Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
őstag
Játszik itt valaki Gow: Ascesion multival?
Ha igen néhány kérdés:
Miért van az, h nagyok 2 skillből megölnek, és meg alig tudom őket megsebezni? Chimera settben vagyok, de semmi esélyem sincs egy nálam nagyobb szintűvel szemben, és ez nagyon elveszi a kedvem a multitól.. -
FuRiONight
őstag
válasz Mister_X #45325 üzenetére
Nem teljesen teljesen átlátható az adott szituáció, annyi az effekt, ha 2-en vagy többen rádjönnek jóval nagyobb szintüek esélyed sincs. Lehet valami bénákat fogtál ki, de amikor 2-en rámjönnek esélyem sincs. És te is tudod, h védekezéssel nem minden skill védhető ki.
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Söt, 3 èv hasznàlat utàn szerintem kötelező újrapasztàzni, a hosszabb èlettartam miatt.
-
FuRiONight
őstag
Filmet szeretnék nézni ps3-on (már néhány filmet néztem), de ez valahogy nem megy.
Ugyan úgy átkonvertáltam az első HSZ-ben lévő progival, de amikor rádugom a ps-re a pendrive-ot, meg is jelenik fel is ismeri, de zöld szinűen jelzi a mappát. Amikor pedig elkezdeném lejátszani, berakja teljes képernyőbe, de semmi nem történik, tekerni se tudok se semmit. Csak a ps gombal tudok kilépni. Többi filmet simán vitte, fat32-re formáztam a pendrive-ot, és a filmek mérete is fa32-re lett állitva (vagyis a nagyobb filmeket feldarabolta 2-3 részletre) és eddig szépen ment.
Mi lehet a gond? Miért jelzi zölden a mappát? Valaki gond van, ha igen mi az?
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
GoW 3 végigjátszása után (ami az egyik ha nem a legjobb játék, minden platformon számomra) annyira gyenge ez a Ascension, hogy valami eszméletlen. A főszereplő csak valami Kratos hasonmás, nincs meg az a hangulat ami a többi részben, meg az egész nem az igazi számomra.
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Pontosan, mert órákat is ellehetett tölteni a RMAH-ban, nem volt szükség igazából a csapattársakra, mert mindenki inkább eladta a loot-ot.
Itt most mindenki egymásra van utalva, ettől lesz ez sokkal jobb játék, mint a pc-s.
Más:
Amit alapból adnak boxhoz headset az mennyire gagyi?
Láttam kicsit jobban rendes párnázott résszel, az kb. 2e ft. Megéri az megvenni?
-
FuRiONight
őstag
Hali
PS3 vásárlás előtt állok. A párommal együtt szeretnénk leginkább játszani, szóval ilyen játékok érdekelnek leginkább!
A másik: psn-en ugye lehet profilt megosztani.szeretnék olyan partnert, akivel együtt vásárolnánk játékokat, és az accountját és psn plus-t megosztaná. Megbizhatóságom ellenörizhető! Természetesen én nem ingyen szeretném, közös megegyezés alapján menne!
Köszönöm Előre is!
Üdv. :: FN
-
FuRiONight
őstag
Mit tudok tenni a lassu letoltes ellen?
DNS cimet atirtam a beallitasokban, a tesztnel is jo eredmenyt mèr, de a konkret letöltès 1-2mb nem jön többel.
Sose volt problèmàm a szolgàltatóval, màsik eszközökön nincs ez a problèma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest