...
(#71013) HKorn
Abban egyetértek, DS3 alapjait PS kezdetektől hozza. Ami számomra nem feltétlen volt gond.
DS4 kerekebb nagyobb formája nekem jobban átjön utólag, de ettől függetlenül relatív sokat játszok "régi" DS3-kontrollerrel is.Viszont azt se felejtsük el, az alapkoncepciót az MS is koppintotta, és talán az aszimmetrikus analóg elrendezés volt az egyik kompromisszum, amire ráéreztek, de ez sokkal inkább volt szerintem kényszer mint opció, szabadalmi per elkerülése végett.
[ Szerkesztve ]
-
-
AndrewTdi
addikt
válasz perge666 #71553 üzenetére
Sajnos nem tölti, nem jött össze.
Viszont akkor emiatt megkérdem, hogy vásárolt e már valaki ebayről Dualshock 3 (PS3) hoz valami ehhez hasonló töltő konzolt ?
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #71691 üzenetére
Az is valami?
Én Captain Toad-al meg Mario Kart 8al játszomPetreszku Előre megnézik. Nem futnak neki kétszer ha nem muszáj
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dilipok
veterán
válasz perge666 #71691 üzenetére
megertem, azert is halogattam a valtast, mert nincs igazan olyan jatek, amire azt mondtam volna, hogy ez igen, ezert mar megeri. Most is egy olyan pakkot rendeltem, amihez uncharted 1-2-3, gow3, last of us van. Az tuti, hogy ezeket vegigjatszom megint Ennel olcsobb belathato idon belul nem lesz, meg aztan csak jon mar az a nyavajas uncharted 4 Tehat roviden: biztos vagyok benne, hogy ugyanugy hasznalni fogom a ps3at is.
Tegla80: koszcsi, boven benne van a pakliban, hogy szuksegem lesz segitsegre Bar azert remelem megbirkozok vele sajat erobol 30-an megyek majd erte, akkor elvalik
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #71697 üzenetére
Én is így vagyok vele. Most vettem egy WiiU-t mert van rajta legalább 10-12 cím amivel szívesen játszom, plusz jövőre két Zeldát is bejelentettek amit nyilván nem hagyhatok ki.
Erősen gondolkodom hogy Januárban kihozok egy PS4et a Telekomtól, de még mindig nincs rá elég cím számomra. Meg ugye én megosztott plusos vagyok, szóval az se lenne baj ha "ingyen" már a gép mellé lenne 1-2 játék Pluson is ami kelleneMég nem tudom mit fogok csinálni, de lehet eltolom nyárig a vételt legalább.
WiiU mellett amúgy is ott van még a PS3 amin van legalább 15 digitális vétel amiket még nem is telepítettem
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #71700 üzenetére
Hát éppen ezért mertem megvenni, mert 10-12 cím már nekem is elég
Amúgy most van a piacon 65ért (én is azt vettem) amihez 3 lemezes játék és egy beépített motion plusos mote is jár...brutál jó csomag ennyi pénzértEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Elims
veterán
válasz perge666 #71772 üzenetére
Szerintem is! :-) Bár nekem a 2. rész is nagyon jó volt! :-)
Crue: Ezen a játékon én hezitáltam,de az írásod után biztos beszerzem!
Köszi!! :-)És milyen az underworld?Ezen is gondolkoztam még.
Andrew: Tényleg!Ahogy Fpstunker is írja van egy-két olyan játék aminek a mentése -mostmár tudom: - copy protection-ös.Azokat könnyű elveszteni. :-/ Ha jól emlékszem ilyen a gt6 és gta 5(?).
Ezeket mindenképp felhőbbe mentsd.Ha nincs plus előfizetésed aktíváld be a 14napos ingyenest és utána töltsd fel. -
Dinasti
senior tag
válasz perge666 #72265 üzenetére
Kb 2 hét otthon,de én majd igazán melóban tudok játszani szóval a szabi után jön velem a gép. Most is velem van a One. Melóban napi 8órát is tudom csapatni ha van kedvem igy tuti nem fog év végéig kitartani. Meg azért a gow és uncharted sorozat azért nem a méretéről hires.
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
válasz perge666 #72275 üzenetére
Kamionozok. Speckó meló éjjel vezetek kb 5 órát egész nap állok meg hétvégéken is. A nettel szokott gond lenni a német mobilnetem sajnos csak 5giga. Az elég arra hogy pl 1 hónapig codozzak de ha beszélgetni is szeretnék akkor gyorsabban lemegy. A wifi meg ami van a cégnél az elég ingatag. Tehát azzal hiába tudok partyba lenni és beszélgetni sűrű a lagg. Mondjuk néha meg megvan táltosodva. Most is tökéletes a World of Tanks ba one on.
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
válasz perge666 #72584 üzenetére
Számomra a játék legnagyobb hibája az volt, hogy könnyen lelőttek. Értem én, hogy egy szál trainerben ugrálunk, azon pedig könnyen átmegy a golyó, de főleg a később chapterekben eléggé zavaró volt a pálya dizájn egy-két helyen. Nyílt téren kellett felkapaszkodni, mialatt többen lőttek ránt. Nem volt kellemes, de a Catalystban már javítják ezt (ha gyorsan és jól csináljuk az akrobatikát, akkor nem sebeznek).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Sirandrish
legenda
-
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #72685 üzenetére
Ha kinézel valamit, és elutalod az árát, akkor én nagyon szívesen megrendelek neked bármit ezekről az oldalakról
-
törölt tag
válasz perge666 #72713 üzenetére
Én most Far Cry 3-azok, de az egyik legjobb játéknak tartom ami valaha készült. A 4 meg elvileg ugyanaz csak máshol, más őrült főgonosszal.
Amúgy milyen az FC4-et irányítani? FC3 PC-n van meg, mennyivel rosszabb kontrollerrel? A Wolfensteint PS3-on vittem végig, ott tetszett az irányítás, de csak ritkán kellett több száz méterről távcsöves puskával leszedni a katonákat. Van valami rásegítés?
-
kenny123
addikt
válasz perge666 #72919 üzenetére
Akkor mindegy is, köszi a válaszokat.
Azért lett volna "fontos" mert van egy kevésbé használatban levő extra kontrollerem, amit össze tudok párosítani telefonnal, hosszabb utazáskor meg jól jön, ha tudok rajt játszani. De, ha lemerül, akkor ujra rá kell dugni a ps-re, feltöltheti, es onnan mégegyszer kabelezni géppel, párosítani a telefonnal, az legalább másfél perc totál, tok feleslegesen.yo
-
Petreszku
senior tag
válasz perge666 #72958 üzenetére
Szia!
Sajnos a FAT gépek ilyenek......, miért is? Az én FAT 80-as gépem 2010 januárja óta hibátlanul üzemel. Volt benne egy HDD csere 500-ra, nem használom/használtam éjjel-nappal, de rendesen használtam egy időben. Így nekem csak pozitív tapasztalatom van a géppel kapcsolatban.
-
Bogyi007
veterán
válasz perge666 #77401 üzenetére
Hát felemásak a vélemények róluk...
Gyanítom hogy a Monori Full Game üzletről van szó?[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
seniman
veterán
-
A`rpi
addikt
válasz perge666 #77412 üzenetére
"Akkor akár igaz is lehet hogy évek óta nem használták ezt a gépet.
Más : Na lefrissítettem a gépet a legfrissebb szoftverre,már töltöm is lefelé azt a néhány megvásárolt címet.
Megkerestem a szekrényben lévő akkut,beszereltem,de ez is csak kábelről hajlandó működni.
Nem lehetne valahogy életet lehellni ezekbe az akkukba,kisütni valahogy???"
Egyedül az íves javítás segíthet a hibás akkumulátorokon (is).
Ívesen dobod a megfelelő gyűjtőhelyre, merthogy' akkumulátort szemétbe nem dobunk. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest